donderdag 26 oktober 2023

Boodschap van het ‘Team’ – Ritueel Als Heilige Kunst – 2 ~ 26 oktober 2023 ~ Peggy Black

Boodschap van het ‘Team’

Ritueel Als Heilige Kunst – 2

Peggy Black en het ’team – 24 Oktober 2023

Wij zijn hier. Wij waarderen het dat jullie je bewust worden van alle informatie en verbindingen die zich in jullie dagelijkse leven manifesteren. Je ziet hoe de draden van energie je gedachten en verlangens weven. Realiseer je dat alles één matrix één energieveld is. Ieder mens creëert zijn eigen energieveld, of matrix, en deze persoonlijke energievelden en matrices vervlechten zich met anderen en vormen zo de grotere energievelden.

Je kunt het zien als een energietapijt. Dit energietapijt trilt, beweegt, schommelt, breidt zich uit en trekt aan. Er zijn veel verschillende energiekleden of energiematrices. Hoe helderder de frequentie die in het energieveld wordt aangeboden, hoe fijner het weefwerk.

De dichte zware frequentie van angst, haat en vooroordelen bieden een zwaar dicht weefwerk.

Op dit moment zijn jullie op jullie planeet getuige van conflicten, onenigheid, disharmonie en vernietiging die voortkomen uit de matrix van angst, haat en vooroordelen. Deze energiematrixen trekken soortgelijke vibraties aan. Kijk hoe geactiveerd je wordt en hoe gemakkelijk deze emoties je eigen angst, haat en vooroordelen activeren. Wees je ervan bewust dat wanneer je deze emoties voelt, wanneer je met deze energie vibreert, je juist de situatie, de energie van angst, haat en vooroordelen waartegen je je verzet, versterkt. Verplaats dus zo snel mogelijk de energie die je uitzendt.

Het is belangrijk voor jou en andere mensen (die gevoelig zijn en steeds gevoeliger worden voor de subtiele energiesignatuur van anderen en de persoonlijke interactie met andere matrixen) om de tijd te nemen om je eigen persoonlijke energieveld helder, schoon en gecentreerd te houden.

Er is een hoger niveau van stress, onrust en disharmonische energie op alle fronten.

Het is heel belangrijk dat je onthoudt om in je zuivere kalme centrum te blijven en de trilling van dankbaarheid, waardering en mededogen uit te stralen. Deze vibraties zullen alle disharmonische of verstorende energievelden die je tegenkomt of waar je getuige van bent reflecteren en afbuigen.

Hoe bewuster en verantwoordelijker ieder sterrenmens wordt in het creëren van een coherent energieveld van binnen en het vervolgens uitstraalt naar iedereen, hoe groter de dienst aan de mensheid. Dit vereist grote vaardigheid en discipline, vooral in deze tijd waarin de niveaus van disharmonische energieën en oorlogszuchtige conflicten worden weerspiegeld in het nieuws en de wereldwijde gebeurtenissen.

Het is een gewoonte en het is in het bewustzijn getraind om te vervallen in angst, zorgen en twijfel. Op dit moment is de vaardigheid van een meester nodig om de bewuste geesten en harten van anderen te transformeren en te verheffen. Je persoonlijke energiematrix zal anderen helpen verschuiven als hij stabiel en sterk gehouden wordt.

Haal diep adem, verblijf in je heilige hartruimte en oefen in het vergroten van je gevoel van liefde, dankbaarheid, waardering en mededogen. Het maakt niet uit wat er om je heen gebeurt – het maakt niet uit welke energiematrix je tegenkomt of waar je getuige van bent – blijf een zuivere hoge vibratie verankeren en vasthouden te midden van alle disharmonische, angstige, met haat gevulde emoties en energiehandtekeningen.

Vraag om ondersteuning vanuit de rijken van waarheid en licht. Er zijn wezens van goddelijke liefde die je kunnen en willen omarmen in een energiematrix van verheffing en bescherming. We nodigen je uit om altijd je bewustzijn terug te brengen naar de hoogste frequentie en resonantie van je heilige hartruimte. Deze bewuste oefening zal je welzijn en bescherming ondersteunen en anderen een voorbeeld geven van een vredig, sterk, kalm centrum.

