woensdag 5 mei 2021

Kosmos & Ascensie Journaal Woensdag 5 mei 2021 ~ 5-5-5 portaal ~ Marjolein Ingrid Soulpursang


Kosmos & Ascensie Journaal
Woensdag 5 mei 2021 5-5-5 portaal

-Opnieuw bereikte een TSUNAMI van > 1 BILJOEN de aarde
vannacht! Gaf voor velen een onrustige nacht; we worden wakker!
-SR pieken tot 34 Hz; Drukklachten op het hele skelet en
maaggebied.
-Schumann witte vlakken tussen 14.00- 18.00 uur:: plotse
aanzuigende vortexen van pure bronlicht doen je plots lam
leggen oiv de krachtige diep doordringende kern energie in de
cellen! Ze werken als een brandpunt en ver-branden letterlijk
oude energie uit de celkern= transformatie.
-KP index= 1

.Deze BEVRIJDENDE ENERGIE PORTAAL herken je aan de enorme aanzuigende snelheden aan kosmische energie die spiralend door je heen gaat, geeft onrust, slapeloosheid=letterlijk wakker worden, dizzy, misselijk omdat jij je nieuwe balans en oriëntatie punt zoekt vanuit je gedeblokkeerde kruin ckakra=verlichting= stroomsnelheden.

Des te sterker de aanzuigende energiestroom des te sterker de uitstroom aan oude energie die jou nu niet langer dient om nog vast te houden.

SR pieken tot 34 Hz; openen de zenuw wortels [frequentiebanden] langs je wervelkolom en precies gelegen tussen je schouderbladen= grootste energieportaal! Deze zenuw wortels zijn de karma knopen die je mag inlossen en loslaten. Het oude zeer stroomt eruit en verschijnen uitvergroot in vorm en figuur voor je aangezicht, zodat je het mag herkennen. De schouderbladen vertegenwoordigen de opvoeders en hun angsten en programmeringen. Ook de plek van perfectionisme, het kritische oog, voldoen willen aan de hoge verwachtingen van ons duale denkhoofd= ego brein en die is verbonden aan de externe wereld waaraan wij nu niet langer mee aan mee kunnen doen. Gevoelen van schuld, schaamte, angst, paniek tgv het tekortschieten tekortkomingen nu we niet langer mee kunnen doen en mee kunnen komen..

Een collectieve spirituele zuivering vindt plaats en legt diepe zielswonden bloot.

Onze spirituele krachten zijn zich aan het openen en als onze oude zelven vanuit 3D komen hierbij aan de oppervlakte om gezuiverd te worden [ oude huid werpen we af= herken je aan een onrustige huid= oude pijnpunten uit je kindertijd en de daaruit voorkomende kernovertuigingen !

Onze ziel ontwaakt, we voelen ons bloot en kwetsbaar nu onze ziel letterlijk bloot gelegd wordt= perineum! Onze wortelchakra activeert en stijgt op.

Wat een heftigheid en wat een krachtgolven in de energie, onze KUNDALINI energie ontwaakt uit onze wortelchakra en stijgt op langs de wervelkolom en zuivert vervolgens de zenuw wortels=karma wortels uit 3D= 2 strengig DNA!

Vertragen en overgave is nu noodzaak en activeert ons 3e cranio sacraal ritme ver voorbij 3D en vol met genezende kristallijnen energie in zachtroze en lila tinten [capillair netwerk].

We worden steeds gevoeliger en gevoeliger alsof we uit vlindervleugeltjes bestaan [activatie L2 wervel].

Deze wervel stond enorm onder druk in 3D van macht en onmacht.
Hij stond een beetje scheef en wordt nu o.i.v de hoge en krachtige instroom aan energie weer in de juiste positie geduwd.

Hierbij komt heel veel oude lucht en afvalstoffen vrij= pijnlijke spieren, heupen, benen, voeten, onderlichaam en opgeblazen en geblokkeerd =gefrustreerd gevoel.

Geeft een gevoel van enorm schrikken van geluiden en overlast die we als voorheen verdragen konden en nu doen ze ons letterlijk pijn= pure celfysiologie.

Nu ook de zonkracht sterk stijgt met nu al uitschieters van een UV index van 5, worden we gebombardeerd met immense uv gamma straling in ons bioplasma. Het hart opent zich exact op 40 Hz= instroom gamma licht, Het hart bevindt zich op de axillaire 0 lijn= de horizontale lijn tussen je beide oksels; hier zit heel veel gestagneerde lymfe en symboliseren de gedachtevormen oftewel psyche van je opvoeders die jij onbewust absorbeerde vanuit je kindertijd en nu mag bevrijden! Dit is ook het belangrijkste ascensie punt voor je opstijgt naar de bevrijdende ijle luchtstroom!

