zaterdag 28 oktober 2023

Vital Frosi – “Als Andermans Geluk Jouw Paradijs Is” ~ 28 oktober 2023

Vital Frosi – “Als Andermans Geluk Jouw Paradijs Is”.

Door: Vital Frosi – 26 Oktober 2023

Geliefden!

Het bewustzijn van de mensen op Aarde bereikt de laatste sporten van de evolutieladder in deze fase van beproevingen en verzoeningen. De zielen die klaar zijn om de laatste sport te beklimmen, bereiken ook de frequentie die hen toelaat om door het Multidimensioneel Portaal te gaan dat naar de Nieuwe Aarde zal leiden.

Deze groep zielen ondergaat nu de noodzakelijke upgrades, die in zekere zin versnellen vanwege het korte tijdsbestek. De vooruitgang die vroeger eeuwen of millennia in beslag nam, kan nu in maanden of jaren worden gemaakt. Het is de versnelling van het laatste stuk van de lange reis van deze zielen.

Jullie die in de ascensiegroep zitten, kunnen al voelen hoezeer jullie bewustzijn de laatste jaren verruimd is. Jullie zijn niet meer hetzelfde bewustzijn als twee of drie jaar geleden. Hoewel het een natuurlijk en geleidelijk proces is, volgens jullie individuele capaciteit om nieuwe informatie op te nemen, als je vergelijkt wat je vroeger was met wat je nu bent, zul je een enorm verschil beseffen.

Vandaag de dag zijn waarden en concepten veranderd. Veel dingen die vroeger belangrijk waren, zijn dat nu niet meer. En dingen die je vroeger niet aanspraken, lijken nu onmisbaar. Het is de cirkel van de spiraal die ons omhoog brengt, naar de langverwachte beklimming.

De gevoelde sensaties zijn oneindig en iedereen voelt ze volgens zijn eigen inzicht. Daarom gebruiken we het woord VOELEN om aan te geven hoe we elke vooruitgang die we boeken evalueren. Naarmate woorden hun functie verliezen om elk moment van vooruitgang uit te drukken, wordt gevoel steeds noodzakelijker, omdat het je de parameters geeft en je de echte stappen laat zien die je neemt.

Vandaag breng ik jullie een zeer interessante reflectie over hoe velen van jullie zich op dit moment voelen. Onthoud dat in eerdere boodschappen is gezegd dat we een wereld van competitie verlaten en een wereld van samenwerking binnengaan. Dit maakt een groot verschil tussen de menselijke bewustzijnen die op dit moment incarneren. Concurrentie is een werktuig van de Derde Dimensie, die overeenkomt met een Wereld van beproevingen en verzoeningen.

Samenwerking, daarentegen, is een kenmerk van zielen die de Derde Dimensie hebben verlaten en op weg zijn naar de Nieuwe Aarde, een Wereld van Regeneratie. Het bredere bewustzijn beseft het grote verschil tussen voor en na dit gevoel. Er is een nieuw begrip van het leven. Er is een nieuw begrip van wie we werkelijk zijn en wat we hier kwamen doen. Bovenal is er een gevoel van zelfverzekerdheid, omdat je beseft waar je naar toe gaat.

Deze metamorfose van de ziel heeft een sterke invloed op het dagelijkse leven van de geïncarneerde. Het brengt veranderingen teweeg in de manier waarop we denken, handelen en leven. Maar bovenal brengt het het besef dat we ALLEMAAL EEN zijn. In feite beweegt het weg van afgescheidenheid en naar een gevoel van eenheid. Dit verklaart ook de wanhopige poging van de Duisteren om koste wat het kost situaties te bevorderen die de verdeeldheid tussen mensen in stand kunnen houden.

Dit nobele gevoel van eenheid brengt een ander, nog geavanceerder gevoel met zich mee: volledig voelen wat de ander voelt. Dit probeert je te laten zien dat het Ascensieportaal vlak voor je ligt. Voelen bespaart tijd en woorden. Het leidt tot onmiddellijke actie, zonder om de hete brij heen te draaien. Het laat geen ruimte voor de rumoerige geest om de oude overtuigingen en gewoonten van competitie en afscheiding te manifesteren.

Dit nieuwe, hogere bewustzijn rijst op om te integreren met zijn eigen hogere zielsversies. Dit is in feite wat ascensie wordt genoemd. Geen enkele ziel kan ascenderen als de neiging bestaat om gehecht te blijven aan competitie, aan hebben en aan materie. De materie die we tot nu toe kenden is gematerialiseerde energie in de Derde Dimensie.

We moeten vooruit! De subtilisatie van materie betekent niet dat het zal ophouden te bestaan. Het zal gewoon het belang hebben dat het zou moeten hebben, zonder zich te mengen in het menselijk bewustzijn zoals het tot nu toe heeft gedaan. Niet in het minst omdat de ware co-creatie die in ieder van ons is ingeboren in de zeer nabije toekomst begrepen en in praktijk gebracht zal worden. We zullen niet langer de behoefte hebben om te accumuleren om geen gebrek te hebben, omdat dit nooit meer is geweest dan een overtuiging of de behoefte om te ervaren.

Dus nu kun je de titel van deze boodschap beginnen te begrijpen. ALS ANDERMANS GELUK JOUW PARADIJS IS geeft dat jullie het bewijs dat jullie bewustzijn de grote multidimensionale sprong heeft gemaakt. Het heeft reeds de tijdslijn van de Derde Dimensie overschreden en gaat snel vooruit naar de Nieuwe Aarde van de Vijfde Dimensie. Het is daar dat het gevoel echt en onmiskenbaar zal zijn. Alleen “de zachtmoedigen en de reinen van hart” voelen zich in het paradijs en verheugen zich in het geluk van anderen.

We beseffen nu dat we allemaal EEN zijn en de pijn van anderen laat ons dat zeker ook voelen. Daarom zal er geen pijn of lijden zijn op de Nieuwe Aarde. Anders zou het tragisch zijn. Maar voordat we voorgoed het Multidimensionale Portaal van de Nieuwe Aarde oversteken, zijn we al geleidelijk aan het VOELEN aan het ontwikkelen. Ja, we voelen het paradijs al alleen met het geluk van andere mensen, maar we voelen ook nog steeds de pijn en het lijden dat ieder mens doormaakt. Dit is toegestaan door de Hogere Wet, juist zodat we kunnen helpen, samenwerken, assisteren en in ieder van ons dit ware gevoel van broederschap, gelijkheid en solidariteit kunnen ontwikkelen.

Als we het over het andere hebben, verwijzen we naar alles wat door de Bron is geschapen, niet alleen mensen, maar ook de andere koninkrijken en alles wat op dit planetaire thuis wordt beoefend. Denk eens na en zie hoeveel je de afgelopen jaren gegroeid bent in termen van bewustzijn. Stel je voor hoeveel verder je zult gaan, want ons is verteld dat het menselijk bewustzijn nu sneller vooruit zal gaan. Een sprong van duizend jaar zal gemaakt worden in slechts één jaar. Dit zal mogelijk zijn voor iedereen die zichzelf toestaat om vooruit te gaan. Natuurlijk zullen er mensen zijn die liever blijven waar ze zijn. Maar kijk eens of het geluk van anderen je niet al een comfortabel gevoel geeft, alsof het ook het jouwe is. WIJ ZIJN tenslotte ALLEMAAL EEN!

Ik ben Vital Frosi en mijn missie is verlichting!

Namaste!

Auteur: Vital Frosi

Vertaling: wakkeremensen.org