maandag 31 januari 2022

Jullie Zijn De Veranderaars In Dit Ascensie Proces ~ 31 januari 2022 ~ Daniel Scranton

Jullie Zijn De Veranderaars In Dit Ascensie Proces

Gechanneld door:  Daniel Scranton – 28 Januari 2022

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd om ons met jullie allemaal te verbinden.

We zijn erg opgewonden om getuige te zijn van de manier waarop jullie je door dit ascensieproces heen gedragen hebben. Wij spreken speciaal tot degenen onder jullie die deze transmissie ontvangen, omdat jullie degenen zijn die wakker genoeg zijn om op een ontwikkelde en volwassen manier om te gaan met jullie trauma’s, jullie negatieve emoties en jullie liefdesverdriet. Jullie hebben allemaal het personage in de film of televisieshow gezien die ermee omgaat afgewezen te worden, ontslagen te worden, of op een andere manier gekwetst te worden door naar de bar te gaan en zichzelf de vergetelheid in te drinken. Jullie hebben in deze verhalen weerspiegelingen gezien van hoe veel mensen met hun verdriet en ongemak omgaan.

En jullie zijn nu allemaal zover dat jullie niet meer op zoek gaan naar de dichtstbijzijnde vluchtweg of verdovend middel om je te verbergen voor de gevoelens en herinneringen die zo moeilijk te aanvaarden en te omarmen zijn. Jullie zijn de leiders van deze bewustzijnsevolutie omdat jullie besloten hebben dat jullie die duisternis en die demonen frontaal onder ogen willen zien.

Veel mensen vragen zich af wat ze geacht worden te doen, alsof er acties zijn die zo’n groot verschil kunnen maken op jullie wereld als het verwerken van je emoties en het omgaan met je eigen dingen. Er is geen actie die meer geeft aan je medemensen dan dat mooie voorbeeld geven zal.

Wanneer jullie communiceren, wanneer jullie mediteren, wanneer jullie voor jezelf zorgen en mededogen tonen voor anderen, kunnen jullie er zeker van zijn dat jullie genoeg doen om het hele collectief te helpen, een collectief dat maar heel weinig voorbeelden te zien krijgt van de juiste manier om om te gaan met iets dat van binnenuit naar boven komt. En dus, zijn jullie de onbezongen helden. Jullie zijn degenen die achter de schermen werken om iets bij te dragen dat van onschatbare waarde is voor het hele collectieve bewustzijn. Jullie zijn degenen die de weg wijzen, en dat is genoeg bijdrage. Al het andere dat jullie doen is een bonus.

Wie jullie zijn, en hoe jullie in de wereld staan, dat zijn de dingen die er toe doen. Jullie staan jezelf ook toe om bij de liefde te komen die in je kern is, door je bezig te houden met datgene wat zwaar en duister is, en datgene wat de liefde en het licht, dat in ieder van jullie aanwezig is, vertroebelt. Dus jullie laten je licht schijnen en jullie zijn agenten van liefde, en dat is de reden waarom jullie wegbereiders, lichtbrengers en agenten van verandering zijn. Dit is hoe het gedaan wordt, en jullie zijn degenen die het doen. Gefeliciteerd met jullie succes.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben genoten van de verbinding met jullie.”

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org