woensdag 2 december 2020

Energie update 5D Portaal GEVOLGEN VAN DE HUIDIGE HOGE FREQUENTIES van 2 DEC 2020 ~ Marjolein Ingrid Soulpursang


Energie update 5D Portaal
GEVOLGEN VAN DE HUIDIGE HOGE FREQUENTIES van 2 DEC 2020

EXTREME toename van de kosmische fotonenergie met 33.596%

SR pieken tot 46 Hz= veel zuivering van oud zeer tussen chakra 4 en 5! Een opwaartse duwend gevoel vanuit je midden rug omhoog naar de onderkant van je schedel/nek. Je ego wil je onder de duim houden en verzet zit heftig tegen veranderingen= mentale weerstand ervaren. Je ego kan je ook het gevoel geven dat je flink tekortgeschoten bent in het perfecte gezins/familie plaatje.

Zonnestormen KP 2= matige stormen die door je aura oftewel energieveld razen. Dit kan onrust, stress, hyperactiviteit tot aan volledige uitputting geven, hevige emoties en kort lontje, elektronische storingen. Het aardmagnetisch veld is instabiel door deze explosie aan hoogfrequente energie waardoor aarden moeizaam gaat.

Je kunt de energie sterk voelen dmv de toenemende krachtgolven van het cranio sacrale ritme. Alsof we innerlijk "'gedwongen, geduwd en aan ons getrokken' worden om zo in de perfecte fysieke vorm [blauwdruk van je ware zelf] geduwd te worden waarbij we alle vervormingen in onze bindweefsellagen loslaten= gestagneerde duistere koude lymfe= gedachtenwormen gebaseerd op 3D-aannames [schuld, schaamte, angst, zelfafwijzing en verwrongen zelfbeelden]. Dit geeft de diepvrieskou!

Door de binnenkomende hogere frequenties worden dieperliggende en geblokkeerde (bevroren) issues in je systeem aangeraakt. De straling dringt diep door in de cellen en het DNA en ontdooit dat wat jaren, of zelfs eeuwen via voorliggende generaties in ons dna opgeslagen was.

Zo kunnen allerlei fysieke klachten gaan opspelen, beelden en herinneringen voorbij komen in je bewustzijn en heftige emoties getriggerd worden. Het enige dat je hoeft te doen is er ruimte aan te geven: See it - Feel it - Free it.

Ofwel zie bewust wat er voorbij komt, voel de pijn en emoties die er mee verbonden zijn zonder ze weg te stoppen en daarmee bevrijd je ze uit jouw systeem.

Soms kan het zijn dat je buitenproportioneel op een kleine aanleiding reageert. Deze kleine aanleiding was dan nodig om de dieperliggende energetische lading uit je systeem te bevrijden.

Zo kunnen de wonden uit het verleden eindelijk geheeld worden, door de tijd heen. De binnenkomende frequenties zijn daarmee als de helende vinger van God de Bron die jou aanraakt en zegt: 'Zie, ik maak alle dingen nieuw'


Marjolein Ingrid Soulpursang