woensdag 24 mei 2023

Het Mycelium netwerk ~ Anne de Waard


Al een aantal jaar ben ik gefascineerd door het Mycelium netwerk. Dit is het sporen netwerk onder de grond waardoor bomen, planten en de rest van de natuur met elkaar communiceert. Dit netwerk communiceert, waarschuwt en leert elkaar, net als wij aardebewoners dan een laagje erboven.
Twee weken geleden had ik met Cornelis Jan Cuperus de vraag gekregen om samen te komen om op verschillende tijdslijnen te werken, om terug te gaan naar het verleden waarin iets geplant is wat nu in deze tijd bedoeld is om aan destructie van de Aarde bij te dragen.
Met Cornelis werk ik al een aantal jaar op deze manier samen maar nu mag het zichtbaar worden, dus ik deel bij deze.
We werden diep de aarde ingeleid en kwamen uit in het Midden Oosten. Het Mycelium netwerk werd getoond en was omringt met donkere energie. Maar ook onder dat schimmel netwerk lag een ander donker netwerk wat naar boven moest komen, het is duidelijk niet van hier.
Het donker werd aan de oppervlakte geduwd om zichtbaar te worden en om in het licht gezet te worden. Met het opschonen van deze zwarte energieën hebben we het verborgen zichtbaar gemaakt en de verbindingen met het oorspronkelijke lichtnetwerk van de Aarde zelf verbroken.
Vanuit het midden Oosten werden ons het gehele netwerk over de planeet getoond. Ook hoe deze is verbonden aan het wereldwijde pedo-netwerk, het Vaticaan, de bankierswereld, de systeemwereld en meer.
De energie hiervan is ontbonden door ons, door het op te blazen met Licht. Om het te belichten, oplichten en verlichten is dit eeuwenoude netwerk nu begonnen met ontbinding. We kwamen ook veel meer Zielen, meewerkers tegen. We doen dit duidelijk niet alleen maar samen! 🙏🏼
De oude verbinding van deze energie hebben we opgespoord in het verleden naar het punt van originatie; een donkere planeet in een ander sterrenstelsel wat weer verbonden is met andere sterrenstelsels. Een heel donker ver uitgestrekt netwerk van veel, bewust en onbewust.
We hebben gezamenlijk momentum opgebouwd met de groep om vervolgens dit hele netwerk op te blazen met Licht. Het houdt Hier op. In het verleden. Zodat het in het Nu en in de toekomst geen tijdslijn meer krijgt.
De volledige ontmanteling is begonnen en er alles wat onzuiver is gaat aan het Licht komen.
And so it is.