zaterdag 27 mei 2023

ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE ZATERDAG 27-5 & VOORUITZICHT ~ Manuela v/d Knaap



ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE ZATERDAG 27-5 & VOORUITZICHT: GROTE ZONNEVLAM ALERT, zonnevlammen aarde gericht, normale zonnewind elektronenstorm, gat corona aarde gericht. & Uitgebreide uitleg over innerlijke reacties op de verstoringen en wat je er aan kan doen.

ACTUELE SITUATIE & INNERLIJKE REACTIE OP VERSTORINGEN
Op de zonnevlammen en elektronenstorm na is het dus mild. De verstoringen zijn hoogfrequent, waardoor je met meer gemak in hogere afstemming/verbinding met de Bron kan blijven. Sommige mensen functioneren beter bij deze hoogfrequente verstoringen.
Wanneer je toch ongemakken ervaart van deze verstoringen, dan zit je meestal niet lekker in je vel, niet goed in je energiestroom. Dan hebben de verstoringen effect op jou door dat wat je vasthoudt in lagere frequenties in beweging te brengen en dus de blokkade zo op te lossen. Wanneer je zenuwstelsel overbelast is dan kan het ook zo zijn dat je ongemakken ervaart bij de verstoringen.

Dan kan het soms helpen om jezelf te ontzuren met een voetenbad of bad te nemen met een paar eetlepels natriumbicarbonaat en zeezout erin of andere methode om te ontzuren. Angsten en stress (onderandere) zorgen voor verzuring in het lichaam. Het kan ook helpen om het zenuwstelsel tot rust te brengen door de natuur in te gaan (boomknuffelen), ontladen met een speciaal geopend groot brok zwarte toermalijn met Seleniet https://inzichten.com/.../zwarte-toermalijn.../
Maar daar zijn natuurlijk nog meer methode voor. In iedergeval wens ik iedereen een heerlijk vrij en gezellig Pinksterweekend.

GROTE ZONNEVLAMMEN AARDE GERICHT
De actieve zonnevlek staat pal op de aarde gericht. Er was rond 00:30 uur een M-1.33 zonnevlam. Er is een GROTE ZONNEVLAM ALERT 30% kans op een M-klasse zonnevlam en 5% X-klasse aarde gericht overigens. Dus als het komt is het intens.
(Symptomen zonnevlammen: pittig als er M-klasse zonnevlammen zijn, gemiddeld met een C-klasse. Alle zwakke punten in het zenuwstelsel spelen op, zoals een beschadigde zenuw. Verder intens moe zijn, hoofdpijn, migraine, verstand blijft malen, stijven spieren. Slecht slapen. De hoge frequenties kunnen je ook optillen in een mooie ervaring.

GAT CORONA AARDE GERICHT
Grote gaten corona deels aarde gericht, geeft hoge fluittonen in oren en hoofd.

Lees meer over de huidige processen in jezelf en in de wereld: https://inzichten.com/met-hart-ziel/

NORMALE ZONNEWIND
De zonnewind snelheid is zeer mild verhoogd rond 440 km/sec. De volgende verhoogde zonnewind wordt toch maandag alweer verwacht met een mild kp-4, bijna zonnestorm, is milde activiteit. Geniet er van
(Symptomen NU NIET AAN DE ORDE zonnestorm, ook bij verhoogde protonen extra heftig: Kp-4 is gemiddeld, tijdens zonnestorm is kp-5 pittig en Kp-7 zeer heftig: je voelt de deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, spierpijn, heel erg moe zijn, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je ook extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Deze frequenties kunnen je ook optillen in bliss.)

Er zijn woensdagmiddag 31-5 (nog 1 plekje & 28-6 nog plekjes vrij op de kristaldag: https://inzichten.com/.../kristaldagmiddag-op-woensdag.../

ELEKTRONENSTORM
De elektronen zijn nog steeds in elektronenstorm. De verwachting voor de komende dagen is ook elektronenstorm.(Zie grafiek +2 uur voor NL tijd.) (symptomen: de energie voelt elektrische geladen aan, allergische reacties, helder zijn, moeilijk slapen of verstoord slaapritme, intense moeheid, apparaten gaan kapot, black-outs.Deze hoge frequenties kunnen je ook optillen en bliss ervaringen geven.Dat gebeurde meestal wanneer je goed in je vel zit, in je natuurlijke stroom)

Vergeet niet dat de verstoringen je begeleiden om op een natuurlijke manier jezelf te bevrijden van blokkades en zo ook je bewustzijn verhogen. Sterkte als het intens is voor je, maar het dient je, dus neem de rust om de transformatie in jezelf te ondersteunen

Alles integreren en tot rust komen in het meditatie webinar nieuwe Maan zondag 4-6: https://inzichten.com/.../actuele-online-activatie.../

Heb het goed...
©Manuela van inzichten.com