zondag 26 juli 2020

26 JULI 2020 - De Arctuarian Groep ~ De trein heeft het station verlaten


26 JULI 2020 - De Arctuarian Groep 

Beste lezers, in deze tijden van zoveel onrust en verwarring hopen we dat deze berichten informatie en aanmoediging zullen brengen. Raak niet ontmoedigd voor de huidige tijd, dat is precies de reden dat je ervoor koos om op dit moment op aarde te zijn.
De verschuiving waar zo velen op gehoopt en gebeden hebben, is begonnen, maar het ziet er niet uit zoals velen verwachtten dat het zou gaan lijken. Dit komt omdat ze het zich voorstelden met driedimensionale concepten van hoe een perfecte nieuwe wereld eruit zou zien. Alle slechteriken zouden worden verwijderd en alle goeden zouden nog lang en gelukkig leven zonder problemen. Laat alle overgebleven concepten los die je misschien nog hebt over de hemelvaart en laat het proces zich ontvouwen zoals het moet.
Veel oude en gevestigde driedimensionale creaties moeten eerst naar de oppervlakte komen om te worden gezien en herkend voor wat ze werkelijk vertegenwoordigen, voordat de meerderheid zich ervan bewust kan zijn, ze kan afwijzen en kan stoppen ze energetisch te voeden. Dit is een proces, maar zoals kaarten aangeven; "Je bent hier."

Dit zal nog een tijdje doorgaan en er komt nog meer. Sta gecentreerd in je hoogste spirituele realisatie als waarnemer, maar iemand die open staat om te helpen als dat nodig is. Sommigen worden begeleid om een ​​actieve rol te spelen, terwijl anderen het Licht gewoon moeten vasthouden. Geen van beide is belangrijker dan de andere, maar beide moeten worden gedaan zonder ego-betrokkenheid. Volg je intuïtie, luister, vertrouw en weet dat je altijd geleid wordt.
We zien veel veranderingen binnenkort komen en er zullen er meer worden onthuld die nog niet energetisch klaar zijn voor manifestatie. Wees niet geschokt en boos wanneer mensen en problemen beginnen te worden blootgelegd voor wie en wat ze vertegenwoordigen. Je bent voorbereid en hebt een eerlijke waarschuwing gehad, maar sommige informatie zal schokkend zijn voor degenen die nog in oude energie leven. Mogelijk wordt u gevraagd om degenen die niet zijn voorbereid op informatie en verandering gerust te stellen en te helpen.
Het kan een feestelijke tijd zijn als je het toelaat en als je concepten kunt loslaten over hoe alles er wel of niet uit moet zien. De reis naar een hoger resonerende planeet aarde is begonnen en geen enkele storing door degenen die het proces willen ontwortelen, kan het stoppen.
Veel van de chaos van vandaag is de activiteit van degenen die niet willen dat de wereld ontwaakt in een nieuw bewustzijnsniveau, want dat zou betekenen dat ze niet langer zouden kunnen manipuleren en controleren. Ze hebben echter bijna geen opties meer, want het Licht heeft een spirituele wet om het te handhaven, te handhaven en te ondersteunen, terwijl valse overtuigingen en concepten dat niet doen.
Naarmate iemands persoonlijke bewustzijn meer verlicht wordt, beginnen ze toegang te krijgen tot en te resoneren met voorheen niet beschikbare hogere dimensionale frequenties omdat ze er nu mee in lijn zijn. Dit resulteert op zijn beurt in ms-uitlijning met sommige andere dingen zoals bepaalde voedingsmiddelen.
Vermijd verwerkte, ongewenste en valse voedingsmiddelen, hoe lekker en gezond de verpakking u ook vertelt dat ze zijn. Dit geldt ook voor groenten en fruit die zijn vergiftigd met pesticiden, lang voordat ze klaar zijn geplukt, soms zelfs gekleurd en vervolgens prachtig weergegeven voor aankoop. Kies voedingsmiddelen die beter aansluiten bij uw energie en vertrouw op uw intuïtie terwijl u winkelt. De lucht zal niet naar beneden vallen als je iets eet met een lagere resonantie, maar je zult je beter voelen en je energie zal worden ondersteund wanneer je kiest voor voedsel met een hogere resonantie.
