vrijdag 4 december 2020

ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE DONDERDAG 3-12 ~ Manuela v/d Knaap


ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE DONDERDAG 3-12: Op deze donderdag waren er de hele nacht en dag weer veel X-ray zonnevlammen van de B- en C-Klasse. De X-ray lichtfrequentie is nog steeds heel hoog (hoge B-Klasse X-ray). Er was 1 grotere C-Klasse X-ray zonnevlam in de nacht. De X-ray zonnevlammen met de verhoogde X-ray lichtfrequentie geeft de ascentiesymptomen die bij zonnevlammen horen. (acute overbelasting zenuwstelsel, hartfladderen, huiduitslag, allergische reacties en andere ascentiesymptomen.)

*
En opnieuw waren en X-ray pieken met hoge Gammafrequenties in de vroege ochtend. Er was in de nacht en ochtend een kosmische stralingsalert actief (verfijnde ruis-fluittonen in oren en hoofd en zie regenboogafbeelding onderaan voor symptomen of in de tekst hieronder.) En er zijn twee gaten in de corona van de Zon gekomen. (grove ruis en fluittonen in oren en hoofd.)

*
En de Aarde gaat weer wisselen van magnetische verbinding met de polen van de Zon (HCC). Waarschijnlijk de komende avond of nacht. We gaan weer terug naar de normale verbinding met de negatief geladen zuidpool van de Zon. Normaal zouden de symptomen van verdoofde handen en voeten dan voorbij zijn, maar omdat er zoveel zonnevlammen op de Zon zijn, is de magnetische verbinding met de Zon zeer verstoord en daardoor kunnen deze symptomen nog steeds regelmatig actief zijn.

*
De elektronen zijn nog steeds tegen het niveau van elektronenstorm aan en dus zeer hoog in aantallen in de ionensfeer van de Aarde. (krachtige elektrische hoogfrequente energie.) Het magnetisch veld is nog steeds flink verstoord en in Noord-Europa waren de lagere breedtegraden weer extreem verstoord met een zichtbare bron van de verstoring vanuit de lagere breedte graden, wat volgens mij wel eens zou kunnen duiden op de onrust die hoort bij het verdwijnen en verschijnen van magnetische polen net boven Nederland en voor de kust van Denemarken. Maar dat is slechts mijn eigen invulling. Ik geef uitgebreid uitleg over wat er bezig is in het artikel op mijn website onder de afbeelding van het magnetische veld in Noord-Europa.

*
Het hele artikel met uitleg onder de afbeeldingen en grafieken en uitleg over de ascentiesymptomen staat op mijn website rond 18:45. Dit is de link naar het artikel : https://inzichten.com/elektromagnetische-update.../

*
Heb het goed…💞
© Manuela van www.inzichten.com