vrijdag 30 juli 2021

Kosmos & Ascensie Journaal Vrijdag 30 juli 2021 ~ Marjolein Ingrid Soulpursang


Kosmos & Ascensie Journaal
Vrijdag 30 juli 2021

TSUNAMI ALERT***SR ANOMALIEEN TOT 96 HZ***INSTABIEL AARD MAGNETISCH VELD***ZONNEWINDEN TUSSEN 420-460 km/sec BLAZEN ONS ZENUW-EN LYMFESTELSEL SCHOON***HOGE ELECTRONEN ***PITTIGE ZWAAR BELADEN ENERGIE IS COLLECTIEF VOELBAAR***STERKE VIBRATIONELE GRIEP SYMPTOMEN***
De 'MEGA' ENERGIIESTIJGING MET TSUNAMIKRACHT
GEVEN STERK VOELBARE DRUKGOLVEN IN ONS LICHAAM!

SR anomalie├źn tot 96 Hz!

Dit veroorzaakt kou /hitte aanvallen, schudden, beven, rillen en trillen in je lichaam met als gevolg een vol en daas hoofd, wankel, hoge pieptonen onrust etc. Letterlijk het lostrillen van oude aangeplakte troep [dissonantie] op de gevoelssnaren=sensibele zenuwbanen/meridianen.

De enorme energie shifts geven schommelingen en hevige turbulentie!

Alsof we diep onder de grond getrokken worden om nog meer bakken met duistere energie naar boven te halen om te transformeren! Deze duistere energie wordt vervolgens in chakra 3 geslingerd= de wasmachine van ons lichaam!

Wederom veel drukpijnen in ons lichaam mn stijve nek, hoofd, voorhoofd, wervelkolom en tussen de schouderbladen= grootste energieportaal van ons lichaam!

We zitten duidelijk in een BREAKDOWN van ons vorig denken-doen levensritme! We bevinden ons nu in een vertragend=genezend -gamma light rays- ritme =UV light! De zonkracht trekt alles naar de oppervlakte wat nog niet ver-licht was.

Dit drukt op de kernpijn en geeft verkrampingen/spasmen aan de lengtespieren [nek-stuitje] oftewel de linkerkant van je lichaam= moeder aarde ,gevoelskant en hormoonkant.

Kan heftige pijnen geven mn tussen je schouderbladen, nek, hoofd, koude rillingen, shaken, beven en weer eens flink door elkaar geschud worden totdat eindelijk alles op zijn plek ligt waarvoor het bestemd is.

We komen in de volledige leegte terecht oftewel het grote niets= borstholte. Deze leegte [negatieve druk in de thorax holte] zuigt zich vol met alle gevoelens[bloedstroom] die er nog zitten vanuit het verleden waarin je overleefde vanuit je hoofd=overleven, die rol is uitgespeeld.

Nu voelen we en dat is heftig, we voelen de immense kernpijnen en gaan letterlijk tot op het bot.

Onze organen maken overuren en ons zenuwstelsel kan overbelast raken waardoor je het gevoel hebt flink gestoord te zijn!

We komen in de oer energie, onze volledige potentieel wordt langzaam zichtbaar als het woelige water vol modder doorstromen mag en gezuiverd. Onze ware Zelf wordt geboren.
De steeds maar stijgende fotonenergie[levensenergie] bouwt zich op langs ons lichaam en met iedere ademhaling zuigen we deze schitterende energie op. Tegelijkertijd spoelt het je cellen schoon en dit maakt veel toxinen vrij die opgeslagen lagen in de cellen incl. het geheugen uit een leven in 3D, je oude zelf komt naar boven en lijkt op te lossen , voorgoed te verdwijnen door dit nieuwe licht.

Immers oude patronen en gewoonten herhalen vergt nu veel te veel energie van ons, dus hebben we ons wel aan te passen en over te geven. Zo brokkelt onze oude vertrouwde gewoonten af.

Door dit nieuwe licht die onze hernieuwde levensenergie opbouwt langs ons fysiek lichaam wordt er enorm veel opgeruimd en maken de bloedstromen=trilling=snelheid overuren net als de uitscheidingsorganen die nu snel overbelast raken als je niet op tijd je rust neemt.

De doorsteek van 3D naar 5D vergt heel veel van ons lichaam op alle lagen en er komen heel veel herinneringen, emoties, overtuigingen en ervaringen vrij die opgeslagen lagen in de cellen om uit ons bloed-systeem te verwijderen omdat ze nu geen functie meer hebben.

We laten ons oude zelf los en dat is eng maar ook opwindend tegelijk. Probeer balans te blijven houden in deze tsunami's van lichtgolven die ons omringen en doordringen tot in onze celkernen! Alles is in beweging en we zijn niet meer te stoppen!

Het hoogfrequente licht spoelt nu ons lymfesysteem schoon!

Onze interne huishouding = metabolisme maakt overuren en onze gevoelsnaren trillen, shaken en beven= trillende benen ,trillende handen,, onrust, stress, wankelig, ,hoogspanning gevoelens, zwaarmoedig, emotionele rollercoasters, opgeblazen, misselijk, razernij, onmacht, hartritmestoornissen, hyper zijn en daarna volledig uitgeteld zijn..

De schildklier [chakra 5] speelt hierbij een hele grote rol en is verantwoordelijk voor de basis stofwisselingsprocessen in onze cellen.

Chakra 1 en chakra 6 werken [conceptievat] nauw samen en zijn volop aan het reinigen van vele levens en generaties waarin emoties onderdrukt werden. Dit is collectief gaande. Zodat de yin en yang energie weer in een gezonde evenwichtige balans mogen komen=schildklier=tao.

Aanpassen, aarden, reinigen en overgave!l

www.naturalupgrade.nl biedt een geweldige energetische ondersteuning bij ascensie voor een sterke aarding en aura zuivering!
De FEETCARE-lotion = werkt fantastisch, geeft gelijk een sterke
aarding,!
De LEGCARE-lotion = bij verkrampingen en vermoeide pijnlijke
benen!
De BODYBUTTER = helpt geweldig bij overprikkeling!
De ROOMSPRAY = zuiveren de omgeving /aura zodat je
dichtbij jezelf blijft in deze
transformerende tijden!

Ze werken fantastisch en bieden een geweldige ondersteuning tijdens deze heftige transformatie vooral bij HSP-ers!!!

De journaals zullen nog wat onregelmatig zijn de komende tijden ivm mijn eigen behoefte aan stilte en rust om de vele toxinen te verwijderen

Marjolein Ingrid Soulpursang

Geen opmerkingen:

Een reactie posten