woensdag 28 juli 2021

Het einde van het Coronavirus ~ Maria Chambers



Het einde van het Coronavirus

Het Coronavirus gaat weg omdat zijn taak bijna ten einde loopt. Het werd ingeluid door de mensheid met het doel om oude, vastzittende energieën en systemen op te ruimen. Op innerlijk niveau, in het lichaam en een buitenste niveau binnen economische en sociale systemen.

Dit werd niet begrepen op menselijk niveau, maar op zielsniveau wisten mensen dat het een game changer was.

Mensen hadden iets nodig om hen uit hun zelfgenoegzaamheid te verlossen. Ze werden gedwongen naar huis te gaan, tijd alleen door te brengen, hun echte prioriteiten in hun leven te heroverwegen. Sommigen ontdekten dat ze hun baan waar ze elke dag blindelings naartoe gingen niet echt leuk vonden. En dat het misschien tijd was om andere opties te overwegen.

Sommigen ontdekten dat ze hun echtgenoot echt niet mochten. Dat ze het onvermijdelijke vermeden.

Velen mochten vanuit huis werken en dat was iets dat het bedrijfsleven voor altijd heeft gerevolutioneerd. Nu kan werken voor een baan betekenen dat u thuis of mobiel kunt zijn zonder dat u elke dag naar kantoor hoeft te gaan.

De meeste mensen die het virus kregen, hadden milde symptomen, net genoeg om vastzittende energieën op te ruimen. Anderen hadden ernstige, en zelfs de dood. Maar die mensen wilden de planeet verlaten, en dit was een kans voor hen om dat te doen.

Velen zijn niet klaar of in staat om de nieuwe en zeer intense energieën op dit moment op de planeet aan te kunnen. De frequenties stijgen en niet iedereen wil hier op dit moment zijn. Dus degenen die geslaagd waren, wisten op zielsniveau dat het hun tijd was.

Het virus is gepolitiseerd en mensen zijn daardoor gepolariseerd geraakt. Maar met politiek heeft het niets te maken. Het virus discrimineert niet. Het is zijn taak om vastzittende energieën op te ruimen en zijn taak is bijna klaar.

Je zou kunnen zeggen dat het coronavirus de draak van de mensheid is, die ze hebben uitgenodigd om alle oude energieën die hen niet langer dienen uit te roeien. Het is geen toeval dat het woord gastheer wordt gebruikt om de cellen van het lichaam te beschrijven waar het virus doorheen gaat. Een gastheer nodigt de gasten uit.

Maar door angst, gevoed door het nieuws, waren mensen in de verdedigingsmodus en waren ze vooral bezig met overleven. Overlevingsangsten sloegen enorm toe.

Maar na een tijdje waren zelfs de massa's dat beu en waren ze klaar om te ontspannen en hun leven weer op te pakken.

En het is niet anders voor degenen onder ons die het versnelde pad naar belichaamde verlichting kozen. We hebben ook enkele van onze grootste angsten onder ogen moeten zien, en velen hadden te maken met overlevingsproblemen.

Als we onze ziel vertrouwen en stoppen met die zielzuigende baan, hoe zullen we dan de eindjes aan elkaar knopen? Als we de gezondheid en het welzijn van ons lichaam overgeven aan ons Ik Ben, wat zal er dan mee gebeuren? Die angst om de controle te verliezen is voor velen van ons een groot probleem geweest.

Het Coronavirus heeft dus enorm veel angst opgeroepen. Angst is een emotie die door de geest wordt gegenereerd, omdat de geest ons wil beschermen. Maar in het licht van het nieuwe bewustzijn werkt dat niet meer. Niet dat het ooit deed.

Maar de angst is niet echt. Het is al eeuwenlang de basis van het leven op planeet aarde en nu wordt het door ons bewustzijn aan het licht gebracht om getransformeerd te worden. Samen met andere emoties zoals verdriet, verdriet, schuld en schaamte.

Dit zijn allemaal valse emoties. Het zijn de reacties van de geest op het leven gebaseerd op het verleden, en we zijn bezig om ze mee te laten gaan met alle verhalen die eraan verbonden zijn.

Het is onze taak als mens om ze gewoon te voelen wanneer ze naar boven komen, ze door ons heen te laten spoelen, niet te proberen ze te hechten aan een gebeurtenis uit het verleden of de toekomst, ze gewoon te laten zijn, en dan transformeren ze vanzelf.

Het Coronavirus heeft dus op een mooie manier gediend voor de mens. Dingen zijn heel anders. En ze kunnen niet terug naar de oude manier. Echte verandering ontstaat altijd vanuit crisis en chaos.

Gelukkig hebben wij, waar we zijn, degenen onder ons die voorop lopen in het nieuwe bewustzijn, en als je je verhoudt tot dit materiaal dat je één bent, geen crisis en chaos meer nodig om verandering te initiëren.

Als ons lichaam nog steeds ons bewustzijn integreert, zal het soms als een crisis en chaos voelen, maar het is gewoon transformatie. En als ons persoonlijke leven chaotisch aanvoelt, is het ook gewoon transformatie. Het is erop vertrouwen dat het allemaal gepast is, wat er ook gebeurt, laat het gewoon toe. Probeer het niet te repareren of te analyseren, want dat maakt het alleen maar meer op zijn plaats.

Wees in het moment, geniet zo goed mogelijk van het leven en laat je ziel doen wat ze het beste voor je kan doen.

© Copyright 2021 Maria Chambers
===================================