donderdag 29 juli 2021

Korte kosmische energie update Donderdag 29 juli 2021 ~ Marjolein Ingrid Soulpursang


Korte kosmische energie update
Donderdag 29 juli 2021

***ONRUSTIGE ATMOSFEER***INSTABIEL AARD MAGNETISCH VELD GEEFT WANKEL ZIJN, DRUK OP DE MAAG, TRAGE SPIJSVERTERING MISSELIJK***KP 4-3 RAZEN MET >500km/sec DOOR ONS ZENUWSTELSEL EN VEROORZAKEN 'ZENUWSTORMEN"***HARTKLOPPINGEN-OVERPRIKKELD-STRESS-ONRUST-SPIERKRAMPEN-DRUKPIJNEN-BENAUWDHEID-DRUK SCHOUDERS/NEK/HOOFD/VOORHOOFD-ZWETEN***JEUK ALSOF JE IN DE BRANDNETELS BENT GEVALLEN-HUIDIRRITATIES-EMOTIES***

Energiestijging is fors= 2300x

KP 3= razen zigzaggend door je zenuwstelsel=aura en geven druk op je nervus vagus.

SR pieken tot 44 Hz; opent je hart en het oude zeer stroomt eruit in de vorm van vervuilde oude lymfe dat zich vervolgens rondom je keelchakra zich ophoopt en de lage trillingen en gedachtenvormen aantrekken als een magneet totdat ze doorstromen kunnen via je hoger hartchakra= thymus activatie= plek vlak onder je linker sleutelbeen.

Even een korte update, het is heftig in de collectieve atmosfeer, de zware energie is bijna aan te raken als een zware muur.

Gisteren had ik even bezoek van iemand in 3D bewustzijn en ik werd me toch moe en ziek en verward en immens verdrietig. Ik voelde me een vreemdeling, heel dom, nietig en een eenling. Grenzen gesteld en letterlijk naar huis gestuurd Nu koude rillingen, diepvrieskou, druk op de maag, misselijk, druk op mijn kruin en voorhoofd en een JEUK.....alsof ik in de brandnetels ben gevallen en heel veel ontvellingen met name van mijn voeten zowel onder als bovenkant!

Poehhhh, overgave en ziel cleaning

Marjolein Ingrid Soulpursang