Jouw coherente vibratie voegt zich bij de coherente vibraties van anderen. De coherente energiematrix wordt groter en sterker met elke draai aan het wiel. We stellen voor dat je je energieveld reinigt en je matrix reset naar een hogere, meer gecentreerde frequentie van liefde en dankbaarheid. Dit kan gedaan worden met geluid of met eender welke oefening die gedaan wordt met oprechte intentie. We zijn hier, we zullen je geruststellen dat deze verbinding open is en stroomt.

Je zou kunnen zeggen dat je persoonlijke wereld vredig is. Toch is er op jullie planeet onenigheid, conflict en oorlog. Er is haat. Er is angst.

Onthoud dat je bij elke ademhaling die je neemt, die ademhaling kunt doordrenken met je liefde, dankbaarheid en compassie. Deze actie, deze intentie, deze beoefening zal werken als verzachtende koelte voor de ontstoken oorlogvoerende matrix. Hoe meer verlichte multidimensionele wezens oefenen in het uitzenden van een trilling en frequentie vanuit hun authentieke hart, hoe meer koelte er geboden wordt aan de wereldwijde ontstoken gebeurtenissen.

Onthoud dat dit jullie holognaam is, alles ervan. Ja, je hebt jouw deel dat je onder een soort controle houdt. Je blijft in een ontvankelijke frequentie. Je bent bereid om prachtige gebeurtenissen in je leven te laten gebeuren. Breid je nu uit en laat je frequentie van liefde, dankbaarheid en compassie de gebeurtenissen in de wereld overspoelen.

Adem onenigheid in en adem vrede uit. Adem angst in en adem liefde uit. Adem ontevredenheid in en adem dankbaarheid uit. Adem haat in en adem begrip uit.

Wat je ook aan het doen bent in je dagelijkse leven, waar je ook mee bezig bent, vergeet niet deze oefening te doen. Je elke bewuste opzettelijke ademhaling maakt een verschil.

Ten eerste houdt het je aanwezig – in het nu – en het weeft ook een sterk samenhangend energieveld dat verder gaat. Dit en kan, en zal, samenvoegen met de frequenties van anderen die bijdragen aan dit servicewerk. Je bent multidimensionaal, je bent prachtig, je bent krachtig en je bent in staat om veel meer bij te dragen dan je overtuigingen of programma’s je doen geloven.

Je kunt je persoonlijke levensmatrix beheren en ook bewust weten dat je bijdraagt aan de hele globale matrix met elke bewuste ademhaling, elke bewuste dankbaarheid, elke vriendelijkheid en elke liefdevolle, accepterende gedachte en intentie.

Je bent een meester. Je bent een transformator. Jullie kwamen naar deze dimensie om negatieve en misquleerde energieën te transformeren. Elk individueel bewustzijn – hier op dit moment – is een transformator, een meester in het verschuiven van energie Het is een bewust en wakker hart dat zijn dienstwerk kent en herkent en het aanbiedt bij elke ademhaling van vreugde, dankbaarheid en mededogen.

We nodigen je uit om te oefenen om in een staat van gecentreerde balans te blijven en je zuiverste frequentie uit te stralen naar je geliefden, je gemeenschap en je wereld. Je zult je gaan realiseren dat, door dit te doen, je persoonlijke leven zich opent voor ongelooflijke wonderen, zegeningen en synchroniciteiten.

Naarmate steeds meer mensen deze bewuste liefdevolle intenties uitzenden, zal ook de wereldwijde atmosfeer beginnen te verschuiven. Dit zijn tijden van transformatie.

Wees in vrede, geliefden. Het ‘Team’

Kanaal: Peggy Black

©2023 Peggy Black Alle rechten voorbehouden. Er wordt op gewezen dat het maken van video’s door anderen dan de auteur, zender en scribent verboden is. Je mag dit bericht delen en verspreiden zolang er niets aan veranderd wordt, je de auteur vermeldt en deze copyrightmelding en het webadres opneemt. www.morningmessages.com

Vertaling: wakkeremensen.org