maandag 30 oktober 2023

Is Geluk Een Deel Van Jouw Ascensie? ~ 30 oktober 2023 ~ Daniel Scranton

Is Geluk Een Deel Van Jouw Ascensie?

Kanaal: Daniel Scranton – 29 oktober 2023

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn verheugd om met jullie allemaal in contact te komen.

Wij zijn zeer geïnteresseerd in wat mensen gelukkig maakt, wat jullie de meeste vreugde brengt en jullie in de grootst mogelijke mate van afstemming brengt.

We zijn getuige van jullie in veel verschillende scenario’s en we merken de scenario’s op waarvan jullie dachten dat ze jullie gelukkig zouden maken en vergelijken die met de scenario’s die jullie daadwerkelijk gelukkig maken. Wat we hebben gemerkt is dat geluk spontaan komt voor degenen die ervoor kiezen om te zoeken naar dat wat intrinsiek vreugdevol is in hun ervaring.

Met andere woorden, als je je hoofd een beetje draait, zou je naar een hoop vuilnis kunnen kijken, maar als je je hoofd een beetje de andere kant op draait omdat je op zoek bent naar iets om te observeren dat een glimlach op je gezicht zal toveren, zou je kunnen opmerken dat er een bloemenveld is, op slechts vijfenveertig graden van die hoop vuilnis.

De keuze is dus aan jou, zoals altijd, en het hoeft niet altijd een of andere monumentale gebeurtenis te zijn die je in een eeuwigdurende staat van vreugde brengt, of die je op zijn minst wat vreugde geeft in de aanloop ernaartoe, tijdens de gebeurtenis en wanneer je eraan terugdenkt. Geluk kan een keuze zijn omdat je vermogen om je te concentreren er een is die je wel of niet gebruikt, afhankelijk van je bewustzijn.

Wanneer je werkelijk bewust bent in het moment, herken je dat er een keuze is. Je kunt denken aan alle dingen die je moet doen, of aan alle levenssituaties die je zorgen baren als je je erop concentreert, of je kunt je hoofd een beetje schuin houden en naar een wolk kijken en opmerken hoe mooi en majestueus die is.

Jullie hebben dieren op jullie planeet en bepaalde dieren brengen je van nature in een vreugdevolle staat. Zelfs terwijl we hier via het kanaal spreken, kan hij de geluiden van zingende vogels buiten zijn huis oppikken.

Er is zoveel om blij van te worden, en er is zoveel waar je je op zou kunnen richten dat je in een neerwaartse spiraal zou brengen waar je dan moeilijk weer uit zou kunnen komen, en daarom is het zo belangrijk om aanwezig te zijn en je bewust te zijn van waar je je op richt in het heden.

Je wilt van deze reis genieten en je wilt ook vreugde verspreiden waar je ook gaat, want dat is de beste manier om ervoor te zorgen dat anderen ook van de reis genieten.

Als je een beetje huppelt als je over straat loopt, zal iemand dat zien en glimlachen. Het is gemakkelijker om je te verbinden met wat je geluk brengt als je tijd opzij zet in je dag die je besteedt aan die dingen die je in een staat van vreugde brengen, maar het is ook mogelijk om vreugde te vinden in je dagelijkse woon-werkverkeer.

Het is ook mogelijk om vreugde te vinden in de klusjes die je doet en in de boodschappen die je doet. Het is mogelijk om het feit te waarderen dat je bestaat, dat je hart klopt en dat je lucht kunt inademen, en als je je in het moment bewust bent van de vreugde van het zijn, dan wordt dat wat vreugdevol is duidelijker voor je.

Praat over de dingen die je vreugde brengen; concentreer je erop. Denk erover na, beweeg ernaar toe en merk hoe het universum je altijd meer kan brengen, en je zult je vibratie verhogen, iets waar we het vaak over hebben in deze uitzendingen.

Door je vibratie te verhogen, verhoog je het bewustzijnsniveau en help je de hele mensheid.

Dus zie je, daden van dienstbaarheid hoeven geen dingen te zijn waartoe je jezelf dwingt uit een gevoel van verplichting om iets te zijn voor je medemensen dat ze nodig hebben dat je bent.

Je kunt gewoon jezelf zijn en gelukkig zijn en iedereen helpen op hun reis naar de vijfde dimensie.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad en we vonden het fijn om met jullie in contact te komen.”

Vertaling: wakkeremensen.org