maandag 31 mei 2021

Galactisch Vloot Commando: Verandering door Contract / Gechanneld door: Beth Stormont ~ 31 mei 2021

Galactisch Vloot CommandoVerandering door Contract

Gechanneld door: Beth Stormont – voor Era of Light

Gegroet, geliefden op onze geliefde planeet Aarde! Wij willen op dit moment iets met jullie delen dat jullie misschien al weten, maar wij vinden dat het herhaald moet worden.

Nu er meer informatie wordt onthuld over de waarheid van COVID19, zijn er verklaringen afgelegd over de nodeloze dood van ontelbare miljoenen mensen als gevolg van onjuiste procedures voor inperking, etc. Jullie hebben de verhalen gehoord, en daarom zullen we ze hier niet herhalen.

Wat wij onder jullie aandacht willen brengen – of dit nu al bekend is of niet – is de realiteit van deze sterfgevallen.

Wij willen hier het “onnodige” gedeelte van die sterfgevallen corrigeren, want – zoals velen van u weten – werd de dood gekozen door de ziel van ieder van hen die zogenaamd aan het virus bezweken. Het was inderdaad op die manier dat zij overgingen naar een ander rijk. Maar de keuze was aan hen om hun scholing voort te zetten op een andere aardse planeet – een die aangenamer en gemakkelijker te hanteren was – of om het leven in een ander bestaan te ervaren. Sommigen vonden dat zij de processen van het Ontwaken en de Ascensie beter konden dienen door zich aan te sluiten bij de krachten aan de andere kant van de sluier – en sommigen zijn al afgestudeerd en aangekomen in het 5D bestaansgebied.

Deze sterfgevallen – (eigenlijk door gemaakte contracten) – werden gekozen door zowel jong als oud, en door degenen in slechte gezondheid en in goede gezondheid. COVID19 bood – en biedt nog steeds – een ongekende gelegenheid voor degenen in menselijke incarnatie om te kiezen voor een heerlijker leven dan dat waarin zij zich op dat moment bevonden. Daarom kunnen we deze sterfgevallen in onze ogen moeilijk “onnodig” noemen.

Wij zouden ook nog iets willen toevoegen met betrekking tot leven en dood op deze aardse planeet. Zoals jullie weten is er een grote tol aan levens geëist in de derde wereld landen. Velen van hen zijn jonge zielen die deze laatste keer ooit in de experimentele 3e dimensie van deze Aardse planeet wensten te ervaren, al was het maar voor korte tijd. Zij wisten, toen zij in incarnatie kwamen, dat het een kort en moeilijk leven zou zijn – maar zij kozen er niettemin vrijwillig voor. Dit gold ook voor hen die snel hun karma wilden verwerken, maar dat vonden zij goed, en daarom werd hun deze incarnatie toegestaan. De resulterende dood was verwacht (en gekozen) in het geval van elk van deze beschreven.

Of ze nu gezien worden door de ogen van 3D of 5D maakt alle verschil in de wereld wat betreft de realiteit van leven en dood. COVID19 werd niet geschapen door de Hogere Wezens – noch door de Schepper van Alles – maar zijn kwaadaardige schepping en doel is getransmuteerd en benut voor een ultiem goed. En zo gaat het ‘goede’ door!

Wij hopen dat dit kleine commentaar over de realiteit van de schijnbaar ‘tragische dood’ van zo vele duizenden levens een weerklank mag vinden in jullie harten, Geliefden… en minder leed van verdriet en rouw mag brengen om het verlies van jullie geliefden. Mogen jullie een innerlijke vrede vinden in de kennis van de Waarheid.

Wij houden van jullie en zegenen jullie op deze moedige reis. En weet dat jullie altijd in het Licht en de Liefde van de Kosmische Christus gehouden worden.

Namaste

Kanaal:  Beth Stormont

Vertaling: Martien