woensdag 14 juli 2021

Over de energieën…SPARKS OF DIVINE LIGHT HEALING


Over de energieën…SPARKS OF DIVINE LIGHT HEALING

We hebben op dit moment nog steeds veel hoogfrequente energieën binnenstromen.
We verwachten dat meer zonnewinden ons vandaag zullen treffen.
We zien, en zullen blijven zien, een toename van Galactische Energieën en Zonne-energieën. Dit is iets waar we ons allemaal aan aanpassen.

We zien de laatste tijd een toename van zonnevlammen en CME's.
Een zonnevlam is een grote afgifte van magnetische energie.
Dit zijn deeltjes die van en door onze zon komen.
Deze deeltjes zitten vol straling.

Een coronale massa-ejectie (CME) is meestal een grote explosie van gasbellen en een magnetisch veld. Er zijn andere Energieën die ons nog meer beïnvloeden, de Ascentie Energieën.

Er stromen kosmische energieën binnen vanuit andere sterrenstelsels. Deze Energieën bevatten de codes die nodig zijn om het DNA van de hele mensheid te activeren en te upgraden. We worden gehercodeerd!

Er is een enorm verband tussen de frequenties van de Schumann-resonantie en alle zonne- of geomagnetische stormen die we hebben.
De frequentieverandering die op de Planeet plaatsvindt, zal van invloed zijn op hoe je je voelt en hoe je je leven leidt.

Deze stormen hebben de neiging om onze diepste wonden en onderdrukte emoties naar boven te halen. We worden gepusht om in deze tijd echt te genezen. Wees mild voor jezelf en wat je ook doormaakt. Je lessen waren vele levens in de maak.

U kunt fysieke ascensiesymptomen voelen, zoals hoofdpijn, hartkloppingen, stemmingswisselingen, extra moe, hete koude rillingen of zelfs een elektrisch gevoel. Onthoud dat de missie waarvoor we hier allemaal zijn bedoeld is om ons naar een enorme bewustzijnsuitbreiding te leiden waar we een verlicht collectief ervaren. Als we dit willen ervaren, moeten we het werk eerst zelf doen. Zorg dat je deze week echt goed voor jezelf zorgt. Je hebt het nodig. Stem je echt af op wat je ziel nodig heeft.

Voor sommigen van jullie kan het zijn om wat te genezen, naar buiten te gaan, lekker te eten, een dutje te doen of een boek te lezen.