zondag 30 januari 2022

Dinsdag 1 februari is er Nieuwe Maan ~ Fran Tielemans


Dinsdag 1 februari is er Nieuwe Maan, die in Waterman staat, en dat is altijd goed nieuws voor zij die sterk resoneren met deze energie, die gaat voor gelijkwaardigheid, samenwerking, integriteit en vernieuwing.

Ook al kan je je behoorlijk murw voelen door de vele zonnevlammen die de afgelopen dagen opnieuw het Aardeveld en dus ook jouw aura en lichaam binnenkomen (diepe slaap, soms verstoord slaappatroon, intense dromen, onrustig hart, onevenwicht, veel trek in vet/zout/zoet, emotionaliteit, versluierd denken,...), toch kan je, eens je veld is opgeschoond en je lichaam de hogere frequenties geassimileerd heeft, opnieuw zin krijgen om iets aan te pakken, om dingen te doen waarvan je blij wordt, om de landerigheid van de diepste donkere winter van je af te gooien en volop frisse lucht binnen te laten.

Donderdag gaat Mercurius dan ook direct lopen, wat altijd aangeeft dat er meer stroming komt in wat vast zat (afgeremd werd, zodat je alle aspecten van voor jou belangrijke thema's kon bekijken).


Nieuwe Maan is altijd een goede tijd om je intenties opnieuw kristalhelder te maken - ze eerst te ontdoen van sluiers van weerstand en angst en vast willen houden wat is - , en ze nieuwe voeding en extra Licht te geven, wat komt vanuit de motor van je hart en ziel.

En dan zal je je de komende weken vast meer gedragen voelen, en opnieuw voelen dat je mee surft op je hoogste golven, goed verbonden met de Aarde en jouw basis. -