vrijdag 28 januari 2022

Wat Is Jouw Centrale Zon? ~ 28 januari 2022 ~ Brenda Hoffman

Wat Is Jouw Centrale Zon?

Gechanneld door: Brenda Hoffman voor Life Tapestry Creations.com.

Dierbaren,

Velen van jullie zijn bezorgd dat je niet klaar zijn voor het laatste zetje, de geboorte van de nieuwe jij. Zulke zorgen wijzen op je ongeloof in jouw waarde.

Jullie verheugen je waarschijnlijk op de gedachte aan een nieuwe aarde die iemand zal scheppen en promoten. Maar die iemand ben jij zeker niet, want jij bent gewoon jij – een gewone aardbewoner. Een overtuiging die velen van jullie aanhangen ondanks eeuwen van oefening voor dit moment. Jullie geloven dat je geen aardse redder of engel kunt zijn omdat je zo doorsnee bent, zo gewoon.

Jullie houden waarschijnlijk van die sprookjes- en stripfiguren die met weinig of onverwachte inspanning van gewoon naar buitengewoon transformeren. Jullie zijn die personages – de Clark Kent die in Superman verandert. Realiseer je je niet dat jou sprookjes- en stripfiguren triggers zijn om je te herinneren aan je grootsheid en je vaardigheidsniveau?

Die laatste gedachte betekent niet dat je in een telefooncel zult springen – zelfs als je er een zou kunnen vinden – en in een supermens zult veranderen. In plaats daarvan heeft ieder van jullie een specifieke deskundige vaardigheid, die niet binnen het bereik van de mogelijkheden van anderen ligt. Een vaardigheid die jouw geheime geschenk aan de wereld is.

Jouw gave kan iets zijn waar je naar verlangde of dat je al tientallen jaren gebruikt. Het enige dat telt is dat je die vaardigheid gebruikt op de manier die voor jou het meest comfortabel is. Misschien ben je een fysieke genezer of een liefdevol wezen dat iedereen troost door gewoon in hun nabijheid te zijn. Misschien is het de creatie van iets dat toekomstige generaties zullen gebruiken. Of prachtige kunstwerken of muziek om troost te bieden aan hen die zich verbinden met jouw artistieke creaties. Het maakt niet uit wat jouw unieke gave is, want elke gave is nodig om de aarde en haar wezens te helpen verschuiven van uiterlijke gerichtheid naar innerlijke vrede en vreugde.

Het enige wat je hoeft te doen om toegang te krijgen tot jouw vaardigheden is jouw interesses volgen.

Je bent geen voorloper alleen maar om in een voorlopersgroep te mogen plaatsnemen. Je bent een voorloper omdat je krachtig en vasthoudend bent, zoals blijkt uit je voortdurende behoefte om de aarde en jezelf te veranderen, ondanks alle tegenslagen.

Je bent uitzonderlijk met vele vaardigheden. Tegelijkertijd heb je een unieke vaardigheid die je eonenlang hebt aangescherpt voor deze tijd.

Niemand die deze boodschap leest kan beweren – ook al zou je dat willen zodat je je vroegere waardeloosheid training kunt volgen – dat hij niet vaardig, uitzonderlijk of klaar is. Deze tijd is waar je op hoopte, je op voorbereidde, voor bad, en je eonen lang ijverig aan wijdde.

Laat die sprankelende, speciale nieuwe jij zien wie en wat je bent. Dit is niet het moment om verlegen of nerveus te zijn. Deze tijd, deze plaats is jouw boodschap om zo helder te stralen als je al eonen lang wilde. Ook al ben je niet beter dan anderen, je bent anders – net zoals Johann Sebastian Bach anders was dan Steve Jobs. Beiden creëerden iets dat de aarde op onverwachte manieren veranderde. Zij waren de voorlopers die het pad voor jullie voorbereidden.

Het is tijd voor jullie om jullie vaardigheden, jullie innerlijke kracht, en jullie recht om van de aarde te zijn nu op te eisen. Krimpende viooltjes zijn niet langer nodig. Claim jezelf zodat degenen die volgen hetzelfde kunnen doen, net zoals Steve Jobs, samen met andere knutselaars, nieuwe vaardigheden en talen creëerde om jullie te helpen met elkaar te communiceren op manieren die nooit eerder bekend waren. Stop met te doen alsof je niet even vaardig bent. En sta niet langer toe dat anderen je dwingen je te conformeren aan wat was.

Wat was, is niet meer – net zoals jij, die van buitenaf gestuurd wordt, niet meer bent.

Schijn, schitter, en doe dat door jezelf volledig op te eisen zonder je zorgen te maken over verwaandheid, het overschaduwen van anderen, het buiten verwachtingskaders treden, of enige bezorgdheid over achter de muur van 3D veiligheid blijven.

Jouw tijd is nu. Claim jezelf in al je schijnbaar excentrieke glorie.

Jouw vaardigheden hoeven niet buitenaards te zijn – ze hoeven alleen maar een warmte en juistheid in je te creëren. Misschien ben je een vriendelijke buur of de schepper van iets dat de wereld zal veranderen. Het doet er niet toe. Het enige dat telt is dat je je goed voelt in jezelf, wetende dat dit jouw droom is. Dat is jouw sleutelplaats.

Ook al zijn er andere interesses en activiteiten waar je waarschijnlijk aan deel zult nemen, je belangrijkste plaats is jouw centrum, jouw persoonlijke zon, die zal uitstralen naar alle activiteiten waar je aan deelneemt.

Vind en claim jouw persoonlijke zon.

Niemand anders dan jij kent jouw persoonlijke zon. Je zult merken dat je je aangetrokken voelt tot een bepaalde activiteit – misschien iets wat u altijd al intrigerend vond. Sta jezelf toe om jouw centrale zon te activeren met een weten van juistheid in jou. Jouw persoonlijke zon zal dan uitstralen naar de juiste sterren van activiteit.

Als je niet begrijpt waar wij, van de Universa, het over hebben, vraag jezelf dan af wat jou vreugde brengt in je dagelijkse leven? Wat wekt jouw belangstelling? Of wat zou je willen dat je tijd had om te doen? Misschien moet je jezelf afvragen waarom iets van vitaal belang voor je is geweest of is geworden. Laat die vraag dan volgen door hoe die informatie verband houdt met jouw huidige leven of hoe je zou willen dat het zou gaan.

Hoogstwaarschijnlijk is het antwoord een deel, zo niet het geheel, van jouw centrale zon. Sta jezelf toe om je in die activiteit of dat denkproces te verplaatsen, want je zult je wat leeg voelen tot je dat doet. Volg dat stukje kennis dan op met verwante activiteiten.

Jouw centrale zon is door eonen van oefening aangescherpt om het uitgangspunt te zijn van jouw nieuwe leven in deze nieuwe wereld. De eerder genoemde persoonlijke vragen zullen je naar jouw nieuwe wereld leiden, en aan jou en anderen je superkrachten van vernieuwing en creatie blootleggen. Het zij zo. Amen.

Brenda Hoffman

Copyright 2009-2022, Brenda Hoffman. Alle rechten voorbehouden. Deel deze inhoud met anderen, post het op uw blog, voeg het toe aan uw nieuwsbrief, enz. Maar behoud a.u.b. de integriteit van deze blog door de naam van de auteur te vermelden: Brenda Hoffman, en de link van de bronwebsite: LifeTapestryCreations.com.

Vertaling: Martien – voor wakkeremensen.org