zaterdag 29 mei 2021

Kosmos & Ascensie Journaal Zaterdag 29 mei 2021 ~ Marjolein Ingrid Soulpursang


Kosmos & Ascensie Journaal
Zaterdag 29 mei 2021

MOEDER AARDE ZIT VOLLOP IN DE ONTSLUITINGSWEEEN PORTAAL!

De energie heeft zich nog eens 700 x in kracht versterkt; we worden overgoten met dit schitterende kristallijnen licht. Snel vermoeid o.i.v de verhoogde detox, veel rusten en veel water blijven drinken!.

Onrustig aard magnetisch veld; moeite met aarden en met balans.

We worden met een opwaartse vaart deze energie ingeschoten! Deze prachtige hemelse energie mogen we uitstralen vanuit ons hart waarmee we de aarde ''bevruchten'' voor de groei van een nieuwe wereld in de 5e Dimensie!

SR ANOMALIËN met snel wisselende pieken tot 101 Hz wat een drukgevoel op en in je lichaam geeft!

Ze beïnvloeden het cranio-sacrale ritme waardoor je letterlijk in je oorspronkelijke vorm wordt geduwd en dan mn in je basis= bekkenbodem!

Schumann witte vlekken tussen 13.00 uur -17.00 uur. Ze brengen een enorme toestroom aan hoog geladen fotonen energie met zich mee en bereiken rechtstreek de kern van de cellen die vlak onder de huid liggen= plotselinge aanvallen van grote onrust en stress als de energie de kern van de cel binnenstromen, hevige triggers en ontladingen, gevoel even weer helemaal onderuit te gaan en weer bij AF te zijn, alsof je niet voorwaarts gaat maar juist achterwaarts= retrograde. De uit stroom aan oude opgeslagen stress uit de cellen is evenredig groot aan de instroom. Alles is nodig om je weer in balans te brengen.

Kp index =1 , des te sterker de stalingskracht en aarden we heel diep.

Deze fotonen energie stormt letterlijk door het ragfijne zenuwstelsel, heen en breekt voorgoed oude patronen af. De oude energie komt vrij en wordt als een magneet aan de oppervlakte getrokken om afgebroken te worden. De oude omhooggetrokken energie hoopt zich op rondom chakra 5 en veroorzaakt druk op de nervus vagus met als gevolg stresssymptomen, benauwdheid, onrust, opgejaagdheid, hartritmestoornissen. ,disbalans van de schildklier en hormoonhuishouding=pms -achtige klachten; bv chagrijnig.

De hoogfrequente energie stroomt binnen via chakra 7 en chakra 6= elektromagnetische patronen/gevoelssnaren= trilling snaren waarop vervolgens de schildlklier reageert dmv heel actief opeens te zijn of volledige passief.

De schildklier regelt de basis celstofwisseling. De ene dag raas je als een gek door je huis om schoon te maken, op te ruimen, de andere dag ben je volledig uitgeteld en passief.

Dat is het gevolg vd energie stormen totdat je de balans hebt gevonden.

Symptomen; emoties, onrust, spanningen/stress, hoofdpijn, dizzy, moe zijn doordat de oude energie omhoog getrokken wordt om te zuiveren via de celstofwisseling=schildklier= stem , toon=emoties=blauwdruk=chakra 5=ether snaren= je gevoels-snaren die nu gezuiverd worden en alles lostrillen wat niet in liefde en licht is!

Symptomen; drukpijnen en drukgolven op lichaam mn tussen de schouderbladen= grootste energieportaal van ons lichaam! Hier kun je ook de lemniscaat voelen draaien als de stroming er op gang komt = platte 8. Als de stroming hier op gang komt zal er eerst nog veel vergane en afgewerkte "'stroperige"' lymfe vrijkomen die zich tijdelijk kan ophopen en drukklachten geven net achter de maag [grote lymfezak] en in de borsten, mn de linkerborst -en oksel. vlammende hitte-aanvallen immense kou aanvallen met rillen, trillen, beven, vermoeidheid, emoties vanuit 3D die onderdrukt waren om te kunnen overleven komen massaal vrij= opschoningen van de zenuwkanalen= lichtportalen, darmklachten, spierpijnen , bandenpijnen, spierzwakte mn in de benen, voetkrampen, misselijk, vibrationele griep, keelklachten, hoge drukgevoelens, hoogspanning, onrust, immense druk op het zenuwstelsel en orgaanstelsel, gevoel van leegte, depressie, verlatenheid, een gevoel van helemaal alleen op de wereld en wat kom ik hier eigenlijk doen????

Laat ook jouw spirituele huishoudelijke hulp zijn gang gaan! Het is de beste en meest zorgvuldige “schoonmaker” die je ooit zult ontmoeten!

NOODZAAK: AANPASSEN, AARDEN , SCHOONMAKEN AURA EN OVERGAVE!!
www.naturalupgrade.nl biedt een geweldige energetische ondersteuning voor een sterke aarding en aura zuivering tijdens ascensie!
De FEETCARE-lotion = werkt fantastisch, geeft gelijk een sterke
aarding,!
De LEGCARE-lotion = bij verkrampingen en vermoeide pijnlijke
benen!
De BODYBUTTER = helpt geweldig bij overprikkeling!
De ROOMSPRAY = zuiveren de omgeving /aura zodat je
dichtbij jezelf blijft in deze
transformerende tijden!

Ze werken fantastisch en bieden een geweldige ondersteuning tijdens deze heftige transformatie vooral bij HSP-ers!!!😍 Na 3 weken gebruik ben ik enorm vooruitgegaan en voel me steeds beter in mijn vel zitten, meer en sterker geaard en dmv de Roomspay gelijk opschoning van mijn omgeving wat een verademing

Marjolein Ingrid Soulpursang