woensdag 26 mei 2021

Wij zijn de Arcturiaanse Groep ~ 26 mei 2021 ~ Marilyn Raffaele

Wij zijn de Arcturiaanse Groep

Gechanneld door: Marilyn Raffaele 23 Mei 2021

Welkom, dierbare lezers.

Het is voor iedereen duidelijk dat de wereld gevuld is met verandering, chaos en verwarring, maar desondanks blijven de oude vertrouwde manieren om met deze problemen om te gaan hardnekkig bestaan. Algemeen aanvaarde oplossingen uit het verleden blijven ingebakken in het collectieve geloofssysteem en blijven diegenen in machtsposities beïnvloeden, zelfs als ze falen in de aanwezigheid van een stijgend bewustzijn op aarde.

Nieuwe en hogere frequenties kunnen eenvoudigweg niet passend gemaakt worden in mallen die gemaakt zijn om de dichtere energieën van dualiteit en afscheiding tegemoet te komen. Terwijl de energetische frequenties van de aarde stijgen, zullen ideeën en overtuigingen die nog afgestemd zijn op het oude, niet in overeenstemming zijn met het zich ontvouwende nieuwe overtuigingssysteem. Dit gebrek aan afstemming zal vele “beproefde” manieren om problemen op te lossen doen mislukken, eenvoudigweg omdat de substantie (energie) die hen in het verleden in stand heeft gehouden, niet langer zal bestaan.

Vergeet nooit dat bewustzijn, de substantie van vorm, en het zich ontvouwende spirituele bewustzijn van steeds meer individuen automatisch zal dienen om nieuwe en hogere vormen van alles tot stand te brengen op alle gebieden van het leven op aarde.

Herken en weersta de verleiding om iets in je leven te herscheppen dat als voltooid of voltooid aanvoelt, zelfs als het een gelukkige periode in je leven was. Volg moedig je innerlijke leiding wanneer die je zegt dat het tijd is om “verder te gaan”, want vaak komt de druk om iets te herscheppen of gaande te houden dat voltooid is van anderen – vrienden, familie, of zelfs een religieuze groepering.

Sommigen gedijen op de glorie van het verleden, herbeleven die voor zichzelf en anderen en proberen ze levend te houden door middel van groepen, clubs en tijdschriften die zich richten op die bepaalde tijd of gebeurtenissen die worden verheerlijkt. Deze verklaring is niet bedoeld om de moed of de vruchtbare ervaringen uit het verleden, die altijd bij jullie zullen zijn, te kleineren, maar is bedoeld om jullie te helpen begrijpen dat leven in het verleden een stap terug is geliefden, ongeacht hoe schijnbaar beter de oude dagen kunnen lijken in vergelijking met vandaag.

Evolutie is de voortdurende reis die elke ziel maakt door de goede en minder goede ervaringen van vele levens om uiteindelijk een punt te bereiken waarop zij klaar zijn om te ontwaken in een realisatie van Eenheid. Spirituele evolutie kan nooit gecontroleerd, gestopt of beheerst worden door menselijk denken, hoe ogenschijnlijk beter of slechter de ervaringen van een vroegere tijd ook waren.

Wees geduldig met het proces geliefden, want het nieuwe kan niet van de ene dag op de andere verschijnen. Dat wat in het menselijk geloofssysteem is verankerd, kan slechts geleidelijk aan verdwijnen en op weerstand en angst stuiten bij hen die zich op hun gemak voelen bij de status quo. Er zijn velen die blijven vertrouwen op driedimensionale of religieuze meningen en overtuigingen over het leven, ongeacht hoe pijnlijk hun persoonlijke situatie kan zijn geworden. Dit geldt in het bijzonder met betrekking tot relaties.

