zaterdag 27 mei 2023

Meester Kuthumi: Hoe Te Ontvangen ~ 27 mei 2023 ~ Natalie Glasson


 

Meester Kuthumi: Hoe Te Ontvangen

Gechanneld door: Natalie Glasson – 25 Mei 2023

Gegroet geliefde lichtbakens op de Aarde, ik ben Meester Kuthumi. Het is een eer om vandaag in jullie aanwezigheid te zijn en ik wil jullie ondersteunen bij het herkennen, belichamen en ervaren van vervulling binnen jullie wezen, jullie werkelijkheid en jullie spirituele groei.

Ik wil jullie ondersteunen bij het creëren van wat jullie willen ervaren voor jezelf en voor de Aarde. Ik wil jullie begeleiden zodat jullie je meer verbonden voelen met jezelf, de mensen om je heen, de Aarde en de Schepper.

Er is een heel speciale techniek, een begrip dat ik met jullie wil delen. Het is niet per se iets dat jullie versteld zal doen staan. Het is zeer waarschijnlijk dat jullie al begrijpen en je bewust zijn van wat ik met jullie zal delen. Maar ik wil het in jullie bewustzijn brengen.

Ik moedig jullie aan je nu op een bepaalde manier te concentreren vanwege de Ascensie-energieën die op dit moment van de Schepper stromen.

Om vervulling, verbinding en meer gegrond zijn in je wezen, je werkelijkheid en je dromen te ervaren, moet je je richten op ontvangen.

Het is heel gemakkelijk om tegen jezelf te zeggen dat je openstaat om te ontvangen, dat je bereid bent alle geschenken te ontvangen die de Schepper met je wil delen. Je bent bereid geschenk na geschenk te ontvangen, je bent bereid rijkdom en overvloed, welvaart en voorspoed te ontvangen. Je staat daar te wachten, klaar en bereid om te ontvangen. Het kan echter zijn dat je geen vervulling ervaart in je werkelijkheid, of de manifestatie van je dromen of de vooruitgang van je spirituele groei.

Zelfs hulp krijgen van jezelf en anderen in jouw werkelijkheid kan een uitdaging zijn. Vaak is er in je wezen een energie die zich verzet tegen ontvangen, en deze energie die zich verzet tegen het ontvangen van de Schepper is te vinden in elk wezen op Aarde en zelfs in de Innerlijke Plannen. Ik zal met jullie delen dat er zelfs bij opgestegen meesters nog weerstand is. Wees je ervan bewust dat weerstand tegen ontvangen natuurlijk is. Elk wezen heeft een element van deze weerstand, en het fungeert als een deur naar verbinding met jezelf en de Schepper.

Als er in je wezen weerstand is tegen ontvangen, hoe overwin je die dan?

Misschien ben je je er niet eens van bewust dat je niet echt alles wilt ontvangen wat de Schepper met je wil delen. Ik, Meester Kuthumi, nodig jullie eerst uit om te overwegen wanneer iemand je een geschenk geeft of iets met je deelt: Hoe voel je je dan? Wat is je eerste reactie? Wat zijn je eerste gedachten? Voel je je gelukkig? Ben je bereid te ontvangen? Voel je je gesteund, geliefd? Zegt een deel van je dat het niet is wat je wilde, misschien voel je je ongemakkelijk en ongemakkelijk? Misschien gooi je het geschenk zelfs weg.

Wanneer je begint te erkennen hoe je je voelt wanneer je een geschenk ontvangt, kun je ook erkennen hoe je je voelt wanneer je niet ontvangt, wanneer je de Schepper of iemand in je werkelijkheid om iets vraagt of om iets voor je te doen. Hoe voel je je als het zich niet manifesteert? Wat is je eerste reactie?

Door deze erkenningen begin je de energieën van weerstand in je wezen te herkennen, en dit biedt je inzicht in de overtuigingen en energieën waaraan je vasthoudt en die je verhinderen te ontvangen. Ik wil een activiteit met jullie delen en misschien vinden jullie dit een kinderachtige activiteit, maar soms is het nodig toegang te krijgen tot die innerlijke onschuld, die vreugde, die kinderlijke aard, om de energieën te verzachten en je wezen te openen om te ontvangen.

Ik, Meester Kuthumi, nodig je uit om rustig te zitten of te staan, wat je maar wilt. Stel je voor of roep de Schepper op om je te overspoelen met lichtzegeningen, zegeningen van licht. Stel je een stortbui voor van zegeningen van licht die over en door je heen stromen. Stel je het volgende deel voor of bereik het fysiek. Ik, Meester Kuthumi, nodig je uit om elke zegening in jouw hand te vangen terwijl ze over en door jouw wezen stromen.

Zeg: “Dank u, ik ontvang graag of ik ontvang openlijk,” en plaats het in jouw hartruimte. Misschien moet je je verbeelding gebruiken, zie het als een spel. Misschien moet je je voorstellen dat er cadeautjes uit de lucht vallen, of misschien moet je de energie voelen stromen. Misschien verbeeld je het je of misschien ren je fysiek door de kamer om te proberen de zegeningen van de Schepper te vangen. Je vangt ze, houdt ze in je hand en zegt dankjewel, en legt ze dan in je hart. Als je het proces hebt voltooid, als het compleet voelt, ga dan even zitten, leg je handen op je hartruimte, en voel, voel of erken alles wat je hebt ontvangen, al het licht, de zegeningen als goede wensen.

De verbinding met de Schepper, alles wat in je is, laat het overstromen. Laat het overstromen in alle aspecten van je lichaam en je wezen en voel hoe je je opent, uitbreidt om nog meer te ontvangen, en misschien voel je zelfs dat je ontvangt. Het moment waarop je je uitbreidt, waarop je klaar bent om te ontvangen, is het belangrijkste, want in die staat van zijn is alles mogelijk. Je kunt een intentie plaatsen voor wat je wilt ontvangen. Je kunt vragen verbinding te maken met een gids, vragen om wijsheid te ontvangen. Op dat moment is alles mogelijk. Je hoeft alleen maar te vragen en in die uitgestrekte ruimte te blijven, wetende dat je ontvangt.

Emoties, beperkingen, overtuigingen kunnen opkomen. Observeer ze, erken ze, bedank ze en adem ze weg. Hoe meer je deze ruimte van uitgestrektheid, openheid en ontvangen kunt betreden, wetende dat je veilig bent, dat je beschermd bent, dat dit een natuurlijke staat voor je is, hoe meer het een gewoonte zal worden.

Het zal natuurlijk en automatisch gebeuren vanwege ervaringen uit het verleden. Veel mensen herinneren zich niet hoe ze voortdurend in een ruimte van ontvangen kunnen bestaan, omdat het te bloot voelt, en ze gewend zijn hun eigen energie te koesteren, te beschermen, zich terug te trekken, hun eigen energie binnenin samen te trekken, wat de weerstand tegen ontvangen veroorzaakt.

Het is alsof je iets probeert te ontvangen terwijl je je handen niet kunt openen of je armen niet kunt uitstrekken om het te ontvangen, en dus is het nodig terug te keren naar deze natuurlijke manier van zijn, waar je bent, voortdurend lerend en in een expansieve veilige ruimte van ontvangen. Dan wordt ontvangen heel natuurlijk. Je creëert een intentie en je ontvangt, er is een kracht, er is een stroom.

Ik hoop dat mijn woorden en mijn begrip jullie vandaag van dienst zijn geweest.

Ik ben meester Kuthumi. Ik dank jullie.

Kanaal: Natalie Glasson

Vertaling: wakkeremensen.org