zaterdag 28 oktober 2023

De Laatste Fase van de Evolutionaire Shift van de Aarde naar de Vijf-dimensionale Frequentie ~ 28 oktober 2023 ~ Aurora Ray

De Laatste Fase van de Evolutionaire Shift van de Aarde naar de Vijf-dimensionale Frequentie

Door: Aurora Ray – 25 oktober 2023

Wij leven in een onvoorstelbaar opwindende tijd nu de Aarde haar laatste fase ingaat van een enorme energieverandering naar een vijf-dimensionale frequentie!

Deze shift staat bekend als de Shift van de Eeuwen of de Grote Shift en is al eeuwenlang voorspeld. Het is een evolutionair proces dat ervoor zorgt dat wij ontwaken voor hogere staten van bewustzijn en een grotere verbinding met het goddelijke.

Als we boven de sluier van de driedimensionale wereld uitstijgen, gaan we een nieuwe werkelijkheid in waar de hogere dimensies en spirituele energieën van het universum voor ons beschikbaar komen.

Het Concept van Dimensionale Frequenties begrijpen

Het concept van dimensionale frequenties begrijpen is de sleutel tot het begrijpen van de diepgaande veranderingen die plaatsvinden op Aarde. Dimensies hebben betrekking op verschillende bestaansniveaus en elke dimensie vibreert op een specifieke frequentie.

De shift naar vijf-dimensionale frequenties betekent een stap naar een hoger niveau van bewustzijn en een diepere verbinding met het spirituele gebied. Het is een bewustwording van een nieuwe werkelijkheid waar we gebruik kunnen maken van het onbeperkte potentieel van het universum. Dit inzicht stelt ons in staat om met een grotere helderheid en vastberadenheid door dit transformerende proces te gaan.

De Evolutionaire Shift van de Aarde

De evolutionaire shift van de Aarde markeert een diepgaand keerpunt in de geschiedenis van onze planeet. Deze shift is niet gewoon een fysieke verandering maar een collectieve transformatie van bewustzijn en spiritueel ontwaken. Naarmate de mensheid dichter bij de hoger dimensionale frequenties komt, schudden we oude patronen van ons af en omarmen een nieuwe manier van zijn.

Deze shift betekent een kans voor ons om te ontwikkelen, om de beperkingen van het verleden los te laten en het onbeperkte potentieel van ons ware zelf te omarmen. Het is een opwindende tijd om in te leven en deze bijzondere transformatie mee te maken.

De Vijf-dimensionale Frequentie Verklaard

Het begrijpen van vijf-dimensionale frequenties is essentieel om de omvang van de evolutionaire shift van de Aarde te doorgronden. In de vijfde dimensie breidt bewustzijn zich uit en raken we meer afgestemd op spirituele energieën en universele wijsheid.

Deze dimensie vibreert op een hogere frequentie waardoor wij toegang krijgen tot verhoogde staten van bewustzijn, intuïtie en manifestatie. Het is een gebied van eenheid, liefde en harmonie waar beperkingen verdwijnen en wij ons ware, goddelijke potentieel kunnen aanspreken. Het omarmen van vijf-dimensionale frequenties opent de deur naar een nieuwe werkelijkheid van onbeperkte mogelijkheden.

Tekens van de Laatste Fase van de Shift

Nu we de laatste fase van de evolutionaire shift van de Aarde naderen, zijn er overal om ons heen tekens die wijzen op deze diepgaande transformatie . Eén van de tekens is een groeiend besef en bewustwording bij mensen. Ze ervaren een dieper gevoel van waar het om gaat en een verlangen naar persoonlijke en spirituele groei.

Een ander teken is de toename in synchroniciteiten en betekenisvolle samenlopen van omstandigheden in ons leven. We bemerken wellicht ook een verandering in ons besef van tijd en een toegenomen intuïtie en gevoeligheid. Deze tekens herinneren ons eraan dat we op de rand van een nieuw tijdperk van bewustzijn staan.

Ascensie en het Verhogen van je Vibratiefrequentie

Als we de laatste fase van de evolutionaire shift van de Aarde ingaan, is één belangrijk aspect waar we over na moeten denken ascensie en het verhogen van onze vibratiefrequentie. Ascensie verwijst naar het proces van het verschuiven van ons bewustzijn naar een hoger niveau en het verruimen ervan.

Door onze vibratiefrequentie te verhogen, brengen we onszelf in lijn met de hogere dimensies en spreken het onbeperkte potentieel van het universum aan. Dit kan gedaan worden door het beoefenen van meditatie, mindfullness en het ontwikkelen van positieve gedachten en emoties.

Als we onze frequentie omhoog brengen, kunnen we grotere helderheid, verbondenheid en spirituele groei ervaren op onze reis naar de vijf-dimensionale werkelijkheid.

Het Belang van Bewustzijn en Mindset/denkpatroon

Het belang van bewustzijn en mindset kan niet voldoende benadrukt worden in deze laatste fase van de evolutionaire shift van de Aarde. Ons bewustzijn geeft vorm aan onze werkelijkheid en door een positieve en verruimde mindset te ontwikkelen kunnen we met groter gemak en gratie door de veranderingen gaan.

Bewust zijn van onze gedachten, emoties en overtuigingen stelt ons in staat om bewust te kiezen voor hogere vibratiestaten en om in harmonie te komen met de frequenties van de 5e dimensie. Deze shift in bewustzijn en mindset is van cruciaal belang voor persoonlijke en collectieve transformatie en het plaveit de weg naar een verlichtere en harmonieuzere wereld.

Navigeren door de Veranderingen Tijdens de Laatste Fase

Tijdens de laatste fase van de evolutionaire shift van de Aarde, is het essentieel om door de veranderingen te navigeren met opmerkzaamheid en veerkracht. Dit is een tijd van immense verandering en dat kan uitdagingen en onzekerheden met zich mee brengen.

Om door deze fase te navigeren is het belangrijk om verbonden te blijven met je innerlijke leiding, goed voor jezelf te zorgen en je te omringen met een ondersteunende gemeenschap. Sta open voor de tekens en synchroniciteiten die het universum presenteert en vertrouw erop dat je naar je hoogste potentieel geleid wordt. Omarm de reis en laat je meevoeren met de golven van verandering.

Leven in de Hoger-dimensionale Werkelijkheid

Als we de vijf-dimensionale frequenties volledig omarmen, stappen we in een nieuwe werkelijkheid vol eindeloze mogelijkheden. Leven in een hoger-dimensionale werkelijkheid betekent het ervaren van het één-zijn, liefde en harmonie in elk aspect van ons leven.

We kunnen ons ware, goddelijke potentieel aanspreken en onze verlangens gemakkelijk manifesteren. Het is een gebied waar we kunnen leven in lijn met ons hoogste doel en een wereld creëren die onze diepste verlangens weerspiegelt. Omarm deze grote verandering en laat je dromen werkelijkheid worden.

Wij houden zielsveel van jullie.
Wij zijn hier bij jullie.
Wij zijn jullie familie van licht.
Wij zijn de Galactische Federatie.

A’HO
Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Vertaling: Petronella / voor wakkeremensen.org