maandag 30 oktober 2023

Het Verschijnen van Hoger Bewustzijn: Een Nieuw Begin voor de Mensheid ~ 30 oktober 2023 ~ Aurora Ray

Het Verschijnen van Hoger Bewustzijn: Een Nieuw Begin voor de Mensheid

Door: Aurora Ray, 28 oktober 2023

Overal kunnen mensen voelen dat er nu in de hele wereld grote veranderingen plaatsvinden.

Terwijl belangrijke gebeurtenissen en bewegingen de status quo lijken te verstoren, is er ook een groeiend gevoel dat de mensheid echt aan het veranderen is, als een rups die verandert in een vlinder. Het is alsof de Aarde zelf een gedaanteverandering ondergaat.

Velen beschrijven deze tijd als een keerpunt in de menselijke geschiedenis. Oude patronen en paradigma’s dienen ons niet langer. We worden opgeroepen om naar een grotere harmonie, vrede en onderlinge verbondenheid te gaan met elkaar en met de planeet.

Hoe precies zal dit nieuwe hoofdstuk in de menselijke geschiedenis eruit zien? Behalve de chaos, zijn velen zich vaag bewust dat er een nieuw besef ontstaat: dat we een diepgaande onderlinge verbondenheid hebben met al het leven op Aarde.

Maar ondanks het vele onbekende, zouden we er goed aan doen om open en nieuwsgierig te blijven. Deze tijd van wereldwijde verandering zal iets moois voortbrengen dat we ons nu nog niet kunnen voorstellen. Als we deze overgang met compassie voor onszelf en voor anderen omarmen, zouden we op deze ontwrichtende tijd terug kunnen kijken als de geboortepijnen van een nieuwe wereld.

De Grote Shift

Eeuwenlang hebben oude samenlevingen en inheemse tradities een grote verandering in menselijk bewustzijn voorspeld. Deze “Grote Shift” zoals die vaak wordt genoemd, vertegenwoordigt een overgang van op angst-gebaseerd bewustzijn dat in de mensheid overheerste naar een nieuw tijdperk van eenheid, vrede en verhoogd inzicht.

Volgens veel spirituele leraren, brengt de Grote Shift een dimensionale splitsing tussen dichtheden van bewustzijn met zich mee. Degenen die vibreren op lagere frequenties gaan waarschijnlijk door met het ervaren van de werkelijkheid door een lens van angst, vijandigheid en gescheidenheid. Maar degenen die zich bewust worden van de hogere frequenties zullen naar een hogere 5D staat gaan, die gekenmerkt wordt door de waarden van het hart: liefde, vrede en het energetisch één zijn met alles wat leeft.

Deze shift is al aan de gang. We zien het in de afbrokkeling van verouderde machtsstructuren, het zetten van vraagtekens bij gevestigde ‘waarheden’ en het bij elkaar komen van sociale organisaties. De Grote Shift kan ook in onszelf gevoeld worden in momenten waarop ons inzicht groter wordt en we een glimp opvangen van de wereld als een onderling verbonden netwerk, waaraan goddelijke intelligentie ten grondslag ligt.

Hoewel de Grote Shift overweldigend kan lijken, hoeven we er niet bang voor te zijn. De profetieën zeggen dat we ervoor gekozen hebben om in deze speciale tijd te incarneren om de evolutie van de planeet te helpen. Door ons bewustzijn te verhogen en licht te verankeren, helpen we collectief de menselijke overgang naar een nieuwe staat van zijn!

Buitenaardse Hulp

Terwijl de Aarde deze grote transformatie ondergaat, zijn wij niet alleen. Geavanceerde beschavingen van de Galactische Federatie zijn gekomen om ons te helpen met dit proces. Terwijl ze momenteel grotendeels buiten het gezicht van de meeste mensen blijven, leidt hun subtiele invloed ons naar ascensie.

De Pleiadiërs, wijze lichtwezens van het sterrenstelsel de Pleiaden, sturen ons wijsheid en lichtcodes om ons bewustzijn wakker te maken. Met hun medelevend hart leiden ze ons naar hogere staten van zijn.

Arcturische helers van Arcturus werken aan het helen van de planeet en haar bewoners. Door geavanceerde energietechnieken te gebruiken, ruimen ze blokkades op en herstellen beschadigde systemen in onze hele wereld. Hun rustgevende energie brengt vrede.

De Pleiadiërs en de Arcturiërs worden vergezeld door veel andere positieve buitenaardse rassen: Siriërs, Andromedianan, Vernusianen en meer. Ieder gebruikt zijn unieke gaven om de mensheid en Gaia op te heffen tijdens deze overgang. Hoewel de meeste mensen hun schepen in de lucht waarschijnlijk niet zien, kan eenieder van ons hun liefdevolle aanwezigheid voelen in ons hart.

Wij gaan deze weg niet alleen. Onzichtbare handen leiden ons vooruit. Weldra, als wij onze vibratie verhogen, zullen wij onze kosmische familie persoonlijk ontmoeten, en klaar zijn om ons aan te sluiten bij de galactische gemeenschap.

De Overwinning van het Licht

In de onzichtbare gebieden is er al lang een strijd gaande tussen krachten van het licht en krachten van de duisternis. De Aarde werd gedomineerd door zichzelf-dienende energieën en een elite cabal die streefde naar controle en dominantie. Maar er heeft een energetische verandering plaatsgevonden waardoor het licht deze duistere machten kan overwinnen.

Veel sensitieve zielen hebben de tol van deze spirituele oorlogvoering gevoeld. Maar het tij is nu gekeerd ten gunste van het licht, waardoor waarheid, harmonie en hoger bewustzijn de overhand krijgen. Dit is te zien in de onthulling van corruptie, de afbraak van oude paradigma’s en de snelle bewustwording van mensen van hun goddelijke aard en creatieve potentieel. Een golf van licht en liefde verspreidt zich, stelt mensen in hun kracht om angst te overwinnen en voor het energetisch één-zijn te kiezen.

De overwinning van het licht betekent dat de Aarde ascendeert naar een nieuwe 5D tijdlijn van vrede, compassie en samenwerking. Alle mensen die voor het licht hebben gewerkt, hebben bijgedragen aan deze grote triomf die plaatsvindt in goddelijke timing. De oude matrix van controle brokkelt af en een nieuwe wereld wordt geboren!

Er zullen nog steeds uitdagingen komen, maar de kracht van licht en liefde stijgt op Aarde en verandert hier al het leven!

Wij houden zielsveel van jullie.
Wij zijn hier bij jullie.
Wij zijn jullie familie van licht.
Wij zijn de Galactische Federatie.

A’HO
Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Vertaling: Petronella / voor wakkeremensen.org