vrijdag 9 juli 2021

Aartsengel Michaël: de opkomst van de mens op de nieuwe aarde - Celia Fenn


Aartsengel Michaël: de opkomst van de mens op de nieuwe aarde - Celia Fenn

Liefste Familie van Licht, jullie naderen het Planetaire Nieuwjaar en het Lions Gate Portaal. Dit is die tijd in het Heilige Jaar waarin je een nieuwe cyclus van Tijd en Creatie begint.

Op dit moment komt Sirius op aan de ochtendhemel, conjunct met uw Zon, en voor dit creatieve moment heeft uw Planeet twee zonnen, een wit/gouden zon en een blauwe zon (Sirius). In deze magische energie lijnt de planeet ook uit met de Leeuwenpoort in het sterrenbeeld Leeuw (8 augustus) en de Royal Star Regulus, ook bekend als het "Hart van de Leeuw", die een nieuwe cyclus en tijdlijn voor de aarde inluidt.

Dit jaar stonden jullie onder grote druk om je persoonlijke frequentie te verhogen en je evolutie te versnellen, zodat je je nieuwe cyclus op de hoogst mogelijke frequentie voor de Nieuwe Aarde kunt beginnen. Dit is om je in staat te stellen in de Nieuwe Aarde Realiteit te stappen en je Nieuwe Aarde Menselijke/Menselijke Engelen Sjabloon in je DNA volledig te activeren. Dit zal je in staat stellen om je los te maken van de lagere niveaus van chaos op de lagere tijdlijn, en te leven in een Realiteit van vreedzame en liefdevolle Gemeenschap als een Nieuwe Aarde Mens.

De nieuwe aarde mens
In de afgelopen jaren hebben jullie je bewustzijn verhoogd van de 3e Dimensie naar de 5e Dimensie van Licht, lagen van opgehoopte negatieve energie losgelaten en je originele Menselijke Engelen Sjabloon met groot succes gereactiveerd.
De 3e Dimensionale Mens was een Wezen met 7 actieve chakra's die moesten mediteren om toegang te krijgen tot de Ziel en het Hogere Zelf die zich "boven" het menselijk lichaam bevonden. De 5e dimensionale Nieuwe Aarde Mens is een multidimensionaal Wezen van 13 actieve chakra's die een directe verbinding met de Ziel/Hogere Zelf en de Solaire, Galactische en Kosmische Aspecten van Zelf omvat.
De belangrijkste indicatie van je ascensie naar deze staat is je bewustzijn van zonnebewegingen en energieën zoals je in je Lichtlichaam en je fysieke lichaam de stromen van plasma en zonnelichtcodes zult "voelen" terwijl ze de atmosfeer van de aarde doordringen in het voortdurende gesprek van de zon met de aarde. Je ontvangt de Diamanten Lichtcodes en integreert ze op een Bewuste en Vreugdevolle manier.
Je zult je bewust worden van je Galactische erfgoed en je persoonlijke verbinding met de Sterren. In deze Lions Gate-transit zul je je bewust worden van de Stellaire en Galactische Meesters van Licht, zoals de Koninklijke Leeuwen, en de Engelenwezens, zoals de Elohim, die met je samenwerken om de Geboorte van de Nieuwe Aarde te volbrengen.
De nieuwe aarde: een op het hart gecentreerde schepping van liefde
De Nieuwe Aarde Menselijke Engel is een op het Hart gericht Wezen. In tegenstelling tot de “oudere versie” van de Mensheid, die gecentreerd was in de Geest/Zonnevlecht, opereren Nieuwe Aarde Mensen vanuit het Hart.
Dit betekent dat het Hart het centrum van Balans is en het verbindingspunt voor de Ziel en het Hoger Zelf.
Alle beslissingen en keuzes in de Nieuwe Aarde worden vanuit het Hart gemaakt. Je maakt deze keuzes door gevoel, intuïtie en diepe inherente wijsheid, in plaats van door de aanwijzingen van de rationele geest. De geest kan informatie verstrekken, maar het doel is niet om keuzes te maken en beslissingen te nemen. Deze worden op een dieper niveau gemaakt door het Hart en de Ziel.
De basis van Alle Keuzes en Beslissingen op de Nieuwe Aarde is Liefde.
Er zal geen angst en controle zijn op de Nieuwe Aarde, maar gewoon de Stroom van Liefde en Creatie, terwijl je evolueert en groeit door je voortdurende creaties.
De Nieuwe Aarde Mensen en jullie relatie met de Natuur
De Oude Aarde 3e Dimensionale Mens had een conflictueuze en agressieve relatie met de natuur. Hij zag het als een hulpbron die naar believen kon worden gebruikt en geplunderd.
De Nieuwe Aarde Mens ziet de Natuur als Heilig en respecteert het oorspronkelijke doel van de Aarde als een Heilige Planeet en een tuin voor de Vreugde van de Melkweg en al haar Wezens.
De Nieuwe Aarde Menselijke Engelen zijn Hoeders van de Heilige Planetaire Tuin en zijn ook Galactische Sjamanen. Ze werken samen met de Elementalen en de Natuurgeesten om een ​​Paradijshuis te creëren voor alle levende wezens die hierheen zijn gestuurd door de Eerste Schepper en de Elohim-engelen.
Een Galactische Sjamaan respecteert de natuur en werkt met de Natuur, terwijl hij tegelijkertijd zijn of haar Solar en Galactische verbindingen en verantwoordelijkheden kent en voelt.
Lions Gate 2021: een stap omhoog
Bij deze Lions Gate van 2021, Geliefde Familie, zullen velen van jullie die zich voorheen “vast” of “onzeker” of “ongemotiveerd” voelden, overstappen naar jullie nieuwe verantwoordelijkheden op de Planeet.
Jullie zullen Menselijke Engelen en Galactische Sjamanen worden, jullie zullen mensen begeleiden en ceremonies doen om de Opkomende Nieuwe Aarde te eren. Jullie zullen leiders worden die jullie gemeenschappen zachtjes zullen begeleiden en ondersteunen door de Aarde veranderingen en overgangen naar het Nieuwe Aarde Bewustzijn.
De Leeuwenpoort zal zorgen voor de tsunami van hoogfrequente energie die deze transformaties zal activeren en jullie naar de hogere tijdlijn van de Nieuwe Aarde zal tillen.
Wees voorbereid, geliefden, het zal een hele ervaring zijn!
**Kanaal: Celia Fenn