zondag 2 januari 2022

4 redenen waarom empathen ziek worden als ze in de buurt van bepaalde mensen zijn ~ Door Diane Kathrine


4 redenen waarom empathen ziek worden als ze in de buurt van bepaalde mensen zijn

Ben je ooit weggekomen van tijd doorbrengen met bepaalde mensen en voelde je je lichamelijk ziek?
Heb je ooit het gevoel gehad dat je een kater had? na een avondje uit met vrienden, maar eigenlijk geen alcohol dronk?
Of heb je een kort gesprek met iemand gehad, alleen om pijn of lichamelijke klachten te voelen in bepaalde lichaamsdelen?
Heb je je ooit afgevraagd waarom dit zou kunnen gebeuren?
Er zijn een aantal redenen die deze reacties kunnen veroorzaken, maar hier zullen we kijken naar de meest voorkomende oorzaken waardoor empathen ziek worden nadat ze in het bijzijn van bepaalde personen zijn geweest.

1.JE RAPT INTUTIEF OP HUN ZIEKTE
Heb je ooit de beroemde helderzienden op tv gezien die beschrijven hoe iemand voorbijging, door uit te leggen hoe het voor hen voelt? Ze kunnen pijn of druk ervaren in een bepaald gebied in hun lichaam, wat hen bijvoorbeeld kan vertellen welk lichaamsdeel van de overledene is getroffen door een ziekte.
Dit is vergelijkbaar met wat een Empath zou kunnen ervaren, wanneer ze intuïtief een ziekte of onbalans binnen een ander oppikken.
Net als hun vermogen om de emoties van een ander te voelen, kunnen sommige empathen ook fysieke onevenwichtigheden oppikken, waardoor ze zich ziek of zwak kunnen voelen in bepaalde lichaamsdelen. Ze weten misschien niet wat ze voelen, alleen dat ze zich niet goed voelen.
Het gevoel houdt normaal gesproken aan gedurende de tijd die in de aanwezigheid van de persoon wordt doorgebracht, tot een paar uur daarna.
Het goede nieuws is dat als de Empath eenmaal begrijpt wat ze doorstaan, het voor hen gemakkelijker is om de sensatie in de toekomst 'uit te schakelen'.

2. JE MENGT MET DE VERKEERDE MENSEN
Als iemand met wie je omgaat zeer negatief is, als hij slechte bedoelingen heeft, of als zijn of haar vibratie veel langzamer loopt dan die van jou, kun je een fysieke reactie in je lichaam krijgen.
Alles, van vermoeidheid tot een grieperig gevoel, kan worden ervaren.
Je zult een slechtere fysieke ervaring hebben als die persoon je ook gestrest maakt.
Stress draagt ​​bij aan en verergert eventuele gezondheidsproblemen. Stressgerelateerde ziekten kunnen leiden tot auto-immuunziekten. Deze aandoeningen, die vaak niet gediagnosticeerd worden, veroorzaken veel complicaties voor de onbewuste Empath. Wat ertoe kan leiden dat ze lichamelijk ziek worden als ze bij bepaalde mensen zijn.
Als iemand niet goed voor je is, vooral als ze je bijnieren activeren, die stresshormonen afgeven, zal je lichaam je dat vertellen door je een fysieke reactie te geven.
In deze gevallen is geaard en beschermd blijven uw beste optie voor preventie. Bij sommige mensen kan vermijden echter de beste optie zijn.

3. UW IMMUUNSYSTEEM IS GECOMPROMISEERD
Als u een gecompromitteerd immuunsysteem of een auto-immuunziekte heeft, is het heel gewoon dat u ziektes en lichamelijke reacties krijgt op chemicaliën, bepaalde voedingsmiddelen en dranken. Maar dat is niet alles, je kunt ook fysiek reageren op de energie van mensen waardoor je je ziek voelt. Dit werkt als een 'mensenallergie'.
Het probleem is dat veel empaten zich niet realiseren dat een gecompromitteerd immuunsysteem hen ziek maakt nadat ze in de buurt van bepaalde mensen zijn geweest. Maar als je op wat voor manier dan ook gevoelig bent voor energie, kun je op mysterieuze manieren reageren op de emotionele energie van mensen.
Alles is energie die op verschillende frequenties vibreert, of dat nu voedsel, chemicaliën, emoties of mensen is.
Als wat de Empath ervaart, nadat hij in de buurt van bepaalde mensen is geweest, gerelateerd is aan het immuunsysteem, kunnen de fysieke gewaarwordingen, of zich niet lekker voelen, 12 tot 48 uur na blootstelling aanhouden. Dit bericht heeft 6 manieren om deze reacties snel te verminderen.

4. JE HEBT EEN DOORLATEND AURA
De meeste empathen komen tot het besef dat ze een lekkende aura hebben wanneer ze bijna constante uitputting en fysieke symptomen ervaren, nadat ze tijd in de buurt van mensen hebben doorgebracht. Deze mensen hoeven niet negatief, boos of ziek te zijn om dit te laten gebeuren. (Dit hangt ook samen met nummer 3 op de lijst.)
Iedereen wiens auraveld doorlaatbaar is, zal ongemak ervaren wanneer hij tijd doorbrengt met anderen. Een gezonde uitstraling beschermt je tegen het 'innemen' van energie van anderen of invloeden van buitenaf.
Denk aan een schoen, als er een gat in de zool zit, kunnen er water, stenen en andere fragmenten in die de voet kunnen beschadigen. Repareer de zool en de voet blijft droog en comfortabel. Dit is als de aura. Als het lek of permeabel is, laat het energie binnen die er niet thuishoort. Repareer de schade en u bent beter beschermd.
Een van de grootste indicaties van een lekkende aura is als je je een tijd herinnert waarin je niet zo erg werd getroffen door de aanwezigheid van anderen. Als je meer wilt weten, lees dan dit .
💗

Veel empaten hebben een idee van wat ze wel of niet zouden moeten doen om gelukkig en gezond te blijven, omdat hun innerlijke Weten hen voortdurend leidt. Die knagende gevoelens, dat er iets niet klopt, is je intuïtie op het werk die je aandacht probeert te krijgen.
Als je lichamelijk ziek wordt nadat je tijd met bepaalde personen hebt doorgebracht, en je neemt niet intuïtief hun pijn of lichamelijke ziekte op, beschouw dit dan als een waarschuwingssignaal. Of de andere persoon is niet goed voor je, of je hebt onevenwichtigheden in de fysieke of energetische lichamen die moeten worden aangepakt.
Hoop dat dit helpt op je reis.
Tot de volgende keer.
**Door Diane Kathrine