dinsdag 31 oktober 2023

De Engelen: Wat Gaat Er Goed? ~ 31 oktober 2023 ~ Ann Albers

De Engelen: Wat Gaat Er Goed?

Kanaal: Ann Albers – 29 Oktober 2023

Mijn lieve vrienden, we houden heel veel van jullie,

Er zullen altijd mensen op jullie planeet zijn die verbonden zijn met het grotere doel, wat eigenlijk heel eenvoudig is. Jullie komen tot liefde. Jullie kwamen om contrast te verkennen en nieuwe manieren te ontwerpen om liefde in jullie leven, jullie hart en de wereld te brengen. Jullie werden ontvangers, oproepers en scheppers van liefde. Of je nu een taart bakt, een blad of gras bewondert, of geniet van het comfort van een knusse stoel, je laat liefde stromen in deze wereld. Oordeel niet naar de omvang ervan, dierbaren, maar eerder naar de authenticiteit ervan.

Wat kun je waarderen aan dit moment? Wat kun je aan jezelf waarderen? Je kunt gemakkelijk dingen vinden waarop je kritiek kunt leveren. De meesten van jullie waren er getuige van dat anderen tijdens je vormingsjaren nogal wat fouten vonden. Het is voor velen een menselijke gewoonte om fouten en tekortkomingen op te merken. Wat als je echter zou werken aan de gewoonte om te ontdekken wat goed en leuk is?

Wat als je de melk zou inschenken en tegen jezelf zou zeggen: ‘Ik heb die melk briljant in mijn glas gegoten! Ik hou van de mooie, zuivere kleur. Ik hou van de smaak ervan. Ik vind het heerlijk om te weten dat het mijn botten sterk en gezond maakt!” Dit idee klinkt voor velen van jullie dwaas in de oren, maar bedenk dat als je het glas zou laten vallen, de meesten van jullie gemakkelijk fouten bij jezelf zouden vinden.

Lieve mensen, jullie kunnen gaan zoeken naar wat leuk en fijn is, in plaats van naar fouten en gebreken te zoeken. Je kunt jezelf trainen om te zoeken naar de dingen die je goed doet, hoe klein ook. Voor velen van jullie is het zo gemakkelijk om te zuchten bij de geringste zweem van een rimpel, maar hoe vaak bewonder je zoiets als een stukje heldere huid? Bedenk eens hoe gemakkelijk het is om een klein zogenaamd gebrek te beoordelen. Waarom lijkt het dan belachelijk om iets dat even klein is te bewonderen of te erkennen?

Het is gemakkelijk om jezelf dom te noemen als je een ‘fout’ maakt, maar hoeveel krachtiger is het om de duizenden goede beslissingen te erkennen die je elke dag neemt.

Het is gemakkelijk om gefrustreerd te raken over een kapotte lade, maar het is veel vriendelijker voor je geest om lades te waarderen die soepel openglijden.

Het is gemakkelijk om je druk te maken over die ene persoon die je in het verkeer afsnijdt, maar je zult je veel beter voelen als je de tijd neemt om de honderden hoffelijke chauffeurs op te merken.

Het is gemakkelijk om boos te worden over een technische uitdaging die een knik in je dag veroorzaakt, maar krachtiger is het om dank te zeggen voor de miljoenen technologieën die je dagelijks ondersteunen.

We zijn hier niet om je ongelijk te geven, je te schande te maken of schuldgevoelens aan te wakkeren, maar om je erop te wijzen dat het alleen maar conditionering is die je weghoudt van je natuurlijke, liefdevolle staat van zijn.

Let op elk jong kind. Ze zijn trots op de kleinste dingen. ‘Kijk, mama! Kijk eens naar mijn navel!” ‘Kijk eens naar mijn nieuwe tekening.’ “Ik wil voor je zingen!” Ze dansen en steigeren voor de spiegel en bewonderen het lichaam waarin ze zich bevinden. Ze zijn blij met hun kleinste prestatie. Ze genieten van het kleinste detail dat voor de meesten onopgemerkt zou blijven. Ze leven in een natuurlijke staat van verwondering en waardering.

Hoewel er zeker verschrikkelijke dingen op jullie aarde zijn waar jullie weinig aan kunnen doen in de 3D-zin, zijn er talloze manieren waarop jullie liefde als energie jullie wereld in kunnen stromen en laten stromen. Deze rimpelingen, dierbaren, sluiten zich aan bij de rimpelingen van miljarden anderen. Uiteindelijk veranderen ze in golven van liefde die op een dag zelfs de verharde harten kunnen bereiken van degenen die niet in het goede geloven, niet in God geloven en in niets anders geloven dan hun eigen vermogen om te manipuleren en te pesten. Het zijn droevige zielen, dierbare vrienden. Keer je af van hun capriolen en draai je om en bewonder het handvat van de la die je zojuist hebt geopend, de pen die je zojuist hebt gebruikt en het feit dat je een hand hebt die werkt.

Als je elke dag zou oefenen met het zoeken naar wat goed en leuk is, op de kleinste manieren, zou je zo’n gewoonte van positiviteit cultiveren dat je problemen in het leven zouden beginnen weg te smelten – niet omdat je ze probeerde op te lossen, maar omdat je vibratie is boven hen uitgestegen.

Jouw wereld heeft jouw liefde, jouw vreugde en jouw focus op alles wat goed is nodig. Er zijn altijd verloren mensen die zullen proberen jullie aandacht te stelen, maar uiteindelijk, dierbaren, mogen jullie beslissen wie en wat dat kostbare geschenk waard is.

God Zegene jullie! Wij houden heel veel van jullie.

– De Engelen

Kanaal: Ann Albers

Bron

Vertaling: wakkeremensen.org