zaterdag 28 oktober 2023

Jouw Keuze28 oktober 2023 ~ Nicky Hamid

Jouw Keuze

Door: Nicky Hamid – 27 Oktober 2023

Dus jij wilt leven als een verlicht Wezen?

Leven is een keuze. Het is JOUW leven.

Laat niemand voor jou bepalen wat jouw leven is of kan zijn.

Kies bewust. Maak bewuste keuzes waar en wanneer je maar kunt. En als je niet zomaar aanneemt dat je het vergeten bent en je het je nu herinnert. Het is allemaal goed.

Kies verstandig. Om verstandig te kiezen, kies je vanuit je gecentreerdheid door je Hart (de ogen van liefde).

Je Kiest vanuit het punt van liefhebben wie je bent en erop vertrouwen dat je in staat bent om te gaan met wat er ook gebeurt.

Dat je alles hebt wat je op dit moment nodig hebt en als je “JA, dankjewel” zegt tegen je leven zoals het is, zal het Universum je steeds meer van dienst zijn waar je dankbaar voor kunt zijn.

En als je uit het centrum gaat, haal dan gewoon diep adem en voel het opnieuw voordat je verder gaat, wat er ook gebeurt.

Kies eerlijk. Wees eerlijk tegen jezelf en als je een gevoel of sensatie krijgt, luister dan en vertrouw erop. Vertrouw er voldoende op om te handelen in de richting waarin het wijst, ongeacht hoe anderen u zien. Wees direct en eerlijk tegen jezelf, dan zul je hetzelfde moeten zijn tegen anderen.

Kies geluk. Geluk is een keuze op elk moment. Dus in plaats van je reacties te laten bepalen hoe je je voelt, als je uit het centrum wordt getrokken, ga dan op de een of andere manier naar je dankbaarheid, geef dank voor je weten, je gevoel, je wezen, de schoonheid om je heen, en GLIMLACH naar jezelf, in jezelf.

Maak jouw volgende stap gelukkig en wees voorbereid op het geschenk dat op het punt staat te verschijnen.

Alles, maar dan ook alles, spant samen om jou geluk te brengen.

Jouw kracht IS jouw LIEFDE en weerspiegelt zich in jouw standpunt ten opzichte van wat dan ook

Ik hou zo van je

*************************

PS. “IK BEN een verlicht wezen?”

Kun jij dit bezitten?

Herhaal dit totdat je jezelf kunt identificeren, je ware weerspiegeling kunt zien, de schoonheid en harmonie van jezelf kunt voelen zoals je werkelijk bent.

Nicky Hamid

Vertaling: wakkeremensen.org