zondag 30 mei 2021

Ashian: Zorg Dat Je Klaar Bent Voor 5D ~ 30 mei 2021 ~ Jennifer Crokaert

Ashian: Zorg Dat Je Klaar Bent Voor 5D

Gechanneld door: Jennifer Crokaert – 28 Mei 2021

Ashian: Jullie, de mensheid, zijn als een waterballon die zo vol zit met water/energie dat jullie op het punt staan een collectieve ‘knal’ te maken, en wanneer jullie dat doen, zal het Universum dat weten.

Jennifer: Heb je het over het tevoorschijn komen uit de ‘nieuwe grote c’, of de EBS of de Event, of iets heel anders?

A: De Event.  Het is dichtbij en komt dichterbij.  Ondanks wat jullie misschien zien, neemt de vibratie gestaag toe op de planeet en wanneer jullie in staat zijn de vibratie vol te houden, zullen jullie de sprong maken.

J: Welk trillingsniveau?  Hoe?  Naar waar?

A: De gebeurtenis zou kunnen worden voorgesteld als een positieve elektro-magnetische golf die de blokkades in jullie ‘junk’ DNA en in de 95% van jullie hersenen die jullie niet gebruiken doet smelten.  Deze twee biologische veranderingen zullen al het leven volledig transformeren.

Ziekte zal ophouden te bestaan, onevenwichtigheden of verslaving, temperament, gewoonten die je niet dienen… deze zullen gezien worden als het effect van oude programmering en moeiteloos achtergelaten worden, als speelgoed dat je ontgroeid bent.

J: Geweldig!  Dus we hoeven niets te doen – gewoon wachten!

A: Zou dat niet leuk zijn?!  We weten dat je het met een knipoog vraagt, en het is een belangrijke vraag.  Denk aan zwemmen: het water zal je vasthouden, maar alleen als je de vaardigheid hebt geleerd en geoefend om je lichaam te gebruiken op een manier die het medium water complementeert.

De 5D zal je vasthouden, en je in staat stellen om onvoorstelbare gebeurtenissen, omstandigheden, gezondheid, ervaringen te creëren… maar alleen als je geleerd hebt om je lichaam te gebruiken op een manier die in lijn is met die energie.

J: Dus, wat betekent dat, en waarom heb ik nu al het gevoel dat ik gefaald heb?  Ik wil niet onbeleefd zijn, maar hoe kunnen we zo’n hoge vibratie vasthouden met het gebrek aan voedingskwaliteit in voedsel en water, om nog maar te zwijgen over frequenties van mobiele telefoons, draadloze ditjes en datjes, luchtvervuiling…. De lijst is eindeloos en overweldigend.

A: Mijn lieve vriend, haal adem…

In….

Uit………………………………..

Ten eerste verwachten we nooit dat je het allemaal doet; waar het om gaat is dat je je bezighoudt met je gezondheid, je fysieke soevereiniteit, je goddelijke vat.  Begin met elk aspect van je gezondheid dat je aanspreekt, of het nu simpelweg een verandering is in je dieet, in wat je drinkt, in je lichaamsbeweging of – als we zo brutaal mogen zijn – het radicale besluit van het bedanken van je lichaam omdat het je de kans heeft gegeven om hier nu te zijn.  Zonder je lichaam zou je geen toegang hebben tot deze ervaring.

We hebben genoeg van jullie wereld gezien om te weten dat mensen in het beste geval hun lichaam negeren, in het slechtste geval haten, en in het midden, aanbidden.

J: Zou het aanbidden van het lichaam niet goed zijn?

A: Aanbidding komt altijd uit de geest, uit een gevoel van minderwaardigheid en angst, niet uit het hart dat alleen liefde, gelijkheid en respect kent.

J: Mooi punt!

A: Elke kostbare ziel heeft een andere reis die gerespecteerd moet worden.  Jullie ontwaken is niet alleen een spiritueel ontwaken: het is ook een fysiek ontwaken.  Jullie zullen je lichamen met jullie meenemen naar 5D, dus is het het beste om te beginnen ze voorzichtig voor te bereiden, om ze in te werken in de praktijken en routines van 5D.  Wat jullie nu doen, vanuit en met liefde en respect voor jullie lichamen, zal de overgang gemakkelijker, soepeler en sneller maken.

Raak meer vertrouwd met de natuur, met licht, met adem… dit zijn de fundamentele aspecten van je wezen in de 3D/4D en vooral in de 5D.

J: Het spijt me te moeten zeggen, maar ik ben nooit een buitenmens geweest; het is altijd te koud.

A: Trek dikkere kleding aan!  Buitenlucht …

J: Ik merk op dat u geen frisse lucht zegt!

A: We zouden niet tegen je liegen.  Er zijn gebieden op jullie planeet waar de lucht helderder is, maar frisse lucht is op dit moment niet mogelijk op jullie planeet.  Het zal zo worden.  De wateren zullen worden gereinigd en gezuiverd, de aarde zal rijk en vruchtbaar worden gemaakt.

Maar wij kunnen en zullen jullie vrije wilsreis en zelfexpressie niet terzijde schuiven.  Jullie moeten eerst beginnen.

We kunnen eindeloze inspiratie en hulp bieden als we gevraagd worden, maar we kunnen en zullen je niet beroven van je overwinningen, je inzichten, je groei.  We zijn hier als coaches, niet als chirurgen.  En heel snel zal duidelijk worden waarom chirurgie niet meer nodig is.

J: Bedoel je Med Beds?

A: Dat bedoelen we.  De Med Beds zullen de hele mensheid in staat stellen enorme hulp te krijgen bij het ontgiften en verfijnen van hun fysieke vormen.

J: Jullie deden dat voor ons.

Ashian: Alleen toen de vibratie daartoe bevorderlijk was: jullie moeten altijd eerst handelen.  Wij zullen 10 stappen zetten om jullie te ontmoeten, als jullie maar de eerste stap zetten.

J: Heel Jezus-achtig, als ik het zo mag zeggen, maar ik voel dat dat een gesprek is voor een andere dag.  Dank u voor dit.

 

Kanaal: Jennifer Crokaert

 

Bron

 

Vertaling: Martien