vrijdag 27 oktober 2023

Kosmisch Frequentienieuws 26 oktober 2023 – Zonnestorm op komst! – Door dr. Schavi M. Al


Kosmisch Frequentienieuws 26 oktober 2023 – Zonnestorm op komst!
Door dr. Schavi M. Ali = van gisteren dus ook als zodanig te lezen

Om “10:16” AM (EDT) vindt er een zonnestorm plaats en deze wordt beoordeeld op het “G1”-niveau (niveaus zijn ofwel “G1”, “G2” of “G3”), en de “KP Index”, die activeringen voor onze planeet Aarde beoordeelt, wordt vermeld als “Onbevestigd”.

Er is een “gat” ontstaan ​​in het magnetische veld van onze zon.
Zonnewinden zijn bijna een hoge “500” km/s – bewegend op “480,3” – (met normale bereiken tussen “300” en “400” km/s). Deze winden zijn grillig en zijn een mengeling van snelle, gemiddelde sterkte en langzaam bewegende winden, die zich allemaal in snelheid vermengen.

Ze duwen plasma met dichte deeltjes vanuit de planetaire magnetosfeer rechtstreeks de aarde in.

De planetaire “Schumann Resonantie” zal worden beïnvloed door de kosmische gebeurtenissen, omdat de trillingsfrequentie en amplitude ervan krachtig worden aangewakkerd, en mensen zullen verschillende fysieke, emotionele en mentale reacties ervaren.

Naarmate we dichter bij de “Maansverduistering” van zaterdag komen, zullen krachtige kosmische gebeurtenissen waarschijnlijk escaleren.

Zoals gisteren werd vermeld, wanneer een planeet (vooral onze zon en maan) van een waterteken naar een vuurteken beweegt, staat dit bekend als een “Gandanta” die voor sommige personen gevoelens met zich meebrengt dat ze overweldigd zijn en verdrinken in moeilijkheden.

Iedereen heeft de neiging om verhoogde emoties te hebben over zowel vreugdevolle als verontrustende situaties.
Onze Maan is vanochtend vroeg kort na “6:00” AM (EDT) naar Ram gegaan.

Een “Gandanta” begint zijn energie echter enkele uren vóór zijn daadwerkelijke aankomst.
Als voorbeeld van de verschrikkelijke energie die een ‘Gandanta’ kan hebben: gisteravond heeft in Lewiston, Maine in de VS, een schutter 22 mensen gedood, en hij wordt nog steeds gezocht. Hij opende eerst het vuur op een bowlingbaan en daarna in een winkel. Kosmische boodschappen zijn echt!

Er bestaat de ongelukkige mogelijkheid dat er wereldwijd nog meer gruwelijke acties zullen plaatsvinden, nu het collectieve menselijke bewustzijn in dit tijdperk zo uitgeput is.
Goed nieuws is dat UAW-werknemers een schikking hebben getroffen met de Ford Motor Company, en het enige dat nu nog moet gebeuren is dat de leden het contract ratificeren.

Het Congres in de VS heeft na bijna een maand zonder voorzitter eindelijk een ‘Speaker of the House’ gekozen.
Sommige situaties worden dus beëindigd tijdens het “Eclipseseizoen”, en sommige moeten nog op bevredigende wijze worden afgehandeld.

Krachtige kosmische gebeurtenissen dragen bij aan zowel menselijke conflicten als stabilisatie, terwijl sommigen van het menselijke collectief LICHT omarmen en anderen zich ervan afwenden en verschrikkelijke acties ondernemen.
De sleutel is, zoals altijd, het benutten van de vrije wil.

Blijf in het LICHT!
In de afgelopen 24 uur hebben zich in de afgelopen 24 uur in totaal 114 aardbevingen over de hele wereld voorgedaan, voornamelijk met een magnitude van midden tot bovenste “4s” en “5s”.

Op Macquerie Island, halverwege tussen Nieuw-Zeeland en Antarctica, heeft zich een vrij sterke aardbeving met een kracht van 5,9 voorgedaan.
Aardbevingen zijn de afgelopen maanden sterker geworden.

Zeer weinigen hebben de grootte “1s”, “2s” of “3s”.
Honderden gebeuren er dagelijks, wat aangeeft dat onze planeet in hoge mate wordt geactiveerd door kosmische gebeurtenissen, en de kosmische gebeurtenissen zijn zuiveringen van dit rijk.
De ‘zuiveringen’ manifesteren zich als aardbevingen, enorme stormen (orkanen, tornado’s, enz.) en overstromingen.
Menselijke cellulaire gegevens worden ook gereinigd en ontvangen enorme hoeveelheden LICHT.

“Ascensiesymptomen” of “Lichtactiveringen” kunnen intens zijn als we de “Verschuiving der Eeuwen” ervaren.