vrijdag 10 juli 2020

Mike Quinsey – Channeling van zijn Hogere Zelf - 10 Juli 2020.

Mike Quinsey
– Channeling van zijn Hogere Zelf -
10 Juli 2020.

Je zou kunnen speculeren over hoe de verspreiding werd gerealiseerd, maar het Coronavirus werd voornamelijk door drones verspreid. De effecten ervan zullen niet veel langer meer aanhouden, maar delen van het virus zullen ervoor zorgen dat het blijft bestaan. Een remedie ertegen staat op het punt te worden ontdekt en dit zal uiteraard helpen om de potentie van verdere verspreiding te reduceren. Begrijp dat waar sommige zielen een slechte ervaring hebben gehad vanwege het virus, dit zoals altijd grotendeels een karmische situatie betreft en zoals eerdere gevallen van dien aard wordt dit karma ingelost.

Op de lange termijn zullen jullie op deze periode kunnen terugkijken en zien dat het een middel is geweest om een doel te bereiken: de Mensheid de gelegenheid bieden van een rustpauze, waardoor het leven nader onder de loep kon worden genomen. Het resultaat is dat er positieve veranderingen kunnen worden doorgevoerd die jullie een nieuw Tijdperk binnen zullen stuwen. Zonder een grote verandering in jullie inzicht zou het aanzienlijk langer hebben geduurd om uit een situatie te geraken waarin alles werd tegengewerkt, maar jullie kunnen er zeker van zijn dat alles wat er op Aarde gebeurt door ons nauwlettend in de gaten wordt gehouden, waarbij we jullie zouden waarschuwen zodra de zaken uit de hand lopen. Jullie beschikken echter over een vrije wil en dat betekent uiteindelijk dat het jouw beslissing is hoe de zaken zich verder ontwikkelen. Daartoe zijn er veel helpers voorhanden die hun best doen om je te begeleiden op een pad dat uiteindelijk tot jullie Ascentie zal leiden.



Jullie verdienen het te worden geëerd voor de tot nu toe gemaakte vorderingen, aangezien het niet gemakkelijk is geweest om de moeilijkheden die jullie zijn tegengekomen te overwinnen. Het passeren van het kantelpunt 2012 is tot nu toe jullie belangrijkste prestatie geweest; nu zal het alleen nog maar gemakkelijker worden, en naarmate de tijd verstrijkt, zal het duister steeds meer het vermogen verliezen om jullie plannen te dwarsbomen. Het wordt ook steeds meer zichtbaar dat hun ondergrondse bases worden afgesloten, waarbij degenen die erin gevangen zaten worden vrijgelaten. Er staat jullie een grootse taak te wachten: het ontmantelen van alle bases die de Illuminati bezitten, en dit heeft een positief effect, aangezien de weerstand van de oppositie tegen jullie “opschoning” afneemt. Het is vanaf nu totaal onmogelijk dat de duistere Wezens hun macht kunnen herstellen en hun aanhangers worden geleidelijk aan opgepakt om zich voor hun misdaden te verantwoorden.

Hoewel hun aanwezigheid nog geruime tijd voelbaar zal zijn, spelen jullie nu de laatste dagen van de macht van de Illuminati uit. Spoedig zal zich een moment aandienen waarop de Lichtkrachten de dominante kracht op Aarde zijn, dat hen in staat zal stellen om door te gaan met het doorvoeren van hun veranderingen die de mensheid ten goede zullen komen. De plannen zijn al geïnstalleerd en degenen van het Licht die in de coulissen hebben gewacht, staan ​​klaar om in actie te komen en te helpen bij het tot stand brengen van een nieuwe manier van leven die vrede en geluk zal brengen bij de mensen op Aarde. We beseffen dat sommige zielen ongeduldig zijn en graag een ​​aantal positieve tekenen willen zien dat de zaken bezig zijn ten goede te keren; deze tekenen zullen zich absoluut aandienen, maar zoals altijd vragen we je tot die tijd geduld te hebben.