Des te sterker de lichtkrachtgolven zich bewegen door ons systeem des te sterker en krachtiger ook de uitstoot van oude duistere geblokkeerde energie uit onze cellen, dit veroorzaakt de stressgevoelens, onrust, paniekgevoelens, hoge bloeddruk, orgaanklachten, hoofdpijn en benauwdheid= egopaniek= oude zelven.
Symptomen van het indraaien in de 5e dimensie en de fysieke ervaringen met deze nieuwe energie;
De energieën zijn veranderd.
Je zal 'symptomen' ervaren die je herinneren aan voorgaande ascensie-ervaringen nu je de vijfde dimensie binnentreedt.
Je beweegt opnieuw, een nieuw niveau kiezend en ervaart de symptomen van deze verschuiving.

1. Op sommige momenten vreemde gevoelens in het lichaam, elektrische vibraties, stromingen en energiebewegingen door het lichaam heen.
De elektrische blauwe energie van de blauwe sterrenkinderen voelt vaak vreemd aan.
Je lichaam moet zich aan deze nieuwe energie aanpassen.

2. Misselijkheid, duizeligheid en een vreemd 'draaikolkgevoel' in de Zonnevlecht.
Wellicht samengaand met een gevoel van opwinding.
Dit is je zenuwsysteem dat reageert op de nieuwe energieën.

3. Intense emoties en gevoelens.
Deze kunnen positief en liefdevol zijn, je kan diepe liefde en verbondenheid ervaren.
Ook kan je negativiteit, boosheid, verdriet en depressie ervaren. Dit gaat over=afvalstoffen.
Vaak reflecteren zij oude onderwerpen, die losgelaten moeten worden.

4. In het bijzonder onderwerpen met betrekking tot minderwaardigheidsgevoelens en gehechtheid aan oude valide systemen.
Het is de manier van je psyche om opruiming te houden en zich gereed te maken voor de nieuwe energieën.

5. Gevoelens van uitputting en de behoefte veel te rusten en te slapen.
Je lichaam ondergaat veranderingen...luister naar deze behoeften.

6. Verandering van eetgewoonten en minder willen eten.
Het lichaam verfijnd opnieuw zijn behoeften.

Gedachtevormen zijn de wolkjes die je op je huid en vooral op je benen goed kunt zien. Het is het capillair netwerk van onze ragfijne bloedcirculatie. De aderen zitten vol met afvalstoffen in deze ascensie tijd, vrijgekomen uit de cellen om verwijdert en afgevoerd te worden, het geeft je tijdelijk duistere en negatieve gedachten cirkels, depressie en veel weerstand= perifere weerstand van je bloedvaten. Dat zijn de signalen om RUST en DO-NO-THING te nemen!

SYMPTOMEN druk op de keel, kruin, schedel en hersenen, wervelkolom, hoofdpijn, migraine, pijnlijke drukgolven rug en skelet, tussen de schouderbladen, totaal uitgeput zijn, extreme vermoeidheid, enorm hongerig, hormonale chaos en disbalans, overprikkeld zenuwstelsel, zeer pijnlijke zenuwwortels = karmaknopen, emotionele opvliegers, chakra 3 draait als een overvolle wasmachine, grieperigheid, diepvrieskou, opgejaagdheid, stress, enorme onrust, rillen, trillen, jeuk, verstopte bijholten, druk op voor-en achterhoofd, huiduitslag, koude vingers en tenen, voedsel en media intolerantie, snel overprikkeld zijn, shaken en beven ,hartritmestoornissen, hart overslaan tgv activatie embryonaal weefsel, benauwd, darmklachten, opgeblazenheid, pijnlijke lymfklieren, slapeloosheid, stress en onrust omdat we niet meer mee kunnen komen en mee kunnen doen in de haastige wereld vol druk en sociale verplichtingen en to-do's= de vluchtwegen van 3D,, gevoel iets te zijn vergeten, soms heftige heup, benen en voetklachten etc.

AANPASSEN, AARDEN , ZUIVEREN EN OVERGAVE!!
Neem extra rust=passief zijn= yin energie- om zo de bakken aan licht te ontvangen en de omzetting van het oude 3D in 5D te bewerkstelligen dmv uitstoot van afvalstoffen van vele levens en generaties uit het celgeheugen!

TIP: www.naturalupgrade.nl biedt een geweldige energetische ondersteuning voor een sterke aarding en aura zuivering!
De FEETCARE-lotion = werkt fantastisch, geeft gelijk een sterke
aarding,!
De LEGCARE-lotion = bij verkrampingen en vermoeide pijnlijke
benen!
De BODYBUTTER = helpt geweldig bij overprikkeling!
De ROOMSPRAY = zuiveren de omgeving /aura zodat je
dichtbij jezelf blijft in deze
transformerende tijden!
Ze werken fantastisch en bieden een geweldige ondersteuning tijdens deze heftige transformatie vooral bij HSP-ers!!!
Marjolein Ingrid Soulpursang