woensdag 2 december 2020

MET HET LICHT DOOR HET DONKER HEEN ~ MIEKE VULINK


MET HET LICHT DOOR HET DONKER HEEN
Wanneer er ineens iets in je eigen gezin of familie gebeurt wat menselijk gezien intens zwaar, pijnlijk of verdrietig voelt kan het aardse leven bij momenten ondraaglijk lijken.
Tijdens zulke gebeurtenissen is het gemakkelijk om weg te zakken in zwaarmoedigheid, en in het gevoel dat de zon in ons leven voorgoed achter een wolk zal verdwijnen.
Hoe belangrijk is het dan om de kracht van ons Liefdesbewustzijn in te zetten! Allereerst is het goed om nergens voor weg te lopen, zeker niet voor je emoties en eventuele angsten. Het is juist belangrijk dat alles wat het leven je brengt door je heen kan blijven stromen, zonder dat je het lastige daarvan vastzet. Onze persoonlijkheid blijft vaak kijken vanuit een beperkt bewustzijn, waardoor dit onder een vergrootglas komt en er onnodige zwaarte omheen kan ontstaan.
Als je jezelf weg laat zakken in lagere frequentievelden, dan neemt de zuigkracht van het collectieve, beperkte bewustzijnsveld toe. Dat zorgt vervolgens voor veel meer kramp, stress, zwaarmoedige gedachten en ont-aarding. Ont-aarding maakt dat de energie niet weg kan stromen naar de Aarde, waardoor het in jou blijft circuleren, en je je niet meer ontspannen kunt.
Wat dat proces kan doorbreken, keer op keer weer, is jouw eigen keuze om je te gaan afstemmen op hogere dimensies. Vanuit het goddelijke hartsperspectief, dat jou altijd vanuit de hogere dimensies aangereikt zal worden, zul je ineens een hele andere werkelijkheid kunnen gaan waarnemen.
Daar bestaat geen dood, geen kwijtraken, geen verlies; daar is eeuwig leven! Daar staan vele liefdevolle Lichtgestalten klaar om iedereen te helpen om het Zielenplan voor dit huidige leven zo liefdevol en kloppend mogelijk te laten gebeuren.
Ik leef zelf momenteel in zowel aardse sferen als in sferen boven de sluiers. Ik zie mezelf tussen allerlei velden heen en weer pendelen. 's Nachts lig ik wakker en dan ontdek ik hoe ik in aardse gedachten meegezogen kan worden. Maar als ik dan om begeleiding vanuit de Lichtwereld vraag kom ik in een sfeer aan waarin alles vredig, zorgeloos, liefdevol en helend is. Meteen voel en weet ik dan weer dat echt iedere betrokkene volledig en zorgvuldig begeleid wordt om - juist door alle huidige processen heen - naar een veel hoger bewustzijn door te kunnen groeien.
Afgelopen donderdag is, na 7 zeer intense weken met soms traumatische momenten, mijn zwager overleden. Tegelijkertijd zat ik op dat moment met mijn vader en Vincent in het ziekenhuis, omdat mijn moeder vliegensvlug met de ambulance daar naar toe moest worden gebracht. Een paar dagen daarvoor zagen we al dat het niet goed ging met haar, dat ze verder verward en verder van ons weg raakte. Ze heeft in de nacht van maandag op dinsdag een herseninfarct gehad en niemand weet hoe dit gaat aflopen.
Reden genoeg om te roepen 'Dit is te veel tegelijk!' Maar godzijdank weet ik, en voelen we dat eigenlijk allemaal wel van ons gezin, dat alles vanuit het hartsperspectief klopt, en dat we nu in een razend tempo door allerlei veranderingen heen worden geleid overeenkomstig ieders Zielenplan.
Ik kwam vanochtend een gedicht van mezelf tegen en deel dit met jullie, in de hoop dat iedereen die een geruststellende en troostende Aanwezigheid in zichzelf nodig heeft, hier wat aan heeft.
Dank jullie wel voor alle lieve reacties. Samen groeien we hoe dan ook hand in hand naar het Licht, zowel onder als boven de sluiers.❤ ❤ ❤
IN MIJ
Diep in mijn hart
daar is een tempel
waarin ik graag en stil vertoef
Daar hangt geen klok
'n tijdloze zachtheid
waarin ik helemaal niks hoef
Daar is een stilte
teder beschermend
een gouden mantel om me heen
Vol en betrouwbaar
klinkt daar een stem:
"Je bent echt nooit, nooit meer alleen
Wij zijn al lang
samen op weg
vanaf 't begin dat jij bestond
Ik zal je leiden
naar de vervulling
van ons oeroude heilig verbond"
Heel diep in mij
verschuiven lagen
en ik ervaar: Ik BEN er al
De Bron is in me
ik voel de Liefde
waarin ik Waarheid ontmoeten zal
Achter mijn tranen
voorbij mijn vragen
voel ik mijn Zelf, een stille kracht
Ik ben verbonden
met de Onnoembare
die houdt al eeuwen in mij de wacht
Dag Vader Hemel
Dag Moeder Aarde,
hier ben Ik dan, Ik ben bereid
Vervuld van Licht,
zo stil verbonden,
voel ik de Waarheid: ik raak niets kwijt.
MV