Alle zielen zijn voordat ze incarneerden op de hoogte gebracht van wat ze konden verwachten in deze periode van grote veranderingen, en je herinnert je dit misschien niet, maar je zou in ieder geval intuïtief een gevoel moeten hebben. Het is nogal niet een gebeuren omdat alle zielen het voorrecht hebben in deze tijd op Aarde te zijn en deel uit te mogen maken van een ervaring die nog maar weinig mensen eerder hebben beleefd. Het betekent een hoogtepunt in jullie leven en wanneer je erop terug kunt kijken, zul je bijzonder blij zijn dat je er deel van hebt mogen uitmaken. Er zijn veel levens voor nodig geweest om tot deze afronding te komen en degenen onder jullie die klaar zijn om te ascenderen, dienen te worden gelukgewenst met hun succes. Hoewel jullie gedurende je vele levens veel steun hebben gekregen, is dit succes uiteindelijk te danken aan jullie inspanning en ijver om te slagen.

Oude problemen die zijn opgedoken worden opgelost en jullie bevinden je nu middenin raciale problemen. Sinds het einde van de laatste oorlog zijn veel immigranten jullie landen binnengekomen, worstelen velen met het integratieprobleem en is het nooit helemaal gelukt het vooroordeel te overwinnen tegen mensen die anders zijn dan de mensen in jullie thuisland. Je overwint deze vooroordelen door veel gewetensonderzoek te doen en we zouden nog eens willen benadrukken wat we jullie onlangs nog hebben verteld: dat elk van jullie incarnaties in uiteenlopende landen hebben aangenomen als onderdeel van het vergroten van je inzicht in de grote verscheidenheid en verschillen in de manieren waarop mensen leven en hun overtuigingen volgen.

Een vaak herhaalde vraag met betrekking tot Ascentie gaat over welk ontwikkelingsniveau een mens dient te bereiken om zeker te kunnen zijn van ascentie. Denkend in termen van een percentage betreft het 51% of meer, met andere woorden, zolang je je aan de positieve kant bevindt, wordt je beschouwd als zijnde op het pad. Het valt niet precies te berekenen waar je bent, maar als je jezelf goed kent, zou je een redelijk idee kunnen hebben van hoever je bent gevorderd. De ideale situatie zou zijn wanneer je je overtuigingen praktiseert en je daarbij voortdurend de wens hebt jezelf te verbeteren en zoals we al eerder hebben gezegd, is het noodzakelijk om te streven naar een niveau waarop je alle mensen als gelijke tegemoet treedt, als zielen die leren terwijl ze hun leven doorleven, en waarop je alleen de goedheid en potentie van de ander ziet; op die manier wordt je iemand die de Universele Liefde kan uitdragen. Als wezen met emoties is er altijd een kans dat je je laat meeslepen en daarbij je trillingsniveau verlaagt, maar je kunt ook weglopen van ruzies of situaties die mogelijk een negatief effect op je hebben. Je bent misschien wel eens je geduld verloren, maar met oefening en vastberadenheid valt dit te overwinnen.

De Geestenwereld wil graag zoveel mogelijk zielen zien Ascenderen en elke vorm van hulp wordt geboden aan degenen die zich in deze richting bewegen. Wanneer je je klaar voelt om te slagen en je tijd besteedt aan het hierop voorbereiden van jezelf, lijdt het geen twijfel dat je zult ascenderen. Hou je niet te veel bezig met het pad van andere mensen, want uiteindelijk dient elke ziel zijn eigen weg naar succes te bepalen en zal er een dag aanbreken waarop iedereen hierin zal zijn geslaagd. Men moet het pad kiezen dat het beste bij zijn of haar behoeften past en dat betekent voor sommigen van hen onvermijdelijk het scheiden van de wegen.

Ik laat jullie achter met liefde en zegeningen, en moge het Licht jullie dagen en pad naar voltooiing verhelderen. Deze boodschap komt via mijn Hogere Zelf, mijn God-Zelf, en elke ziel heeft dezelfde verbinding met God.

In Liefde en Licht,

Mike Quinsey.