zondag 29 oktober 2023

Korte weekend update ~ Marjolein Ingrid Soulpursang



Korte weekend update

Ik beantwoord geen vragen vanwege mijn eigen ascensie

RIEMEN VAST ~~CODE GEEL=KP 5
***Turbulentie in het aard magnetisch veld en dus in ons zenuwstelsel-maag onder druk- vol hoofd met heel veel gedachten die als een dia-serie aan je voorbij komen-misselijk-dizzy-zeeziek gevoel tgv disbalans evenwicht systeem-suizende en piepende oren, moe, grieperig, kou, rillingen, spijsverteringsklachten en uitgeteld zijn.***

GEOMAGNETISCHE STORMEN VANDAAG

ZONNEWINDSNELHEDEN 580-600 piekend tot 700 km/s

INSTABIEL AARD MAGNETISCH VELD

SR PIEKEN

Kleine G1-klasse geomagnetische stormen zijn aan de gang op 29 oktober als reactie op de komst van een co-roterend interactiegebied (CIR). CIR's zijn overgangszones tussen snel en langzaam bewegende stromen zonnewind. Ze bevatten schokgolven die zich gedragen als mini-CME's, die geomagnetische stormen en aurora's op hoge breedtegraden veroorzaken.

Zonnewindsnelheid
: 587,8 km/sec
Dichtheid: 1,39 protonen/cm3

Röntgenzonnevlammen
6 uur max: C4 0746 UT 29 okt

SYMPTOMEN zonnestormen; hebben effect op het Centrale Zenuwstelsel (maagslijmvlies), alle hersenactiviteit (inclusief het evenwicht, evenals menselijke gedragingen en alle psycho-fysiologische (mentale-emotionele-fysische) respons.,nerveus, angstig, bezorgd, ongedurig, duizelig, bibberig, geïrriteerd, lethargisch en uitgeput voelen, hartkloppingen hebben en vergeetachtig zijn, ons misselijk en ongemakkelijk voelen, en niet in de laatste plaats: langdurige druk in ons hoofd en hoofdpijn hebben.

Symptomen van Ontgifting wanneer de vibratie van je lichaam toeneemt en het giffen uitstoot. Deze omvatten hoofdpijn, diarree, misselijkheid, uitputting, wanneer je lichaam eraan werkt de nieuwe energieën te integreren en in evenwicht te brengen. Het zal energetisch overbelast zijn. Dit kan ook ervaren worden als een korte termijn geheugenverlies, vergeetachtigheid en problemen met tijd die te kort lijkt te zijn.

Vooral hsp-ers/lichtwerkers en dieren voelen dit sterk en willen met rust gelaten worden!

Marjolein Ingrid Soulpursang