vrijdag 28 januari 2022

Apocalypse? / Door Tamara ~ 28 januari 2022

Apocalypse?

25 januari 2022 / Door Tamara

Wow wat gebeurt er veel op het wereld toneel! We zijn zeker aanbeland in de Apocalypse. Apocalypse betekent niets anders dan “onthullen”. Vorig jaar in maart schreef ik er al een blog over. Het grote onthullen en ontmaskeren gaat nu echt beginnen. Het Licht van Bewustzijn groeit collectief met de dag en dit betekent dat de collectieve schaduw steeds meer “belicht” wordt. Het betekent niet het einde van de wereld. Wel het einde van de wereld zoals wij die tot nu toe kenden. Het einde van het “patriarchale” tijdperk. Het einde van een ego-gedragen maatschappij. Waarin controle, zelfzucht, hebzucht, angst, overleven, manipulatie en macht de overhand hebben.

We maken de overgang naar een nieuw tijdperk. Het vormgeven van een hart-gedragen maatschappij. Waarin liefde, integriteit, vrijheid, eenheidsbesef en waarheid de bouwstenen zijn voor de maatschappij en bijbehorende systemen en structuren. Energetisch is dit al een feit. De spelregels voor op Aarde zijn, zijn dus veranderd. We gaan een nieuw spel spelen. Alleen hebben velen nog niet door dat de oude spelregels niet meer werken in het nieuwe spel.

In een proces van ontwaken is schaduwwerk de meest uitdagende fase. En wij maken allemaal deel uit van de collectieve schaduw! Je eigen duisternis onder ogen komen en transformeren naar Licht. Dit transformeren gebeurt vanzelf als je kijkt zonder verzet. De waarheid kennen zonder deze te ZIJN en leven is hetzelfde als niet-weten. Volledig zinloos. Wat betekent dit dan? Dit betekent verantwoordelijkheid nemen voor jezelf. Als je de leugens ziet neem je verantwoordelijkheid voor jezelf. Dan neem je de beslissing dat je daar niet aan wilt of kunt deelnemen. En zo veranderen wij samen de systemen en structuren van binnenuit. Door zelf te veranderen. Dan spelen we het spel dat leven heet volgens de nieuwe spelregels. Spelregels opgesteld door het hart. We volgens onze innerlijke autoriteit en niet een autoriteit buiten ons. Een externe autoriteit die dicteert en onzinnige en onmenselijke liefdeloze regels oplegt.

De leugens en verhalen in de buitenwereld doorzien is belangrijk. Maar dat is nog steeds niet het ware ontwaken. Het ware ontwaken laat ons de leugens en verhalen zien die wij onszelf vertellen. De constante gedachtestroom in je hoofd waarvan we denken dat we dat zijn. Het hoofd dat ons van alles oplegt en dicteert. De verhalen die horen bij de persoon die je denkt te zijn. Nooit goed genoeg, niet sterk, mooi of krachtig, slachtoffer denken, het lukt me toch niet. Het ware ontwaken is het Licht van Bewustzijn schijnen op jezelf. De beweging naar binnen, niet naar buiten.

Dit jaar is een periode spirituele testen. Iedereen zal uitgedaagd en getest worden op Liefde. Kies je vanuit  het hart? Blijf je trouw aan je innerlijke autoriteit? Buig jij voor manipulatie, controle en macht uit angst om te verliezen wat je denkt te bezitten? Alle imperiums gebouwd op “het oude” zullen instorten. Je kunt je verzetten maar dan zul je ten onder gaan in de golf van positieve verandering die niet te stoppen is.

De Apocalypse is ongelofelijk goed nieuws en geeft gouden kansen tot groei, vernieuwing en expansie. Ga voorbij de verhalen. Luister niet naar opinies. Een opinie is niets anders dan een verhaal in iemand hoofd. Mind control een externe zogenaamde “autoriteit” die probeert de massa te dicteren hoe te denken en een opinie te vormen. Verlies jezelf niet in de verhalen en mind control. Blijf met je aandacht gecentreerd in jezelf, in je hart. Voelen brengt je meer dan denken in deze uitdagende tijd. Zuiver en stil voelen. Luisteren naar je eigen innerlijke autoriteit. Dat is jouw intuïtie. Ontdek jouw innerlijke autoriteit en neem verantwoordelijkheid.

 

 

 

Tamara
www.dewijsheidvanhethart.nl