zaterdag 29 mei 2021

The Smiling Team of loving Hearts The spirit of Joy / Gechanneld door Wendy Ebus ~ 28 mei 2021


The Smiling Team of loving Hearts

The spirit of Joy

Gechanneld door Wendy Ebus – 25 mei 2021

Laat ons jullie deelgenoot maken van hetgeen wij voelen en ervaren wanneer we jullie gadeslaan, nu, in jullie tumultueuze periode van omwentelen, van loslaten en losbreken van gevestigde waardes, losmaken van gedachtepatronen.

Wij slaan jullie gade en juichen bij elke keten die losgewrikt wordt. Elk woord dat wordt geuit vanuit een heldere intentie wordt door ons onderstreept en gedragen, elke gedachte aan wat zou kunnen zijn wordt door ons gevierd.

Wij kijken met bewondering en verbazing naar jullie: we wisten dat jullie vastbesloten waren, maar dit hadden we niet verwacht.

Jullie hebben elkaar gevonden!

Niet alleen is de verbinding met ons sterker dan ooit eerder is geweest, maar jullie onderlinge verbinding is groter en sterker dan ooit tevoren. Dit is zoals jullie het afgesproken hebben, dit wordt zoals jullie en wij het ons samen voorgesteld hebben.

De kleuren die wij zien wanneer jullie vanuit een pure emotie handelen!
Het gezang dat wij horen wanneer jullie woorden van kracht en compassie spreken.
De daden die jullie stellen, dagelijks, klein en groot, gezien en onopgemerkt, staan in lichtend schrift geschreven en worden door ons allen als het ware keer op keer gelezen. Jullie doen het zo goed!
Je hebt geen idee, hoe mooi jullie zijn in jullie krachttoer die jullie gezamenlijk neerzetten.

Het licht dat jullie weerkaatsen en aanvullen met je eigen trilling en frequentie, vult alle uithoeken van dit universum. De expansie is enorm en kent zijn weerga niet.

Dat zijn woorden, die jullie zouden gebruiken om te omschrijven wat wij ervaren.

Jullie grootste prestatie op dit moment is dat jullie bij jezelf blijven.
Dat jullie kunnen luisteren naar je eigen hart, naar je innerlijke stem, en dat je durft te vertrouwen op je eigen innerlijk weten. Dáár ligt jullie grootste krachttoer! Want jullie houden op deze manier de verbinding met thuis in stand, ondanks alles.

Jullie vinden manieren, telkens weer opnieuw, en telkens meer dan de dag ervoor, om contact te maken met je Zelf, met ons, en vooral met elkaar.

De kleuren die ontstaan wanneer jullie deze gezegende verbindingen maken, in de energie, van hart tot hart, zijn weergaloos en onbeschrijfelijk. Het is als kijken wij naar een onafgebroken kleurige en wervelende lichtshow, en jullie verlichten hiermee het hele universum.

Weet dat dit slechts het begin is. Wij zien al wat gaat komen, daar waar jullie je nog in de uren voor de dageraad bevinden. Weet, dat nu de zon opkomt! Stralender als ooit tevoren.

Wij groeten jullie, in allesomvattende Liefde.

Kanaal: Wendy

www.differentperspective.nl

www.nodramalamas.com

www.hetverscholenland.nl