vrijdag 4 december 2020

Energetische Update 4-12-2020 ~ Door Diederick van Lottum


Gister was een dag vol downloads.. Inzichten.. Bewustwordingen.. Spiritueel en Fysiek. Herinner jij de posts nog van afgelopen week? Het ringelen in je oren. Links betekend spirituele download, rechts is een fysieke upgrade. Was het gister niet net alsof je boven jezelf uitsteeg en een observatie aangeboden kreeg van je leven tot nu toe? Bizar veel gedachten stromingen die onrust kunnen brengen.. zorgen voor slechte focus.. troebel zien.. moe gevoel in de ogen of misschien zelfs ontstoken ogen?

Kernpijnen, ervaringen uit het verleden komen naar de voorgrond. De komende dagen geven mogelijkheid tot diepgaande heling. Waarbij veel oud zeer wordt losgelaten. Neem je rust vandaag.. en creeer een veilige setting waarin je je zelf kan toestaan te helen.

Fysieke pijn die gedragen wordt vanuit emotionele beschadiging komt nu naar voren. Rug, darmen, middenrif, ademhaling.. In combinatie met emoties. Een innerlijk gevecht. Het kan je tot het uiterste drijven. Gister, vandaag, morgen.. en daarna.


Is het je opgevallen dat je deze week veel meer intense dromen hebt gehad? Deze dromen proberen ons iets te vertellen. Ik heb zelf meerdere nachten wakker gelegen, en was overvallen door de vreemde ervaringen in mijn droomstaat. Onderwerpen die geen logica lijken te bevatten.. Mocht je dit ook ervaren zou ik je willen adviseren een droomwoorden boek erbij te nemen: deze kun je online vinden via google. Daar waar je op uitkomt zal je de juiste informatie bieden die voor jou van toepassing is. Ik was verbaasd over de dieper liggende reden die bij mij naar voren kwam.

Dat wat nu getriggerd wordt.. is natuurlijk met een reden. Dat wat naar voren komt brengt het nieuwe balans tussen hoofd en hart. Dat wat nog onverwerkt is in het hoofd, nog geen plekje heeft gekregen.. Is uit balans. Om helder en zuivere communicatie tussen hoofd en hart te realiseren, mag dit geheeld worden. En dat brengt de nodige groeipijnen met zich mee.

De focus ligt op je eigen leven nu. Op je ervaringen.. Trauma's.. De leuke en minder leuke dingen die we allemaal meemaken. Kijk naar de mogelijkheden die je nu krijgt voorgeschoteld. Kies je voor heling of kiezen we voor herhaling gebaseerd op oude gedachten patronen? Observeer jezelf.
Wanneer we leren kijken vanuit zelf observatie, kunnen we gedoseerd en geleidelijk loslaten. En bepalen hierdoor ons eigen tempo van heling.

Terwijl ik dit schrijf moet ik denken aan het nummer wat gister ineens
šŸ˜‰ voorbij kwam in mijn YouTube lijst.. Wanneer je moeite hebt met loslaten is dit een mooie om eens naar te luisteren:
India Arie - Just Let It Go - YouTube
Geweldig mooi nummer! ❤

De heling die deze Eclipse met zich meebrengt gaat dieper dan de afgelopen jaren. Hoe dichter we aankomen bij het nieuwe tijdperk waarin de Aarde overspoelt wordt met nieuwe energie, des te meer worden we op momenten terug geslingerd naar het verleden. Allemaal met het doel om de innerlijke verbinding te herstellen.

We leren meer te leven op basis van signalen uit het hart, aan het hoofd. En maken op basis daarvan andere beslissingen dan voorheen. Totale overgave aan de huidige situatie brengt de sleutel.
Veel liefde (vooral aan onszelf) en wijsheid.. (( ❤ ))
Liefs, Di