Je hebt een plaats van spirituele bereidheid bereikt die je in staat stelt om afstand te nemen als een toeschouwer in plaats van iemand die voortdurend worstelt om zichzelf en anderen te genezen, te veranderen of te repareren met ouderwets gereedschap. Dit betekent niet dat je nooit meer gewone methoden zult gebruiken om het lijden van iemand te verlichten, maar het betekent dat je je, terwijl je dat doet, ervan bewust blijft dat in de werkelijkheid van EEN niets geheeld, veranderd of hersteld hoeft te worden.

Velen van jullie hebben of zullen binnenkort een spiritueel niveau bereiken dat klaar is om het feit te accepteren en te integreren dat alle kwaliteiten belichaamd in God/Bron/ IK BEN, volledig in jullie aanwezig zijn en altijd al geweest zijn. Het zoeken naar Goddelijke kwaliteiten (volledigheid, heelheid, harmonie, overvloed, intelligentie enz.) buiten het Zelf in plaats van van binnenuit, waar ze in hun volheid bestaan, is het resultaat van het geloof in twee machten dat de dualiteit en afscheiding heeft teweeggebracht die de derde dimensionale energie vormt.

Dit betekent niet dat serieuze spirituele studenten nooit de menselijke voetstappen moeten nemen die hem op een bepaald punt kunnen helpen, maar wel dat de voetstappen worden genomen met spiritueel bewustzijn en vertrouwende intuïtie over wanneer ze niet langer nodig zijn .

Creaties die gevormd worden vanuit driedimensionale overtuigingen, rituelen en concepten, zullen altijd elementen van dualiteit en afscheiding bevatten die ertoe leiden dat de creatie soms succesvol is en soms niet. Dit is de reden waarom zo vaak oprecht hard werk en dromen mislukken, omdat ze gecreëerd zijn vanuit energieën die gebaseerd zijn op dualiteit en afscheiding, wat alles is wat beschikbaar is voor de onwetenden.

Wanneer je naar binnen gaat en jezelf toestaat om te rusten in de realiteit van JIJ, open je de deur naar alles wat de echte JIJ is. Vergeet nooit dat je eenheid met de Bron automatisch je eenheid betekent met alles wat de Bron is. Meditatie is een stil luisteren naar de “stille, kleine stem” die je wel of niet werkelijk “hoort” omdat dit niet het doel van meditatie is. Er kan een “weten” komen over iets in plaats van woorden. Het is de intentie van het individu om zich af te stemmen, te luisteren, en te rusten in een bewustzijn van eenheid dat belangrijk is.

Je hoeft HET nooit te vertellen wat je nodig hebt of wilt, want HET is JIJ. Meditatie gebruiken als een moment om een lijst van wensen en behoeften op te stellen wijst op een geloof in afgescheidenheid. Alles waar je naar op zoek bent, is al volledig aanwezig omdat HET JOU IS, niet het menselijke concept van jou, maar de echte JIJ – geïndividualiseerd Goddelijk Bewustzijn.

Meditatie is een stil rusten in het bewustzijn van je volledigheid en er zijn geen woorden of gedachten nodig. Allerlei gedachten zullen voorbij komen drijven, maar verzet je er niet tegen en maak er geen kracht van. Laat deze gedachten gewoon door je heen drijven en weer naar buiten zonder je erop te concentreren terwijl je rust in Eenheid.

Overdenk en beoefen elke waarheid waarvan je je bewust wordt tot ze verschuift van intellectuele kennis naar je staat van bewustzijn. Veel van de gewone problemen en de problemen van het dagelijkse leven zullen automatisch uit je ervaring beginnen te verdwijnen zonder dat je het zelfs merkt als je elke dag in stilte leeft, rustend in en je afstemmend op de realiteit van je eigen Goddelijke Zelf-hoedanigheid.

Bewustzijn is de substantie van vorm, omdat Bewustzijn alles is wat bestaat, is HET alomtegenwoordig. Ieders staat van bewustzijn (het ENE geïndividualiseerde Goddelijke bewustzijn), manifesteert zich als hun leven en ervaringen. Als iemands bewustzijn gevuld is met overtuigingen van dualiteit en afscheiding, dan is dat wat zij zullen creëren. Jullie zijn scheppers omdat jullie Godwezens zijn die een menselijke ervaring hebben.

