maandag 12 juli 2021

Dat Deel van Jouw Aardse Leven is Voorbij ~ 12 juli 2021 ~ Brenda Hoffman


 

Dat Deel van Jouw Aardse Leven is Voorbij

Gechanneld door: Brenda Hoffman – 9 Juli 2021 – LifeTapestryCreations.com

Dierbaren,

De meesten van jullie zijn bang voor de beelden van naderend onheil die in je hoofd spelen. “Als dit gebeurt, zal er zeker nog iets vreselijks gebeuren.” Maar de volgende dag heb je waarschijnlijk een ander beeld dat je geest kietelt en je wezen doet imploderen van angst.

Deze angstfactoren zijn slechts overblijfselen van jouw 3D onheil en rampspoed die zich in 3D leven na 3D leven hebben afgespeeld. Drie-D herinneringen die niet alleen naar de voorgrond komen om opgeruimd te worden, maar herinneringen die vechten om deel te blijven uitmaken van jouw wezen.

Jullie hebben je zo geweldig ingepast in de 3D dozen van angst die jullie 3D levens waren, dat jullie moeite hebben om die dozen weg te gooien. Wat jullie nog niet hebben aanvaard, ondanks je innerlijk weten, is dat je in een andere wereld bent.

Het is alsof je, nadat je in je kindertijd honger had, je zorgen blijft maken dat je niet genoeg te eten zult hebben, ondanks dat je miljoenen dollars zult erven.

Dit is een nieuwe wereld en een nieuwe dag. Claim jezelf – evenals je innerlijke en uiterlijke rijkdom.

Je bent misschien angstig, maar die stukjes angst zullen wegvallen als je dat toelaat.

Hou je niet langer vast aan angst.

Angst die slechts de geest van je 3D verleden is.

Toegegeven, niet iedereen staat zichzelf toe om in deze nieuwe wereld te stappen. Dat is noch hier noch daar, want jullie zijn een voorloper. Jullie hebben geholpen deze nieuwe wereld te scheppen. Sta jezelf nu toe erin te leven.

Er zal je niets overkomen, tenzij je dat zelf wilt.

Je bent vrij en veilig. Je bent een nieuw wezen in een nieuwe wereld.

Misschien heb je geen behoefte om iets te doen of te zijn, nu niet en voor altijd niet, behalve in een hangmat liggen en een boek lezen. Dat is niet zondig of verkeerd. Het is slechts jezelf. Weet dat wat goed voelt in je hart, jouw rol is.

Niet langer doen wat moet en angst je leven laten beheersen, zoals dat eeuwenlang het geval is geweest. En niet langer ben je in competitie met wie dan ook. Jij bent jezelf.

De meest verwarrende stukken voor jou zijn nu je interacties met anderen die leven in het 3D rijk van moeten en hebben. Hoewel het aantal 3D-bewoners dagelijks vermindert, hebben jullie voorgangers het grootste deel van jullie huidige leven in 3D geleefd. Dus jullie glijden gemakkelijk weg in jullie angst of zelfs woede, gebaseerd op de angst dat dit of dat zal gebeuren omdat het al eonen zo is.

Het verschil is nu dat als jullie in 3D terechtkomen, jullie ongemak jullie bijna onmiddellijk uit die doos zal dwingen. Toen jullie voor het eerst je transitie in gang zetten, was het veel gemakkelijker om van 3D te zijn dan van de evoluerende elementen van de nieuwe jij. Je moest werken om ruimte te creëren voor jouw nieuwe jij-elementen.

Nu de nieuwe jij volledig gevormd is, twijfel je aan je macht en je bereidheid om die macht te aanvaarden. Je hebt het gevoel dat je nog minstens door één hoepel moet springen voordat je de nieuwe jij kunt zijn.

Je bent compleet. Je bent heel. Ook al zul je binnen jouw nieuwe wezen volwassen worden, je hebt alle elementen die nodig zijn om je hart te volgen in plaats van je angstige geest.

Misschien helpt het je die laatste gedachte beter te begrijpen als je je voorstelt dat je je overgang begon als een enkele cel. Tijdens dit evolutionaire proces werd je een embryo, en uiteindelijk, een volledig gevormde zuigeling die onlangs is geboren. Dat pasgeboren kind is de nieuwe jij die zich aanpast aan je nieuwe leven en vaardigheden.

Je ontdekt jouw nieuwe vaardigheden in een nieuwe wereld. En terwijl je dat doet, laat je die 3D-vaardigheden en -interesses achterwege die je niet langer dienen – de jij van gisteren.

Dit is jouw nieuwe dageraad.

Misschien voel je je dom, onwaardig, of bang voor je nieuwe leven. Want het resoneert nog niet, zoals jouw 3D leven, gevuld met moeten, moeten, en veel angst voor “Wat als dit gebeurt?”

Jouw nieuwe wereld gaat over: “Wanneer moet ik dit creëren of dat ervaren?” Zonder schuldgevoel of angst voor repercussies.

Het is tijd om aan jezelf en de wereld te erkennen dat je niet bent wie je was. En een groot deel van die erkenning is het woord, “Nee.”

“Nee, ik wil dat niet doen.” “Nee, ik ben niet bang dat dat zal gebeuren.” “Nee, mijn leven is niet langer ontworpen om jou te dienen.”

Het is tijd om een nieuw ja toe te voegen. “Ja, alles is wonderbaarlijk goed in mijn wereld want ik heb de controle over wat ik wil ervaren – rust, party-tijd, tevredenheid, activiteit, of niets.”

Er zijn geen sociale regels of dictaten van anderen die je tevreden zullen stellen in jouw nieuwe wereld. “Dit is wat ik wil, en ik zal me op die behoefte of dat verlangen concentreren tot het werkelijkheid wordt.” Net zoals een zuigeling leert huilen als hij honger heeft of een schone luier nodig heeft – totdat hij genoeg vaardigheden heeft verzameld om zichzelf te voeden en te kleden.

Het verschil is dat de nieuwe jij geen jaren of zelfs maanden nodig hebt om te rijpen. Jij bent de nieuwe jij in al je glorie. Het is tijd voor jou om dat feit, die waarheid te accepteren.

Net zoals een baby niet kan terugkeren naar de baarmoeder, hoe graag hij dat ook zou willen, kan jij niet terugkeren naar 3D zonder een onmiddellijke fysieke of emotionele herinnering dat je niet langer van 3D bent.

Je bent geboren als een nieuwe jij met alle prachtige vrede, tevredenheid en creativiteit die dat met zich meebrengt. Je hoeft dat feit alleen maar te accepteren – net als fysiek of emotioneel ongemak als je problemen probeert op te lossen met je verstand in plaats van met je hart.

Sta jezelf toe te groeien. Negeer de gedachten die je ongemakkelijk of angstig maken. Dat deel van je aardse leven is voorbij.

Het zij zo. Amen.

Brenda Hoffman

Copyright 2009-2021, Brenda Hoffman. Alle rechten voorbehouden. Voel je vrij om deze inhoud met anderen te delen, op je blog te plaatsen, aan je nieuwsbrief toe te voegen, etc., maar behoud de integriteit van dit artikel door de auteur/kanaal te vermelden: Brenda Hoffman & bron website link: http://www.LifeTapestryCreations.com

Vertaling: Martien / wakkeremensen.org