maandag 31 mei 2021

KOSMOS & ASCENSIE JOURNAAL Maandag 31 mei 2021 ~ Marjolein Ingrid Soulpursang



KOSMOS & ASCENSIE JOURNAAL
Maandag 31 mei 2021

WE BEDRIJVEN 24/7 TOPSPORT OP CELLULAIR NIVO!

Een energiestijging van 2000x!
**Sterk voelbare drukgolven***immense
vermoeidheid***loodzwaar gevoel***Pijnlijke benen, heupen,
gewrichten, branderige voetzolen, spierpijnen, gevoel van afwezig
te zijn, gevoelige buik.

Kp 1= sterke straling die bij Kp1 dieper de aardse lagen, en dus in ons. kunnen binnendringen. Alsof je diep de aarde wordt ingetrokken waar nog hardnekkige ego stukken zitten om verlicht te worden= de blauwe plekken op de ziel. In onze benen liggen de diepste emoties opgeslagen en deze worden nu flink losgetrild.

SR pieken tot 28 Hz! SR veroorzaken de sterke drukgevoelens op het lichaam mn borstkas, borstbeen, nek, schouders, maag, hoofd en heiligbeen, stuitje. Bij 28 Hz worden we weer diep de aarde ingetrokken en voelen we ons loodzwaar worden, pijnlijke heupen, benen, voetzolen branden en vooral niet vooruit te branden! Ze trekken oude energie als een magneet naar boven en hopen zich op rondom chakra 5= trillingen=vorm, figuur=oude gedachtenvormen=vervuilde lymfe!

Ik ben niet vooruit te branden en heb een loodzwaar gevoel in mijn lichaam vanaf mijn heupen t/m onder de voetzolen. Ik staar wat afwezig naar de Donald Duck die zelfs mijn brein nu te moeilijk vind om te begrijpen. Even naar buiten en gelijk HONDSMOE, niet vooruit te branden.

Veel spierpijnen armen, zwabberige knieen, geestelijk rustig, maar lichamelijk MOE. Nu we ons denkhoofd noodgedwongen hebben los te laten merken we pas echt hoe moe we zijn. We aarden steeds dieper=bloed=zuurstof= ijzer=magneet moeder aarde.

De Nervus Vagus [het zilveren levenskoord, parasympatisch] staat onder grote druk tijdens deze krachtige transformatieprocessen.
We kunnen er niet meer omheen; de veranderingen zetten flink door en iedere dag versterken ze ons bewustzijn.

Pijnlijke en verdrongen stukken worden aan de oppervlakte geduwd [=onderhuids] om ze te zuiveren en onszelf te verlossen van alle schuld en schaamte= chakra 2 zuivering van vele generaties en vele levens van de onderdrukte vrouwelijke energie uit het DNA geheugen= yin.

We worden in onze oerkracht gezet!

Het binnenstromende licht duwt ons in onze oorspronkelijke vorm=blauwdruk= elektrisch=stroom=lichtlichaam=skelet=yang, je oorspronkelijke bouw=energie/stroom lichaam, verbonden aan chakra 5.

Indalen van je ziel of lichtlichaam en je verbinden met je stoffelijk aards lichaam=yin.

Tussen yin en yang loopt een stroom=water= frequentie lymfe!

Chakra 5 wordt flink geactiveerd= nek, schouders, gezicht, hoofdgebied; letterlijk verbonden aan de hersenstam= symbolisch de stamboom. Ook wel het reptielenbrein genoemd.

De stam/bloedlijn/karmalijn waar je geboren werd incl. de overlevingsmechanismen van je stamouders.

Ons borstbeen is verbonden aan de nekwervels=chakra5. Je kunt drukgevoelens ervaren op je borstbeen=activatie van de vervuilde en gestagneerde lymfestroom incl. de negatieve emoties.
Het veroorzaakt ook de vele spierspanningsklachten rondom nek-schouders -armen en in de borstkas.

Deze sterke kracht kan heel veel ontwakings-pijnen bij ons geven door regeneratie, zuivering en herstel van je organen.

Aanhechtingspunten worden opgerekt=bandenpijn en pijnen aan al die plekken waar je spieren zich aan de botten hechten.

Detox symptomen tijdens ascensie; de fysieke gewaarwordingen en ervaringen, die meestal verband houden met het ontgiftings proces en de hernieuwde afstemming van je stoffelijk lichaam ten gevolge van de aanpassingen van het DNA aan hogere frequenties.
Zoals beven, shaken of trillen, onregelmatige hartslag of hartkloppingen, zoemen in de oren, lichtflitsen in het gebied van het derde oog of pulserende lichtflitsen, kortademigheid, vervroegde menopauze, intense vermoeidheid, verhitting van het fysieke lichaam, onhandigheid, spijsverteringsklachten, krampen, griepachtige verschijnselen, hoestbuien, slijm en snotterig, geheugenverlies, huiduitslag, pijn in spieren en gewrichten, met name in de knieën en heupen, hoofdpijn, vooral aan de basis van de schedel en pijn in nek en schouders.
Het lichaam moet jaren van ‘giftig’ afval loslaten, of dat nu fysiek, emotioneel of mentaal is.
Het is de ultieme staat van onthechting.

NOODZAAK: AANPASSEN, AARDEN , ZUIVEREN EN OVERGAVE!!

www.naturalupgrade.nl biedt een geweldige energetische ondersteuning voor een sterke aarding en aura zuivering!
De FEETCARE-lotion = werkt fantastisch, geeft gelijk een sterke
aarding,!
De LEGCARE-lotion = bij verkrampingen en vermoeide pijnlijke
benen!
De BODYBUTTER = helpt geweldig bij overprikkeling!
De ROOMSPRAY = zuiveren de omgeving /aura zodat je
dichtbij jezelf blijft in deze
transformerende tijden!

Ze werken fantastisch en bieden een geweldige ondersteuning tijdens deze heftige transformatie vooral bij HSP-ers!!!


Marjolein Ingrid Soulpursang