In de aanwezigheid van gerealiseerde waarheid (geen intellectuele kennis, geen woorden in een boek, niet een of andere herhaalde mantra) bestaat het onwerkelijke eenvoudig niet/kan het niet bestaan en zal het vormen creëren die de substantie van puur Goddelijk Bewustzijn weerspiegelen.

Diegenen onder jullie die zich afstemmen op deze boodschappen of mystieke leringen over eenheid zijn er klaar voor, meer dan klaar, om meditatie toe te staan te zijn wat het behoort te zijn, bewuste afstemming op de reeds volledig aanwezige IK BEN die jullie zijn. Velen van jullie kennen de waarheid en mediteren al een lange tijd, maar blijven zichzelf zien als afgescheiden van HET en besteden meditatieperioden aan het zoeken ernaar. Er komt een punt waarop ieder van jullie moet accepteren dat hij/zij reeds HET IS om HET te ZIJN.

Ga vaak naar binnen om niet te spreken, proberen te scheppen, iets te forceren om te gebeuren, of om een of ander waargenomen resultaat na te streven, maar om je eenvoudigweg af te stemmen op HET. Probeer niet te begrijpen wat HET is, want de menselijke geest is niet in staat om HET te bevatten. Velen proberen het en velen denken dat ze geslaagd zijn, maar het Oneindige kan nooit begrepen worden door het eindige, dus probeer het niet. Wanneer je er klaar voor bent zal HET ZICH aan je openbaren.

Mediatie kan je nooit iets brengen dat niet reeds volledig in JOU aanwezig is. De tijd is aangebroken dat elke serieuze spirituele student aanvaardt dat hij reeds het HET is en dat meditatie gewoon tijd is die opzij is gezet om in dit bewustzijn te rusten tot op een bepaald moment meditatie een permanente staat van bewustzijn wordt en gewoon geleefd wordt.

Trek je terug uit het dagelijkse constante spervuur van nieuws en menselijke meningen. Het betekent niet dat je niet geïnformeerd kunt zijn, maar eerder dat je er niet langer voor kiest om 24/7 te kijken, te luisteren of deel te nemen aan de illusies van de driedimensionale wereld. Dit is een reusachtige stap voor hen die gewend zijn geïnformeerd te blijven en meningen te geven over alles wat er in de driedimensionale wereld gebeurt.

Wanneer je je fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel afstemt op het goed en kwaad van de wereld, geef je macht en werkelijkheid aan verschijningen die manifestaties zijn van valse overtuigingen zonder echte wet om ze te ondersteunen of op hun plaats te houden. Als je van iets een kracht maakt, geef je het substantie, want energie is wat vorm in stand houdt en onderhoudt. Elke “oorlog” die tegen een ziekte, situatie of overtuiging wordt gevoerd, dient slechts om er meer van te creëren, niet minder.

Begin alle verschijningen te vertalen naar de realiteit die eraan ten grondslag ligt. (Oorlog–eenheid verkeerd geïnterpreteerd door overtuigingen van afgescheidenheid). Observeer en ontken het uiterlijke tafereel niet, maar vertaal het door het besef dat God zichzelf nooit heeft geuit, nooit zal uitdrukken en nooit zal kunnen uitdrukken als oorlog, ziekte, pijn, gebrek, enz.

Vertrouw, ontspan en laat toe door te beseffen dat je de Oneindige intelligentie van je eigen ZELF nooit hoeft te informeren wat je nodig hebt, omdat je bewuste afstemming op HET zich automatisch naar buiten zal uitdrukken op een manier die heelheid en volledigheid voor jou vertegenwoordigt.

Luister en rust binnenin vaak in de realisatie dat HET altijd volledig bewust is van ZICHZELF als JIJ.

Wij zijn de Arcturische Groep

Vertaling: Martien