dinsdag 27 juli 2021

Vrouwen


′ Er is een band met vrouwen die nu naar voren komen als een kracht om rekening mee te houden.

De vrouwen die gevraagd worden deel uit te maken van deze beweging, reageren al vele jaren op een innerlijke roeping.

Wat deze vrouwen gemeen hebben, is een diepe drang om de mensheid te herinneren aan wat verloren is gegaan: verbondenheid met de Goddelijke Moeder en al haar krachten van heling, gratie, compassie, vertrouwen, intuïtief weten en hartgericht bewustzijn.

Elke vrouw zal een unieke rol spelen in dit plan, maar ze delen allemaal een gemeenschappelijk thema in termen van wat ze moeten leveren aan het bewustzijn van onze planeet.

De transformatieve kracht van een vrouw in contact met haar goddelijke essentie is iets dat niet langer kan worden afgedaan, ontkend of afgewezen. Vrouwen over de hele wereld hebben gekozen om hier in dit leven geboren te worden - om hun hart opnieuw te riskeren - om broodnodige, dringende heling te brengen op een planeet in crisis.

Voor elke vrouw die dit heilige contract heeft (om haar aangeboren healingscodes van vrouwelijke kracht terug te brengen in het volledige bewustzijn op aarde) is er een aanzienlijk proces geweest om te doorstaan terwijl ze opnieuw geconfronteerd wordt met de diepgaande weerstand tegen de Godin en al waar ze voor staat ...

Oh ja, deze vrouw realiseert zich al vroeg in haar eigen 'her-ontwaking'.
Ze vinden me hier niet leuk. Mijn kracht bedreigt hen. Toen ik hier voor het laatst was, heb ik mijn waarheid verkleind om niet onder de aandacht te brengen wie ik echt ben. Ik heb snel geleerd dat mijn heilige energie niet acceptabel is op deze planeet. Ik realiseerde me dat het anderen duidelijk ongemakkelijk maakte: ze weerspiegelde teveel waarheid terug, liet ze zichzelf in de spiegel bekijken en hun Shadow Selves maar al te snel naar boven brengen.

Oh ja, deze vrouw herinnert zich het.
Ik heb onlangs in mijn reïncarnaties hier besloten dat ik mijn eigen krachten zo zou verminderen dat ik mezelf als vanzelfsprekend, niet respecteer, onteerbaar en door anderen zou laten neerzetten. Ik besloot dat het te beangstigend was om anderen mijn glorie en magnifiekheid te laten zien, dus ik verstopte me in giftige, ontmoedigende en zelfs misbruikende relaties.

Oh, ja, deze vrouw herinnert zich - ik liet toe dat mijn lichaam, hart en geest geschonden en beschaamd werden, gewoon zodat ik de status quo niet zou bedreigen. Ik deed alsof ik 'niemand' was, zodat al die ego-gedreven, comateuze zielen om me heen zouden voelen dat ze echt de controle hadden, dat ze echt de antwoorden wisten, dat ze echt alle oplossingen hadden.

Oh ja, deze vrouw herinnert zich het, geen wonder dat ik hier niet wilde terugkeren. Er vonden hier grote gruweldaden plaats tegen de Feminine Soul. Ik was een primaire ontvanger van de enorme wonden tegen de geest van de Godin. Ik heb te veel doorstaan door de handen van stilgelegd, doodsbange, koude en gesloten mensen die diep bedreigd werden door het Alziende Licht van het Universum.

Voor de reïncarnatie in dit leven, hadden al deze vrouwen een gesprek met de Grote Godin. Ze herinnerde hen eraan dat hun Zielen de sterkste waren die er in de Kosmos bestaan. Ze herinnerde hen eraan dat zonder hun Liefde, zonder hun Helende Aanwezigheid, zonder hun Radiance en vermogen om door de Sluik van Illusions te zien - de Aarde zou sterven.

