zondag 5 juli 2020

Jezus, Jullie zijn allemaal extreem krachtige wezens. / door John Smallman / 3 juli 2020


Jezus,
Jullie zijn allemaal extreem krachtige wezens.
door John Smallman / 3 juli 2020


Er gebeurt veel terwijl de mensheid zich voorbereidt op het versoepelen van de pandemische beperkingen en dan hoort dat er in bepaalde gebieden nieuwe beperkingen worden ingevoerd. Het is erg verwarrend voor jullie, maar degenen die de beperkingen opleggen zijn zelf erg in de war omdat de situatie zich niet ontvouwt zoals ze gepland en bedoeld hadden. Er ontstaat veel weerstand nu mensen over de hele wereld tot het besef komen dat ze worden gevraagd zich te houden aan regels en voorschriften die niet effectief zijn in het beheersen van de 'pandemie', terwijl ze tegelijkertijd hun fundamentele mensenrechten ernstig inperken. Degenen die de mensheid willen overheersen, merken dat ze daartoe niet langer in staat zijn, en dit zal binnenkort in de reguliere media worden gemeld, aangezien die media hun eigen recht beginnen op te eisen om het echte nieuws te melden in plaats van het promoten van de opvattingen van degenen die hen hebben overheerst.

Het collectieve ontwaken van de mensheid is echt heel dichtbij, en daarom is het het meest zinvol om jullie voor te bereiden op een feestje in plaats van jullie te veel zorgen te maken door te proberen te raden wat er daarna gaat gebeuren, hetzij lokaal, hetzij wereldwijd. Je weet dat het goddelijke plan zich perfect ontvouwt, de enige mogelijke manier om dit te doen, dus blijf de intentie hebben om ten minste één keer per dag alleen maar liefdevol te zijn wat er ook maar ontstaat. Als je dat doet, open je je hart om Liefde uit te nodigen om binnen te komen, wat het onmiddellijk doet, en dan stroomt het krachtig in jouw energievelden om zo mooi mogelijk te integreren met de energievelden van iedereen over wie je denkt, zelfs maar even, en natuurlijk ook met iedereen tegen wie je praat, sms't, zoomt, of persoonlijk ontmoet om te communiceren, te verheffen en te inspireren als ze de liefdevolle energie om je heen voelen en die hen omhult in die momenten van saamhorigheid.



Jullie zijn allemaal extreem krachtige wezens, en hoe vaker en intensiever jullie ervoor kiezen om alleen maar lief te hebben, hoe effectiever jullie zijn in het uitvoeren van jullie specifieke opdracht in het collectieve ontwakingsproces. Vergeet niet dat ieder van jullie een absoluut essentiële rol speelt die alleen jij kunt spelen, dus vertrouw op jezelf, vertrouw op je intuïtieve begeleiding - we zijn altijd bereid om onze hulp aan te bieden als je ervoor kiest om een beroep op ons te doen - en ga door met je dagelijkse leven, wetende dat je op elk moment precies daar bent waar je moet zijn op dat moment. Wat er ook gebeurt of ontstaat in het moment is een prachtige gelegenheid voor je om het ontwakingsproces vooruit te helpen, omdat je ervoor kiest om er liefdevol op te reageren, net zoals je gepland hebt voordat je incarneerde, wanneer je er met liefde en totale vrijheid, je koos om je als vrijwilliger op te geven om op dit moment in vorm te zijn.

Ontwaken, zoals jullie allemaal doen, is om van angst naar Liefde te gaan als jullie denken, spreken en handelen, en jullie hebben er allemaal voor gekozen om in deze tijd als mens in vorm te zijn in jullie spirituele evolutie om juist dit te doen. Jullie hoeven niet diep na te denken over wat het is dat God/Bron/Wijsheid van jullie wil, want Het wil gewoon dat jullie nu hier zijn, dat jullie jezelf zijn. Bevrijd jezelf van alle egoïstische maskers die je voor jezelf hebt gemaakt, als schijnbaar onbeduidende mensen, om in het openbaar te dragen - dat wil zeggen toen je niet alleen was en gewend was te geloven dat wie je bent verbeterd moest worden in de omgang met anderen - omdat ze je niet alleen niet meer dienen, maar jou ook ernstig afleiden van jouw goddelijke werk van het Liefde in actie zijn.

Jullie zijn allemaal hier op een goddelijke missie waarvoor jullie je vrijwillig hebben aangemeld en Liefde, in haar goddelijke Wijsheid, heeft jullie aanbod aanvaard. Er is geen afscheiding, Allen zijn Eén, en daarom is iedereen betrokken en heeft iedereen zijn eigen persoonlijke opdracht in het voortdurende menselijke ontwakingsproces, een individuele opdracht die niemand anders voor hen kan doen, omdat je, totdat je ontwaakt, nog steeds bezig bent met de droom of de illusie van de afscheiding. Wat jullie allemaal doen - COOPERATIEF - is het creëren van de meest wonderbaarlijke gebeurtenis die ooit op de Planeet Aarde is gebeurd. Het was briljant gepland eonen geleden, op het moment dat de collectieve keuze om de onwerkelijke staat van afscheiding te ervaren werd gemaakt en in werking werd gesteld, en nu is het het moment waarop het prachtig tot bloei moet komen.

Onthoud dat! Er zijn geen ongelukken en geen 'toevalligheden', want alles is goddelijk gepland om totale VREUGDE te verzekeren voor Alles wat is - Jij, en Jij, en Jij, en Jij . . . De vrije keuze om afscheiding te ervaren was niet onverwacht door de Bron, maar totdat het daadwerkelijk in werking werd gesteld was het niet gepast om een programma te ontwerpen om het experiment tot een goed einde te brengen. Er is nu alleen nog maar NU! En, in het Nu, is alles ontworpen, gecreëerd en in werking gesteld. Alles - elke situatie, gebeurtenis, gelegenheid, activiteit, interactie - gebeurt NU! Om te herhalen, er is alleen NU!

De mensheid ontwaakt NU, en dat is de goddelijke Wil en dus de Wil van de mensheid, want er is slechts Eén Wil, de Goddelijke Wil, JULLIE Wil !

Daarom: Ontspan je! Geniet van deze laatste momenten waarop het lijkt alsof de afscheiding van de Bron echt is, wetende, zoals jij dat doet, dat ALLES goddelijk wordt verzorgd, en dat jouw terugkeer naar de Vreugde op handen is en onvermijdelijk.

Jullie liefhebbende broeder, Jezus.


Vertaling: Martien - wakkeremensen.blogspot.nl