zaterdag 27 mei 2023

Energie Update ~ Alicia



Beste familie,
Na een golf van kosmische straling, zijn we sinds enkele uren onder het effect van die golf van kosmische straling Dat voelt alsof het drie waren... zelfs mijn oren doen pijn.
Er is een fysiek effect van de golven van kosmische straling die tot nu toe niet duidelijk geïdentificeerd was, maar het heeft te maken met de ontsteking van de slijmvliezen, gehemelte en tong van het lichaam alsof we iets eten waar we allergisch voor zijn.
De neus is geblokt, het gehemelte is geïrriteerd en de tong verandert van textuur daarnaast kunnen we een paar uur smaakgevoel kwijt zijn. het speeksel verdikt en het lichaam "droogt" elk moment op.
Ook de ogen voelen geïrriteerd (geen zichtbare tekenen van irritatie zoals roodheid), plus kunnen we jeuk voelen in het hele lichaam.
Deze keer is het de volledige verpakking, sensaties in het Kroonchakra (zeer sterk), lethargisch, ontsteking in slokdarm en keel (doorgang), druk of pulsen in de ribben, pijn bovenrug tussen de scapels, hitte in het midden van de borst (timus en hart), pijn of maag ongemak, gevoeligheid rondom de navel, blaasirritatie en warmte in de geslachtsdelen.
Ze hoeven het niet per se allemaal tegelijk te voelen, of ze hebben het vroeg of laat gevoeld.
Buitengewone collectieve ervaringen zijn aanzienlijk geïntensiveerd, voornamelijk de spontane visie van geometrische figuren die we bewegen als als ze werden gezien in een caleidoscoop of in fractals (Heilige Geometrie), flitsen van wit licht voor slaap of ontwaken, en synchroniciteiten.
Onthoud dat het fysieke lichaam zich makkelijker aanpast als we stoppen met verzetten. Het "afvechten" van de fysieke symptomen die ze misschien hebben, zal er alleen maar iets langer voor zorgen.
Alles gebeurt als we het met sereniteit accepteren en ons overlevingssysteem niet in paniek laten raken. Hoe dan ook, als je symptomen erg sterk zijn of voelen dat ze verergerd zijn, ga dan naar je dokter..
De effecten op het fysieke lichaam van energie verschijnen direct en verdwijnen vanzelf binnen enkele uren of dagen, daarnaast gaan ze altijd gepaard met dromen, epifanies, intuïtie, vreemde ervaringen of tenminste het gevoel dat er "iets anders" gebeurt.
Deze hele week sinds de 18e (29 zonnevlammen van klasse C en klasse M uit regio 3311) is in alle opzichten zeer intens geweest.

Probeer te rusten en erop te vertrouwen dat alles goed is.
~Alicia~