zaterdag 29 januari 2022

Aartsengel Amethist – Goddelijke Moeder Geboorte ~ 29 januari 2022 ~ Natalie Glasson

Aartsengel Amethist – Goddelijke Moeder Geboorte

Gechanneld door Natalie Glasson – 28 Januari 2022 – Originele Bron: Secred School of OmNa

Gegroet en liefde, Ik ben Aartsengel Amethist, ik kom naar voren met een licht en vibratie van helderheid, duidelijkheid, en expansie. Ik breng de kristallijne en engelachtige vibraties met me mee om samen te smelten en een synthese te maken, en zo het mooiste energiebad voor je te creëren om in te bestaan. Sta jezelf toe om de energie te absorberen die ik nu naar je uitspreek. Duidelijkheid, helderheid en expansie zijn nu enorm belangrijk in het ascensieproces. Het geeft jullie ruimte en tijd om na te denken, om te creëren met de immense stromen en rivieren van licht die in jullie wezen stromen en wijsheid in jullie cellen activeren. Er is veel om over na te denken. Helderheid, duidelijkheid en expansie ondersteunen allemaal jullie verbinding met de wijsheid die zich nu in jullie wezen ontwikkelt.

Ik, Aartsengel Amethist wil naar voren komen en iets met jullie delen dat aan het gebeuren is tussen de Aarde en de Innerlijke Vlakken, het is een heel mooi proces. Moeder Aarde, de Beschermer van de Aarde is zich aan het synthetiseren met de Goddelijke Moeder-Energieën. De hoogste frequentie van Goddelijke Moeder energieën versmelten en overbelichten Moeder Aarde momenteel. Moeder Aarde als de ziel, de geest ontvangt deze enorme voeding, een upgrade van lichtcodes die de Goddelijke Moeder-energieën van de Schepper verder activeren binnen Moeder Aarde. Dit is een ascensieproces voor Moeder Aarde. Moeder Aarde wordt bijgestaan door de Goddelijke Moeder energieën van de innerlijke vlakken, de Godin vibratie van het hoogste rijk. Moeder Aarde zal enorm profiteren van deze activering en synthese. Upgrades in Moeder Aarde’s energieën en de Goddelijke Moeder energieën zullen over de Aarde uitgestraald worden, naar alle wezens.

Je zult misschien merken dat je je wenst te verbinden met Moeder Aarde of haar wenst te eren, of dat je eigen innerlijke Godin-energieën, of je nu in een vrouwelijk of mannelijk lichaam bent, geactiveerd worden, naar buiten komen om verwelkomd en erkend te worden. Er is een veel grotere ascensiekans die zich op dit moment voordoet als gevolg van de synthese van Moeder Aarde en de Goddelijke Moeder. Aangezien de Goddelijke Moeder zich in de energie van Moeder Aarde bevindt, creëert dit een incubator. Het is een verzameling van energie, van Moeder Aarde energie en de Goddelijke Moeder energie of Godinnenenergie. Jullie hebben de mogelijkheid, net als ieder wezen op Aarde, om deze incubator binnen te gaan. In het gesynthetiseerde licht van de broedmachine kunnen jullie zaden planten van datgene wat jullie willen creëren, jullie allergrootste, jullie meest vervullende droom, doel of ambitie.

Wat is dat ene ding dat je in deze werkelijkheid op Aarde voor jezelf wilt creëren?

Wat is dat ene ding dat je wilt ervaren?

Met de synthese van Moeder Aarde en de Goddelijke Moedergodin-energieën, wordt een incubator gecreëerd die leeft, die actief is. Als je jezelf en je intentie in die incubator plaatst, kun je zaadjes planten, je kunt je droom, doel of aspiratie echt gronden en tot bloei brengen. Het is bijna alsof je een drie-eenheid binnen gaat die deze droom creëert met Moeder Aarde en de Godin vibratie. Nadat je de incubator bent binnen gegaan en je dat zaadje hebt geplant, je hebt de droom, het verlangen gecreëerd, zul je uitgenodigd worden om het los te laten, om je ervan te onthechten. Alsof je toekijkt hoe het wegdrijft en toch weet je zeker dat de droom of het verlangen gecreëerd is en in het proces van bloei zit? Dit is een immense kans om te co-creëren, jezelf op één lijn te brengen met de volgende fase van je ascensie en met je uiteindelijke zelf op de Aarde.

In meditatie of stille tijd, mag je mij, Aartsengel Amethist aanroepen om je gids te zijn. Ik zal je omgeven met violet licht, je energie zuiveren en je voorbereiden op het proces.

Vraag dan om je te verbinden met en getransporteerd te worden naar Moeder Aarde Broedmachine. Moeder Aarde is samengesmolten en wordt overbelicht door de Godinnen energieën. Dit creëert een baarmoeder voor je om binnen te gaan van heilige Moeder Aarde aardingsenergieën, voedende energieën en Godin Goddelijke Moeder energieën. Het is een zeer gastvrije en verwarmende ruimte en je kunt je omringd voelen door deze energie.

Wij nodigen je uit om met helderheid jouw intentie vast te houden van datgene wat je wenst te manifesteren. Je kunt het visualiseren, je kunt erover denken, je kunt erover praten, en je kunt het voelen. Neem zo lang als je wilt en geniet van het proces. Geniet van de energieën die je ook absorbeert van Moeder Aarde en de Goddelijke Moeder.

Wanneer het proces voltooid is, mag je Moeder Aarde, de Goddelijke Moeder, mijzelf en Aartsengel Amethist vragen om je te aarden en om je creatie te aarden.

Stel je dan voor dat je je creatie loslaat, het bijna ziet wegdrijven en het weten vasthoudt dat het in vervulling is, dat het zich reeds gemanifesteerd heeft. Dan, als je klaar bent, kun je mij, Aartsengel Amethist, vragen om je terug te brengen naar je fysieke realiteit.

Dit is een hele, hele speciale tijd van creëren. Het is nu tijd om te creëren met de Godin en Moeder Aarde.

We danken jullie, we houden van jullie,

Ik ben Aartsengel Amethist

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org