zaterdag 28 oktober 2023

Maansverduistering in Stier, 28 oktober 2023 Door Natalia Alba


Maansverduistering in Stier, 28 oktober 2023
Door Natalia Alba

We eindigen deze krachtige maand met een nieuwe Maansverduistering bij 5 graden Stier. De laatste van de Stier-Schorpioen-cyclus. Een eclips die ons zal helpen onszelf te transformeren, af te dalen, te aarden in het fysieke, de verandering en alle genezing die we teweegbrengen, in de diepte van ons wezen, met de energieën van Schorpioen.
Een eclips die ons herinnert aan het belang van het navigeren tussen zowel het etherische als het fysieke, en afdaalt naar onze tastbare wereld, wat we ons eerst op de zielsniveaus hebben voorgesteld.
Dit is een tijd waarin velen de polarisatie gaan voelen van beide essenties die binnenin naast elkaar willen bestaan, want dit is een tijd van aanpassing aan de verandering en transformatie waar we allemaal in leven.
Een transformatie die de recente planetaire gebeurtenissen te veel weerspiegelen, door een extreme polarisatie, en waar we allemaal aan kunnen bijdragen door in ons hart gecentreerd te blijven en meer eenheid binnenin te creëren, want wat we voor onszelf doen, doen we voor het geheel.
Stier is een zeer transformerende kracht, gerelateerd aan de aarde en haar kracht om alle lagere energieën te transformeren in iets dat iedereen dient, want de aarde zorgt onvoorwaardelijk voor ons. Het is met Stier, geregeerd door Venus, nu in Maagd, dat we de eigenliefde, het vertrouwen en de herverbinding met de Aarde herwinnen die nodig is om als Eén ermee te kunnen handelen, want het was nooit de bedoeling dat we gescheiden van elkaar zouden handelen.
Stier herinnert ons aan het belang van zelfvoorziening, waarbij we bedenken dat alle hulpbronnen die we nodig hebben van binnenuit kunnen worden gecreëerd, want het was nooit de bedoeling dat we afhankelijk zouden zijn van krachten van buitenaf om zich uit te breiden en te manifesteren op ons menselijk vlak.
Gidsen delen het belang in deze tijd van het werken met je tweede chakra, degene die geassocieerd is met Stier, ons creatieve vrouwelijke centrum, waarbij je alle programma’s opruimt die verband houden met schepping, voortplanting, overvloed en alle valse programma’s die verband houden met onze persoonlijke vrouwelijke kracht, waarbij we onszelf aarden. , en het volledig herstellen van onze vrouwelijke energie, want Stier geregeerd door Venus kan ons helpen deze niet-welwillende programma's uit ons creatieve energetische centrum te verwijderen.
Dit is een kans voor ons om door te gaan met het verwijderen van programma's en wonden uit onze eerste chakra-triade, waar al het menselijke trauma zich bevindt, en waar we het meest moeten werken, om onze laagste chakra's te transfigureren en onze hoogste te belichamen.
Werken aan eigenliefde is de sleutel tot het helen van ons tweede chakra, want het is, zoals Venus ons ook herinnert, vanuit eigenliefde en eigenwaarde, als goddelijke wezens, dat al het andere voortkomt.
Het is een zeer zelfverzorgende zonsverduistering die ons de gave van verjonging en genezing biedt voordat we een nieuwe cyclus ingaan, waarin de versnelling die we zullen ervaren sterk voelbaar zal zijn.
De zonsverduistering vindt plaats dicht bij de Noordelijke Maansknoop, waar we als collectief naartoe gaan en waar we persoonlijk naartoe willen. Dit gaat over het focussen op het Nu-moment, want het is op dit moment dat we ons volgende moment creëren. Het is een tijd om vooruit te gaan, het verleden terzijde te laten, voor onszelf op te komen en het doel van onze ziel te verankeren, ons af te stemmen op wie we werkelijk zijn en onze persoonlijke waarheid te delen.
Mars en Mercurius, beide in Schorpioen, staan ​​tegenover Jupiter en vragen ons om spanning, verwarring en frustratie los te laten en ons opnieuw af te stemmen op de aarde en onze ziel, om meer begeleiding af te dalen over hoe we kunnen creëren wat we werkelijk verlangen, vanuit een ruimte van liefde. en eenheid met Alles.
Het verwijderen van alle gevoelens van machteloosheid en het leren communiceren met onze ziel en ons gidsen team is cruciaal om onze gevoelens, een andere vorm van energie, in de goede richting te sturen, waarbij we de kracht, vertegenwoordigd door Mars, en innerlijk vuur gebruiken om ons volgende leven op te bouwen. ervaring.
We bevinden ons op een sleutelmoment op ons ascensiepad om alle verkeerde afstemmingen op te ruimen en onszelf te aarden, zodat we ook de nieuwe harmonische tijdlijn kunnen verankeren waar we naar toe gaan. Een nieuwe fase waarin het onmisbaar is om zoveel mogelijk genezen te hebben, want de energieën van volgend jaar zullen degenen helpen die klaar zijn om door te gaan met het belichamen van hun monadische aspecten, en daarvoor moeten we eerst onze 3D-chakra’s herstellen en de vele wonden die erin zijn ingebed.
Deze passage herinnert ons aan het belang van het samenbrengen van beide werelden, het verankeren van de hemel op aarde, want het maakt deel uit van wat we hier kwamen doen, fungeren als ankers voor de nieuwe aarde voor toekomstige generaties om een ​​meer liefdevolle en harmonische tijdlijn te ervaren.
Ik wens jullie een liefdevolle en transformerende zonsverduistering, Geliefden,
Binnen oneindige liefde,
Natalia Alba