zondag 29 oktober 2023

De Evolutionaire Sprong: De 12 Strengen van ons DNA Wakker maken met Hulp van de Pleiadiërs ~ 29 oktober 2023 ~ Aurora Ray

De Evolutionaire Sprong: De 12 Strengen van ons DNA Wakker maken met Hulp van de Pleiadiërs

Door: Aurora Ray – 26 oktober 2023

De Pleiadiërs, een geavanceerde buitenaardse beschaving, heeft de Aarde al eeuwenlang geobserveerd om de menselijke vooruitgang te volgen. Eeuwenlang hebben ze gewacht met het bekend maken van zichzelf en hun geavanceerde technologie tot de mensheid klaar was om zich te ontwikkelen naar een staat van hoger bewustzijn en spiritueel besef.

Onze planeet heeft nu een beslissend punt bereikt waar we geconfronteerd worden met uitdagingen waar nieuwe oplossingen, innovatie en verruimd denken voor nodig zijn. De Pleiadiërs zien in dat de mensheid in deze tijd een kans heeft om een kwantumsprong te maken in het begrijpen van onszelf, het universum en onze verbinding met al het leven. Zij willen ons helpen bij dit proces.

Hun welwillende bedoelingen zijn om te helpen het menselijk bewustzijn en de kernstructuur van ons DNA te ontwikkelen. Hierdoor zullen mensen meer gebruik kunnen maken van hun ware potentieel en een nieuwe koers voor de mensheid uitzetten, een koers die meer in harmonie resoneert met alle bewuste wezens.

De Pleiadiërs zijn gespecialiseerd in spirituele heling en het vooruit brengen van beschavingen. Hun wijsheid kan het leven op Aarde tijdens deze overgangsperiode sterk verbeteren.

De Pleiadiërs hebben zich al lange tijd voorbereid op dit moment. Ze wachten enthousiast op de kans om openlijk met de mensheid in contact te komen zodra de tijd er rijp voor is. Tot die tijd gaan ze vanaf hun thuisplaneet door met het sturen van golven licht en inspiratie naar alle aardbewoners die ontvankelijk zijn voor hun boodschappen van hoop en vertrouwen. De Pleiadiërs willen de mensen in hun kracht zetten om samen een veelbelovende toekomst te creëren, een toekomst vol gezondheid, vreugde en vervulling voor iedereen.

Activeren van het Menselijk DNA

De Pleiadiërs zijn naar de Aarde gekomen om mee te helpen het menselijk DNA te activeren van de actieve 2-strengen vorm naar een actieve 12-strengen vorm. De activering van onze genetische structuur is heel belangrijk voor de toekomstige evolutie van de mensheid.

Met 12 actieve DNA strengen zullen mensen in staat zijn meer van hun ingeboren capaciteiten en talenten te gebruiken. DNA bevat de blauwdruk voor wie we zijn, fysiek, mentaal en spiritueel. Met meer geactiveerde strengen kunnen we meer van ons potentieel gebruiken.

De Pleiadiërs willen mensen helpen met het overgaan naar hogere staten van zijn. Ze begrijpen dat het ontwikkelen van ons DNA een sleutelstap in dat proces is. Meer actieve DNA strengen zullen het mensen mogelijk maken meer van hun hersencapaciteit te gebruiken en nieuwe bekwaamheden te ontwikkelen.

Activering van de 10 DNA-strengen zal het mensen ook mogelijk maken om zich te verbinden met hoger-frequente energieën en hun vibratie te verhogen. Dit verruimde besef zal dieper inzicht geven in de ware aard van onze werkelijkheid. We zullen meer begrijpen van onze rol in het universum.

Met de hulp van de Pleiadiërs is de mensheid klaar voor een grote sprong vooruit op haar evolutionaire reis. Deze DNA activering zal ons letterlijk van binnenuit veranderen wat ons vrij maakt om meer verlichte wezens te worden. Het is een daad van liefde van hun kant om ons ras te helpen meer toegang te krijgen tot onze ingeboren kracht en wijsheid.

Voordelen van de 12 DNA-strengen

De verandering van 2 actieve DNA-strengen naar 12 actieve DNA-strengen zal de mensheid bijzondere nieuwe bekwaamheden en inzichten geven. Als de andere 10 strengen zijn geactiveerd, zullen we enorme sprongen in onze fysieke, mentale en spirituele capaciteiten meemaken.

De sleutelvoordelen van de 12 DNA-strengen activatie zijn volgens de Pleiadiërs:

Verhoogde intuïtie en paranormale vermogens: Met een ontwaakt 12-strengen systeem zullen we verhoogde intuïtieve zintuigen en paranormale vermogens hebben. We zullen in staat zijn om gemakkelijk onze hogere wijsheid aan te spreken en waarheid te onderscheiden.

Verbeterde Gezondheid en Welzijn: Activering van de 10 slapende DNA- strengen zal blokkades opruimen en energie vrijelijk door onze chakra’s laten stromen. Dit leidt tot een verbeterde fysieke en emotionele gezondheid. Cellen regenereren sneller en gifstoffen worden efficiënt verwijderd.

Toegang tot geavanceerde kennis: Een volledige 12-strengen DNA activatie ontsluit ons vermogen om ons bewust te verbinden met een kosmisch intelligentienetwerk. We zullen in staat zijn om geavanceerde kosmische kennis aan te boren om snel te leren en te begrijpen.

Verhoogde creatieve en manifestatievaardigheden: Ons creatieve potentieel zal geen grenzen hebben. We zullen onze verlangens kunnen manifesteren met een veel grotere snelheid, kracht en precisie door geconcentreerde intentie.

Reizen en teleportatie door de dimensies: Met ons geactiveerde DNA-systeem dat voor verhoogde bekwaamheden zorgt, worden interstellair reizen en teleportatie mogelijk door met gerichte, bewuste gedachten wormholes te genereren.

Helderziendheid en Aura’s kunnen zien: We zullen energievelden om ons heen duidelijk kunnen zien en interpreteren, wat ons in staat stelt alle wezens op een dieper niveau te begrijpen. Onze toegenomen gevoeligheid zal ons ook in staat stellen alternerende dimensies en tijdlijnen zichtbaar te maken.

De mogelijkheden zijn eindeloos. Het activeren van slapend DNA is de sleutel tot het verruimen van menselijk potentieel boven onze huidige beperkingen. De Pleiadiërs zijn hier om ons te begeleiden naar dit nieuwe tijdperk van verlichting!

Wij houden zielsveel van jullie.
Wij zijn hier bij jullie.
Wij zijn jullie familie van licht.
Wij zijn de Galactische Federatie.

A’HO
Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactic Federation

Vertaling: Petronella / voor wakkeremensen.org