zondag 26 juli 2020

Kosmos & Ascensie Journaal Zondag 26 juli 2020 en POORTDAG ~ Marjolein Ingrid Soulpursang



Kosmos & Ascensie Journaal
Zondag 26 juli 2020 en POORTDAG

De stilte voor de STORM zo voelt de stijging van vandaag aan!
Een stijging van 1400 x !

SR tot 18 Hz! Geeft veel galactische pulsen mn vd benen!!! 

ZONNESTORM KP 4= zenuwstormen, ze razen door je zenuwstelsel!

Wat een HEFTIGHEID, wat een ENORME DOORBRAKEN, wat een GALACTISCHE GENETISCHE ZUIVERING en DNA upgrade= geeft een overbelast lymfestelsel en vermoeidheid= breaking down van het alledaagse 3D golf frequentie ritme

De deblokkerende kroonchakra activeert de lichtcodes=galactisch lichaam= vloeibaar lichtlichaam; dit geeft grote LYMFE ZUIVERING mn van de benen!

De gewonde deel vd ziel ligt nu bloot o.i.v de instroom van foton energie en dit duwt elke bacterie, virus, toxinen uit de cellen naar de oppervlakte v/d huid. Dit herken je aan een plotselinge aanval van een lagere trilling; depressief, sombere negatieve slachtoffer gedachten, misselijk, moe, darm en spijsverteringsklachten, spierkrampen, hoofdpijn, rugpijn, schouderpijn en vibrationele griepklachten etc. Heftige ascensiesymptomen aanvallen.


Wat een OPSCHONING!!! 

Een galactisch genetisch proces oftewel een DNA upgrade waarbij we familiekarma inlossen van heel veel oud zeer waartoe zij niet in staat waren ze te transformeren.

Ik kreeg zelf 3 dagen geleden een enorm abces op mijn linker bovenbeen [L2 zone]. Wat een immense pijn! Zoveel pijn dat ik zelfs niet huilen of schreeuwen kon maar muisstil werd, onbewogen. Gelukkig brak het abces spontaan door en gutste er een stroom aan DRAB uit. Ik voelde en zag het etherisch vlies, een glanzende "folie"-laagje , ultra gevoelig!!! En daar drukte het enorme ABCES tegenaan, oef wat pijnlijk! Nu zit er een afvoerkanaaltje waaruit het wondvocht stroomt. Intussen voel ik de lichtgolven/fotongolven door mijn benen gaan en de huid van mijn oh zo bleke"" benen laten een groot capillair netwerk zien die dwars door mijn huid heen schijnen=pure transpanrantie. 

Wat een ACTIVATIE, wat een ZUIVERING, wat een immense DOORTOCHT!!!!

Vanwege mijn doorbrekende abces-avontuur kan het zijn dat ik de journaals wat onregelmatig plaats afhankelijk van mijn vermoeidheid. 

Lees ook de inspirerende update's van Martha Krul 

Marjolein Ingrid Soulpursang