zaterdag 29 mei 2021

Ascensie vs Descensie Journaal Vrijdag 28 mei 2021 ~ Marjolein Ingrid Soulpursang


Ascensie vs Descensie Journaal
Vrijdag 28 mei 2021

MOEDER AARDE ZIT VOLLOP IN DE KRACHTIGE ONTSLUITINGSWEEEN! ER IS HEEL VEEL BEWEGING IN HET UNIVERSUM!
OPNIEUW HEEFT ZICH VANNACHT EEN ENORME KRACHTGOLF OPGEBOUWD DIE ZEER STERK EN COLLECTIEF VOELBAAR ZAL ZIJN!!! MET EEN FREQUENTIESTIJGING VAN 1 BILJOEN!

Voor velen van ons was het een heftige en zwaar beladen nacht.

Wereldwijd is de turbulentie sterk voelbaar en doet de aarde schudden, beven, trillen, spuwen waarbij heel veel duistere krachten naar de oppervlakte gedreven worden die zich zal laten zien als een enorme machtsstrijd. De worsteling van de zwarte slang [dikke darm] der aardse verleidingen.

WE WORDEN STEEDS VERDER VOORTGESTUWD!

SR anomalieën tot 46 Hz! Veel drukkende krachtgolven tussen de schouderbladen geeft uitstroom oud zeer! Alles wat niet in liefde en lichtheid was wordt eruit geduwd en verschijnt voor je aangezicht als een vuil gezicht vol negatieve emoties!.

Schumann witte vlekken tussen 12.00-13.00 uur en tussen 15.00- 17.00 uur. Ze brengen een enorme toestroom aan hoog geladen fotonen energie met zich mee en bereiken rechtstreek de kern van de cellen die vlak onder de huid liggen= plotselinge aanvallen van grote onrust en stress als de energie de kern van de cel binnenstromen, hevige triggers en ontladingen, gevoel even weer helemaal onderuit te gaan en weer bij AF te zijn, alsof je niet voorwaarts gaat maar juist achterwaarts= retrograde. De uit stroom aan oude opgeslagen stress uit de cellen is evenredig groot aan de instroom. Alles is nodig om je weer in balans te brengen.

Kp index= 1, des te sterker is de stralingskracht!

Zelf heb ik het gevoel alsof ik de deur opendoe en overvallen word door een enorme witte tornado die op mijn middenrif beukt als een stomp in mijn buik, de energie rukt op en wil naar mijn hart toe om mijn hartchakra/thymus verder te openen en te zuiveren.

Alles komt nu ook in een sneltreinvaart en ongecensureerd bij mij binnen; alle gedachtenvormen en patronen.

We zitten duidelijk in een BREAKDOWN van ons vorig levensritme! We bevinden ons nu in een vertragend=genezend ritme!

Wees je ervan bewust dat je Lichtlichaam met een heel hoge snelheid draait, en wees heel voorzichtig met jezelf. Je hebt feitelijk de Oude Aarde verlaten en bent opnieuw "verbonden" met de Nieuwe Aarde.

Je Hart en Hogere Chakra's zijn afgestemd op de frequentie van de Nieuwe Aarde.
Je ziel probeert zoekt aarding!

Naarmate je frequentie hoger wordt, kunnen diegenen die niet in staat zijn om de verschuiving te maken, uit je leven zijn verdwenen.

Je kan je enorm eenzaam voelen naarmate je draaiveld toeneemt en je daadwerkelijk "weggaat" naar een nieuwe plaats.

We laten eerdere levens en vorige generaties = tijdslijnen=zenuwportalen van negativiteit en angst los. Je voelt je alsof je nooit voorbij de worstelingen, het ongemak en de eenzaamheid van dit proces zult raken.

Deze tijdslijnen of tijdsgolven =zenuwportalen, zaten verstopt en verstoken van licht mn de heiligbeenportalen! We zuiveren nu massaal deze zenuwportalen en daarbij komen de vele levens en voorouderlijke verstoppingen ook vrij. Ze worden losgetrild door de SR frequentie snaren.

De makkelijkste manier om deze energieën te integreren en je evenwicht te bewaren, is je vreugde te vinden in het volledig vertrouwen dat je gegeven wordt.

Laat je spirituele huishoudelijke hulp zijn gang gaan! Het is de beste en meest zorgvuldige “schoonmaker” die je ooit zult ontmoeten!

Symptomen; drukpijnen en drukgolven op lichaam mn tussen de schouderbladen= grootste energieportaal van ons lichaam! Hier kun je ook de lemniscaat voelen draaien als de stroming er op gang komt = platte 8. Als de stroming hier op gang komt zal er eerst nog veel vergane en afgewerkte "'stroperige"' lymfe vrijkomen die zich tijdelijk kan ophopen en drukklachten geven net achter de maag [grote lymfezak] en in de borsten, mn de linkerborst -en oksel. vlammende hitte-aanvallen immense kou aanvallen met rillen, trillen, beven, vermoeidheid, emoties vanuit 3D die onderdrukt waren om te kunnen overleven komen massaal vrij= opschoningen van de zenuwkanalen= lichtportalen, darmklachten, spierzwakte mn in de benen, voetkrampen, misselijk, vibrationele griep, keelklachten, hoge drukgevoelens, hoogspanning, onrust, immense druk op het zenuwstelsel en orgaanstelsel, gevoel van leegte, depressie, verlatenheid, een gevoel van helemaal alleen op de wereld en wat kom ik hier eigenlijk doen????

Grote onzekerheden ervaar ik zelf sinds gisteren, eigenlijk weet ik helemaal niet wat te schrijven vandaag, ik ben leeg, hol en voel me als drijfzand. Vandaar een kort journaal vandaag! Een leeg hol vat=
de plek van de holle ader! zit ik me net te bedenken

Een stampotje vandaag dus!

NOODZAAK: AANPASSEN, AARDEN , SCHOONMAKEN AURA EN OVERGAVE!!

Marjolein Ingrid Soulpursang