woensdag 14 juli 2021

Regiena Heringa – Juli 2021: Waardering ~ 14 juli 2021 ~ Regiena Heringa


Regiena Heringa – Juli 2021: Waardering

Hallo aan de Familie van Licht!

Laten we een moment nemen om te waarderen wie we zijn, onze gaven, onze toewijding aan het spirituele pad en onze oprechte wens om anderen te helpen. Om dit te doen, stel ik een kleine oefening voor.

Sluit je ogen en ontspan je geest. Open het hart. Voel vrede, dankbaarheid en vrijheid. Je vloeit als vanzelf over in een gevoel dat je een ruimer wezen bent dan je beperkte, fysieke identiteit. Terwijl je bewustzijn wordt verhoogd, wordt het ook verruimd. Je voelt vreugde en welzijn. Je creëert hier een omgeving om hogere, fijnere energieën te ontvangen.

Begin nu ten diepste te voelen dat je een prachtig mens bent: waarachtig, oprecht, mededogend, geduldig en liefdevol. Als je een weerstand tegen deze gevoelens voelt, laat ze dan gaan. Geef je over aan deze prachtige kwaliteiten van je ziel omdat ze allemaal Liefde uitdrukken. Ga een tijdje zitten en geniet gewoon van deze gevoelens van het prachtige wezen dat je bent; laat ze in en door je heen stromen. Geleidelijk aan voel je meer vrede en liefde voor jezelf en voor de Schepper en de hele Schepping.

Word je nu bewust van je gaven – je talenten – en hoe gelukkig je ze tot nu toe in je leven hebt gebruikt. Voel een mooie mengeling van waardering tussen wie je bent als een heilig wezen en hoe wonderbaarlijk je de wereld helpt. Met jouw hart en geest verruimd, bent je nu in jouw ziel en klaar om raad te ontvangen. Laat ideeën binnenkomen via de intuïtie van jouw ziel. Misschien zal er een gevoel van aanmoediging zijn om jouw gaven verder te ontwikkelen of om je liefde voor jezelf en de wereld verder te verdiepen.

Blijf gedurende dit proces in deze rustige en expansieve staat van vrede, vreugde en liefde. Als er gedachten opkomen die je beperken, laat ze dan gaan en richt je aandacht weer op je ziel. Deze focus zal de waardering vergroten die je voor jezelf hebt, voor wie je bent, wat je doet en waar je naartoe gaat. Misschien merk je hier een verband tussen de goddelijke Liefde die je bewust aan het vergroten bent en de frequentie van de energie in jou.

Door de erkenning en waardering van onszelf als heilige wezens, wordt onze dienst aan de wereld gevuld met deze fijnere, hogere vibratie die elke geest en elk hart doordringt en onze wereld fysiek, mentaal en spiritueel optilt.

Hoe wijder de bloem haar bloemblaadjes opent, hoe meer zij het zonlicht absorbeert.

In Goddelijke gemeenschap,

 

 

Regiena Heringa
www.nextagemission.com
www.nextagemission.com/Messages/MonthlyMessagesIndex_EN.html

Het geheel of gedeeltelijk reproduceren van de pagina’s van deze website wordt uitgegeven als vrij willens leer- en deelmateriaal en is dus toegestaan.

Vertaling: Martien / wakkeremensen.org