Nieuwe energieniveaus zorgen er ook voor dat sommige amusement, tv-shows, boeken en activiteiten niet meer bij u resoneren zoals ze ooit deden. Familie en vrienden die in overeenstemming blijven met deze dingen, zullen niet begrijpen waarom u ervoor kiest om niet meer volledig deel te nemen en kunnen uw gebrek aan interesse interpreteren als persoonlijke afwijzing die vaak tot onenigheid en misverstand leidt.
Het kan een liefdevol gebaar zijn om door te gaan met meedoen wanneer iets dat niet langer belangrijk voor je is, heel belangrijk is voor een ander, maar geef nooit je integriteit of persoonlijke kracht op om anderen te behagen of te 'passen'. Sta niet toe dat druk van anderen of een verlangen om de vrede te bewaren ervoor zorgt dat je terug glijdt naar plaatsen die je bent ontgroeid of dat je gelooft dat er iets mis met je is. Het is nooit een kwestie van goed of fout, het is gewoon een kwestie van energetische verkeerde uitlijning.
Geef nooit je aangeboren kracht als een Goddelijk Wezen op, maar wees tegelijkertijd alert om weerstand van jouw kant te vermijden die gemakkelijk kan uitgroeien tot een egospel dat over het driedimensionale gevoel van macht gaat. Lopen op eierschalen om een ​​ander te behagen, moet ophouden als iemand ooit zijn eigen aangeboren kracht wil ervaren.
Er komen situaties en meer in je leven waarin je eenvoudig en zonder spijt of schuld, weggaat. Sta altijd liefdevol maar stevig in je spirituele integriteit (kracht) zonder bergen van molshopen te maken in de valse overtuiging dat je hoe dan ook stand moet houden. Dat geeft gewoon kracht aan een persoon of activiteit die op zichzelf geen macht heeft.
Kracht is nooit persoonlijk en wordt slechts aan een enkeling verleend. God alleen is macht en die kracht stroomt in, zoals en door jou vanuit de Bron binnenin - het is je geboorterecht. Het ego, of het gevoel van een eigenheid los van God, heeft of kan nooit echte macht hebben, hoewel velen het voor zichzelf blijven claimen en de schijn kan er zo uitzien.
Omdat een fysiek lichaam nodig is voor driedimensionaal leven, ben je in sommige opzichten beperkt en vaak onder invloed van collectief denken. Naarmate de waarheid steeds meer je bereikte bewustzijnsniveau wordt, zullen veel driedimensionale concepten vervagen, waardoor je daadwerkelijk steeds meer kwaliteiten van het Goddelijk Bewustzijn kunt ervaren die voorheen alleen maar intellectuele kennis waren. Zodra een waarheid je gerealiseerde bewustzijnsstaat wordt, ben je niet langer in overeenstemming met algemeen aanvaarde maar valse overtuigingen daarover.
Je zult merken dat je vaak weet of handelt zonder bewust na te denken en het blijkt de perfecte actie voor de situatie te zijn. U begint automatisch te weten welk voedsel uw lichaam nodig heeft en welke activiteiten voor u geschikt zijn. Synchroniciteit gebeurt en dingen beginnen gemakkelijk en moeiteloos op hun plaats te vallen. De juiste mensen komen op het juiste moment in je leven. De harmonie, volledigheid, heelheid en intelligentie van je eigen gerealiseerde Bewustzijn komt tot uitdrukking door je heen zonder persoonlijke inspanning. Je staat toe in plaats van te proberen het te laten gebeuren. In plaats van doen.