De vrouwen protesteerden. In elk gesprek met de Grote Godin brak elke vrouw in onhandelbare tranen en schudde tot ze niet kon spreken. Alsjeblieft, laat me alsjeblieft niet teruggaan. Niet op dit moment. Niet als alles zo dicht is, zo laag, zo verdraaid, zo angstig. Laat me niet door de modder en de modder van een mensheid zo geworteld in het ego.

Het enige aantal gesloten hartchakra ' s is ontmoedigend, Grote Moeder. We kunnen de trauma ' s niet opnieuw doorstaan naar onze psyches. We willen in de sterren blijven, in de Grote Etherische Tempels blijven, voor altijd in het Licht rusten.
We zijn moe.

Nee, zei de Grote Moeder, met liefde en stevigheid.
Nee, zei de Grote Godin, met ogen van verbondenheid en toewijding.
Nee, sprak de Grote Universele Shakti, met hart vol vertrouwen en geloof.

IK GELOOF IN JOU.
JE BENT STERK, ACHTER MAATREGEL.
JE HEBT WAT HET DUURT.
IK BEN ALTIJD BIJ JE, EN ZAL NOOIT JE ZIJDEN VERLATEN.

Ik zal mijn afgezanten naar je sturen wanneer de tijd in je aardse leven komt om deze missie terug te winnen. Alles in je leven zal vanaf dat punt veranderen.

Je zult opnieuw het verdriet aanraken, je zult opnieuw het verdriet raken, je zult opnieuw de woede aanraken, je zal opnieuw de verloren Zielen aanraken die om je weggaan rouwen. Maar deze keer trekken jullie uit diep in jezelf de Kracht om een dwalende, zieke mensheid in gezondheid te leiden.

Je zult de vrienden, collega ' s, partners en zielsgezinnen vinden om je op de been te houden als de energieën moeilijk worden.
Belangrijkste, je zult MIJN LICHT, MIJN VOICE, MIJN GIDANCE voelen op welke manier dan ook die je nodig hebt.

Je zult geweldige werken van transformatie en heling creëren op deze verzwakte planeet, genaamd Aarde. En ze wordt weer je thuis, voor een tijdje. Je zult opnieuw verbinden met de liefde die diep in het centrum van de Aarde wordt gehouden, en je zult worden geleid hoe je je helende methoden het meest effectief kunt gebruiken.

Laat je niet beïnvloeden door de angst die wordt opgewekt in anderen die de kracht van je Licht niet kunnen weerstaan. Je zult grote heling beïnvloeden in al wie door jou wordt geraakt, zelfs nieuwe ontwaakten terwijl je gaat.

Je zult je leven lang op aarde beëindigen, deze keer, vereerd, vereerd en gevierd worden. Dit zal een geweldig moment van Soul-resolutie in jullie allemaal zijn. Er zal vergeving zijn, zoals degenen die je eerder pijn doen, zullen worden aangetrokken om het goed te maken.

Dit is een krachtig onderdeel van hun eigen karmische reis. Degenen die je in de steek hebben gelaten in de tijden van vervolging zullen je opnieuw opzoeken en opnieuw verbinden in grote liefde en zielsreünie.

Je moet dit bericht vandaag horen, want de band van de zusters die hier nu zijn verzameld zijn klaar om vooruit te gaan. Er komen dagelijks nieuwe richtlijnen aan van Grote Moeder. Er komt nu een groot deel van het leven, terwijl de band van Vrouwelijke Lichtdragers de Aarde omcirkelen met hun Liefde. Ze zijn teruggekeerd, zoals beloofd, en ze zullen hun plicht doen.

Bereid je voor op het verbreken van de stilte, terwijl duizenden Spirituele Vrouwelijke krachthuizen hun stem vinden.
Dit is altijd al afgesproken."
Dat ben ik ook.
Dat ben jij ook.
We zijn er.
Onenesssssss
Globaal bewustzijn..