donderdag 3 december 2020

Channel van Daan Kruun van Oss ~ Channeling met Ismaël.


Channel van Daan Kruun van Oss voelt zich hoopvol.

Channeling met Ismaël...

Wat is er veel onrust en chaos op jullie planeet op dit moment.
Jullie zien zoveel dingen die niet kloppen en zoveel mensen die het nog niet kunnen of willen zien. Het lijkt alsof je vast zit in een slechte film.

Toch zal de verandering zich verder doorzetten. Dit is niet te stoppen. De wereld komt in een steeds hogere energie en bijna iedereen gaat daar in mee.

De nieuwe wereld is er al het is alleen voor vele nog niet zichtbaar. Jullie wachten op zichtbare veranderingen in de media en de regeringen. Dit gaat ook komen dat beloof ik. Heb geduld er word hard gewerkt om de wereld te zuiveren. Dit gebeurd op alle niveaus die je je maar kunt voorstellen.

Op dit moment kan het zijn dat je veel emoties ervaart. Er worden op dit moment ook energielevels bij jullie als mens verhoogd en codes geactiveerd in jullie dna. Hierdoor komen oude trauma's los die verwerkt mogen worden en komen jullie in een steeds hogere energie trilling. Laat dit gebeuren en vecht er niet tegen. Daar maak je het voor jezelf namelijk alleen maar zwaarder door. Ga door deze emoties heen en pak daarna je leven weer op. Blijf er niet in hangen als dat niet nodig is.

Voor nu lieve mensen wil ik laten weten dat wij enorm trots op jullie zijn. We zien jullie groei en deze gaat sneller dat wij ooit hadden kunnen vermoeden. Wij zijn trots dat we deel mogen uitmaken van deze epische gebeurtenis op jullie wereld.

Hou je energie hoog. Zie hoe mooi de wereld is. Verbind jezelf met alles wat leeft. Creër in gedachten alles wat je wil zien in de nieuwe wereld en geniet van alle mooie dingen om je heen. Leef en vier het leven.

Het beste moet nog komen en wij zullen jullie bij iedere nieuwe stap begeleiden. Vertrouw daarop. Wij staan massaal naast jullie om te helpen. Vraag ons om hulp als je deze nodig hebt.

Heel veel liefde, licht en wijsheid voor iedereen

Lieve groet Ismaël en Daan