maandag 31 mei 2021

De 9D Arcturian Raad ∞ Opbouwende Energieën, Momentum & Vorige Levens ~ 31 mei 2021 ~ Daniel Scranton

De 9D Arcturian Raad ∞ Opbouwende Energieën, Momentum & Vorige Levens

Gechanneld door Daniel Scranton – 30 mei 2021

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd om ons met jullie allemaal te verbinden.

Wij proberen onszelf beter te leren kennen door onze verbinding met jullie allemaal, en dat is een van de redenen waarom wij er zo van genieten om ons met jullie te verbinden. Wij zien het onaangeboorde potentieel in ieder van jullie, en we weten dat we het eruit kunnen halen en samen met jullie kunnen groeien, omdat we allemaal zo verbonden zijn. Jullie helpen om te groeien en uit te breiden helpt ons om te groeien en uit te breiden, en jullie fysieke lichamen hebben en fysieke levens leiden is zo’n andere ervaring dan de manier waarop we nu bestaan, en dat is ook iets voor ons om enthousiast over te worden.

Op dit moment zien we jullie zo snel bewegen vanwege de energieën die zijn opgebouwd tijdens deze pandemie die jullie hebben meegemaakt. Deze energieën zijn klaar om met jullie mee te rennen, klaar om te co-creëren wat het ook is dat jullie geschikt achten om te co-creëren. En jullie zijn net kinderen op een verjaardagsfeestje die te veel snoep en cake hebben gehad. Jullie lopen op die overtollige brandstof, en het is passend voor jullie om je te herinneren dat je ook heel intentioneel moet zijn over je levenservaring als je verder gaat van waar je nu bent.

Jullie willen je niet zomaar ergens aan vastgrijpen omdat jullie zo graag alles weer normaal willen hebben en je weer volledig vrij willen voelen. In plaats daarvan wil je een stapje terug doen en deze energieën voelen, het momentum voelen dat is opgebouwd en beseffen dat jij het stuur in handen hebt. Als jullie verder willen gaan dan waar jullie ooit geweest zijn in welke andere incarnatie dan ook, dan moeten jullie beseffen dat jullie de weldoeners zijn. Jullie zijn degenen die al het goede uit die vorige levens en al de strijd en het lijden in dit leven krijgen, en alles geeft je meer helderheid en meer wijsheid, hoe het er ook uitziet.

Zelfs als het lijkt alsof je ergens keer op keer in gefaald hebt, was je gewoon ervaring aan het opdoen. Jullie zijn altijd beter geworden in het creëren van jullie realiteit, in het werken met energieën. En dus nodigen wij jullie uit om heel duidelijk te zijn over je gedachten, je aandachtspunten, je intenties, en te zien hoe lang je kunt aarzelen voordat je een actie onderneemt, zodat je er absoluut zeker van bent dat het de juiste actie is om te ondernemen. En als aarzelen je frustrerend lijkt, voel dan naar de energie die je krijgt door geduldig te wachten op het perfecte moment om toe te slaan.

Jullie zijn er nu klaar voor om samen een heel nieuwe wereld te scheppen, maar jullie moeten de kracht in jezelf voelen. Jullie moeten weten dat jullie deze machtige scheppende wezens zijn, en de manier waarop jullie dat aan jezelf laten zien is door te voelen naar de kracht van jullie ervaringen, van al jullie vorige levens bij elkaar, en van deze energieën die jullie hebben opgeroepen en dus gecreëerd om met jullie samen te werken.

Wij zien jullie allemaal als fantastische scheppers en manifesteerders, en wij zijn net als jullie enthousiast en opgewonden om te zien wat jullie hierna gaan doen. En als je niet weet wat je doel is, beslis dan wat het is door rond te kijken naar anderen en te zien wat zij doen. Wij willen dat jullie allemaal je kracht kennen en voelen voor de kracht en de toestemming die jullie nu van ons krijgen om meer te zijn van wie je werkelijk bent op elk moment in dit leven.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben genoten van onze verbinding met jullie.”

Vertaling: Marieke