zondag 30 mei 2021

Kosmos ascensie journaal Zondag 30 mei 2021 ~ Marjolein Ingrid Soulpursang


Kosmos ascensie journaal
Zondag 30 mei 2021

DUIZELINGWEKKENDE instoom aan energie; 400x sterker in stijging tov gisteren.
SR pieken tot 37 Hz!

Kp 1= kalm, maar des te sterker de kosmische straling!

Een zeer intensief en vermoeiend weekend dat ons plat legt en galactisch lichaam zuivert=lymfe=zeer gevoelig voor licht, oftewel ons immuunsysteem, dit kan veel weerstand bij je geven; ego afbraak, waarbij je in je hoofd kruipt. Onze hersenen zien ons lichaam op de kop, dus onze voeten zijn ons hoofd ahw. Nu we als ziel gaan aarden en dieper zakken in ons fysieke lichaam komt dus ons ego hoofd naar boven.. Alsof we op de kop staan.

Help roept het ego; wat doe ik hier nog= afbraak van ons denken, waarbij er heel veel negatieve gedachten stromen van slachtofferschap vrijkomen! Hele stormen aan negatieve gedachten worden vrijgemaakt = pure afbrokkelende ego pantsering. Vecht er niet tegen maar wees bewust dat het JUIST een signaal is dat je aan het loslaten bent van je oude zelven.

Des te sterker de instroom aan fotonenlicht, en die bouwt zich nu iedere dag meer en meer op, des te sterker de uitstroom van oude afbrokkelende zelven uit 3D.

SYMPTOMEN; drukpijnen en drukgolven op lichaam mn tussen de schouderbladen= grootste energieportaal van ons lichaam, hier kun je ook de lemniscaat voelen draaien als de stroming er op gang komt = platte 8. Als de stroming hier op gang komt zal er eerst nog veel vergane en afgewerkte "'stroperige"' lymfe vrijkomen die zich tijdelijk kan ophopen en drukklachten geven net achter de maag [grote lymfezak] en in de borsten, mn de linkerborst -en oksel. vlammende hitte-aanvallen immense kou aanvallen met rillen, trillen, beven, vermoeidheid, emoties vanuit 3D die onderdrukt waren om te kunnen overleven komen massaal vrij= opschoningen van de zenuwkanalen= lichtportalen, darmklachten, spierpijnen , bandenpijnen, spierzwakte mn in de benen, voetkrampen, misselijk, vibrationele griep, keelklachten, hoge drukgevoelens, hoogspanning, onrust, immense druk op het zenuwstelsel en orgaanstelsel, gevoel van leegte, depressie, verlatenheid, een gevoel van helemaal alleen op de wereld en wat kom ik hier eigenlijk doen????

Laat ook jouw spirituele huishoudelijke hulp zijn gang gaan! Het is de beste en meest zorgvuldige “schoonmaker” die je ooit zult ontmoeten!

NOODZAAK: AANPASSEN, AARDEN , SCHOONMAKEN AURA EN OVERGAVE!!
www.naturalupgrade.nl biedt een geweldige energetische ondersteuning voor een sterke aarding en aura zuivering tijdens ascensie!
De FEETCARE-lotion = werkt fantastisch, geeft gelijk een sterke
aarding,!
De LEGCARE-lotion = bij verkrampingen en vermoeide pijnlijke
benen!
De BODYBUTTER = helpt geweldig bij overprikkeling!
De ROOMSPRAY = zuiveren de omgeving /aura zodat je
dichtbij jezelf blijft in deze
transformerende tijden!
Ze werken fantastisch en bieden een geweldige ondersteuning tijdens deze heftige transformatie vooral bij HSP-ers!!!šŸ˜ Na 3 weken gebruik ben ik enorm vooruitgegaan en voel me steeds beter in mijn vel zitten, meer en sterker geaard en dmv de Roomspay gelijk opschoning van mijn omgeving wat een verademing❤️
Even een korte update, ik ben zo leeg als een hol vat en loom en enorm moe. Zit wat voor me uit te staren als....šŸ¤£
Marjolein Ingrid Soulpursang