Lezingen geven, prediken of straffen voor niet-ontwaken brengt nooit een blijvende verandering teweeg, want ieder persoon is alleen in staat om zijn bereikte niveau van bewustzijn te leven totdat hij zich kan openen voor zijn volgende niveau, dat meestal tot stand komt door ervaringen. Gevangenis of gevangenis, counseling en intense ervaringen hebben allemaal het potentieel om iemand wakker te maken als ze ontvankelijk zijn, maar een hoger bewustzijn kan nooit aan een ander worden opgedrongen.
Wees nooit bang of weersta niet om bepaalde mensen uit je leven te laten verdwijnen als ze ervoor kiezen om in oude energie te blijven en je merkt dat je niet langer op één lijn zit met hen. Het is niet jouw taak om iemand te redden, dat is de eigen taak van de persoon voor iedereen met een Hoger Zelf en Gidsen
Het is jouw werk om je hand te allen tijde beschikbaar te hebben, mocht een ander ervoor kiezen om hem te pakken, maar het is nooit om in iemands persoonlijke goot te reiken en deze eruit te trekken zonder hun toestemming of wens. Hun situatie zou heel goed een gepland onderdeel kunnen zijn van hun evolutionaire reis. Sta altijd toe dat intuïtie u in deze situaties begeleidt, want een persoon is misschien op zoek naar hulp, maar lijkt niet zo, terwijl een ander misschien gewoon wil dat u hem of haar verder helpt.
Ontwaken gebeurt wanneer het Hogere Zelf vaststelt dat een persoon gereed is en hoogfrequente energie en huidige gebeurtenissen dienen om velen in gereedheid te brengen. Er komt zeer binnenkort een nieuwe golf van energie aan, die veel zal blootleggen en veranderen. Je ontwaakte bewustzijn zal degenen aantrekken die klaar zijn om te horen wat je hen kunt vertellen over wat er persoonlijk en wereldwijd gebeurt.
Liefde is de kern en essentie van alle dingen omdat het de energetische verbinding is van de velen binnen EEN. Deze onderling verbonden energie bestaat tussen alle levende wezens, maar is vals geïnterpreteerd door de driedimensionale geest. Het resultaat is een veelvoud aan algemeen aanvaarde opvattingen over liefde - aantrekkingskracht, emotie, seks, bezit, en ook enkele zeer negatieve.
De huidige omstandigheden dwingen velen voor het eerst om een ​​gevoel van eenheid te ervaren. Je bent getuige van de geboorte van een hoger gevoel van liefde in het collectieve denken, aangezien het virus en isolement iedereen als het ware in dezelfde boot zet.
Omdat er maar ÉÉN is, omvat liefde al het leven, ongeacht huidskleur, seksuele geaardheid, leeftijd, ras, rijkdom, uiterlijk of iets anders dat door de geschiedenis heen heeft gediend om mensen te scheiden. Liefde is het aangeboren weten (bewustzijn) dat alle dingen met elkaar verbonden zijn. Allerlei relaties beginnen met een gevoel van eenheid (doelen, voorkeuren of antipathieën, interesses, aantrekkingskracht enz.) Maar worden ervaren in overeenstemming met de bewustzijnsstaat van de betrokkenen.
Vaak komt een gevoel van eenheid voort uit het op de een of andere manier verbonden zijn met een andere persoon in eerdere levens, die zich dan in dit leven manifesteert als aantrekkingskracht of afstoting, afhankelijk van eerdere relaties. De meeste heteroseksuele en homoseksuele partnerschappen vinden plaats tussen twee die heel dichtbij zijn gekomen door eerdere gedeelde levenservaringen.
Als de realiteit van pure Liefde integreert en de bereikte bewustzijnsstaat van een persoon wordt, beginnen ze automatisch en zonder gedachte of ego-gedreven doel te reageren op alle levenssituaties vanuit een plaats van liefde omdat ze Liefde zijn geworden. Onthoud altijd dat je Bewustzijn bent.
Alles verloopt volgens plan. Vertrouwen. Toestaan. Liefde.
De trein heeft het station verlaten.