donderdag 26 oktober 2023

Overvloedige Zelfbeloning ~ 26 oktober 2023 ~ Brenda Hoffman

 Overvloedige Zelfbeloning

Kanaal: Brenda Hoffman – 23 Oktober 2023

Dierbare,

Misschien heb je in het verleden geprobeerd je dromen waar te maken zonder succes. Of misschien dacht je dat het niet mogelijk was en heb je het dus nooit geprobeerd. Het maakt niet uit wat er eerder is gebeurd, want je bent een ander wezen in verschillende tijden.

Wat is het dat je wenst of waar je van droomt? Wat heb je nodig? Wat ontbreekt je? Deze vragen hebben dezelfde basis: de behoefte om je volledig levend en vreugdevol te voelen.

Het is tijd om je creatievaardigheden te erkennen en ze te gebruiken.

Je eerste reactie zou kunnen zijn: ‘Ik heb niet zoveel geluk’, of ‘Iemand of iets houdt me tegen om te creëren wat ik nodig heb.’ Of duizenden andere ongeldige excuses omdat je je niet langer kunt verbergen voor wie je bent.

Misschien geloof je dat als je creëert wat je nodig hebt, je zult opvallen, eenzaam zult zijn, of een andere reden die je hebt ontwikkeld om ervoor te zorgen dat je altijd klein zult blijven in het lichaam van een schepper.

Je bent een schepper en dat ben je altijd geweest.

Als je deel uitmaakt van de schepper van alles, en dat ben je ook, dan heb je dezelfde capaciteiten als de schepper. Misschien niet in dezelfde richting, als je wilt, want jij bent de schepper van jou, en de schepper van alles is expansiever. Toch maakt je vermogen om te creëren deel uit van je elementaire vaardigheden.

Je had je niet op dit leven kunnen voorbereiden zonder de vaardigheden op het gebied van creatie. Ook had je niet kunnen helpen de aarde te verschuiven en daarna jezelf.

Je bent niet langer een 3D-wezen, maar toch wil je vaak anoniem blijven door je achter dat 3D-gordijn te verstoppen.

Misschien vraag je je af waarom zwijgen of verborgen blijven nu belangrijk voor je is. Ook al ben je een nieuwe volwassene, je wilt doen alsof je niet zo bekwaam of volwassen bent. Zoals soms het geval was toen je een 3D-volwassene was en terug wilde naar een minder gecompliceerde kindertijd.

Je bent niet langer een 3D- of nieuw kind. Je bent een volwassen universeel wezen. En een van de belangrijkste taken die je als volwassene kunt ondernemen, is het leven creëren dat je nodig hebt of wilt. Een concept dat waarschijnlijk egoïstisch lijkt, omdat je eeuwenlang hebt getraind om minder te zijn dan anderen. Een training die zo goed heeft gewerkt dat je nu gelooft dat het creëren van wat je nodig hebt of wilt egoïstisch, verkeerd, egocentrisch is, of duizenden andere labels die je vertellen dat je moet volharden zoals je dat al eeuwenlang doet terwijl je je voorbereidt op dit leven.

Je blijvende fase is voorbij. Het is tijd om te spelen. Misschien herinnert je je de keren dat wij van de Universums zinspeelden op jouw nieuwe volwassen jeugd. Die tijd is nu.

Zelfs de gedachte aan vrijheid van creatie voelt waarschijnlijk verkeerd. Niet omdat je jezelf niet kunt vertrouwen, maar omdat je jezelf zoveel eeuwen lang in verschillende frequenties of dimensies hebt verloochend, en vooral, terwijl je op Aarde bent, dat je je de “juistheid” van het creëren van een vreugdevol leven niet kunt voorstellen.

In jouw ogen zou een vreugdevol leven nog een paar decennia, aionen of levens moeten worden uitgesteld. Het kan niet zo eenvoudig zijn als het in dit bericht lijkt.

Jullie voltooiden alles wat jullie wilden voltooien in minder aardse tijd dan wij van de Universums of jullie voor mogelijk hielden. Zoals het geval is in sprookjes, volbracht je de bijna onmogelijke taken die van je werden verlangd. Het is nu tijd om jezelf te belonen met je eeuwenlange droom om onverdunde aardse vreugde te ervaren.

Het is niet nodig om het gevoel te hebben dat je je moet verstoppen om relaties te beschermen, want iedereen die besluit om verder te gaan dan 3D beschikt over dezelfde creatieve vaardigheden – zoals altijd het geval is geweest. Een waarheid die werd ontkend zodat jullie je angstige aardse leven konden voortzetten.

Je wachttijd, zelfverloochening, vrees, pijn en angst zijn voorbij. Het is tijd om te creëren wat je nodig hebt of verlangt, als voorbeeld voor jezelf en anderen. Je verdient voortdurende beloningen. Beloningen die jij creëert. Wat is de meest overvloedige zelfbeloning die je op dit moment kunt bedenken? Creëer het. Jij hebt de vaardigheden.

Creëer het als je eerste beloning omdat je jezelf bent geworden. Of creëer misschien een eerbetoon aan de universums en creëer dan gewoon voor de lol. Er zijn geen grenzen of moeten.

Negeer degenen die je vertellen dat het creëren van jouw vreugde niet mogelijk is, of verkeerd of egoïstisch is.

De nieuwe wereldrealiteit is dat als één persoon zijn of haar vreugde creëert, anderen zich zullen herinneren hoe ze die van hen kunnen of durven te creëren.

Begin met het maken van kleine, grote of daartussenin. Dat maakt niet uit. Waar verlang je op dit moment het meest naar?
En zo is het. Amen.

Kanaal: Brenda Hoffman

Copyright 2009-2023, Brenda Hoffman. Alle rechten voorbehouden. Voel je vrij om deze inhoud met anderen te delen, op je blog te plaatsen, iets aan je nieuwsbrief toe te voegen, enz., maar behoud de integriteit van dit artikel door de auteur/het kanaal op te nemen: Brenda Hoffman & bronwebsitelink: http://www.LifeTapestryCreations . com

Vertaling: wakkeremensen.org