donderdag 26 oktober 2023

Hoe vaak heb je gedacht dat je niet goed genoeg was? ~ 26 oktober 2023 ~ Neva

Hoe vaak heb je gedacht dat je niet goed genoeg was?

Door: Neva (Gabriel RL) – 29 April 2021

Een ouder artikel van Neva (Gabriel RL), zeker ondersteunend voor deze tijd. (Red. wm)

Soms vraag je je af of je wel je best doet, of je je Beste geeft, of je er op wat voor manier dan ook toe doet, en dan komt het antwoord. En ik vraag je nu:

Hoe vaak heb je geweigerd kwaad te spreken over iemand, zelfs als die persoon je heeft verraden?

Hoe vaak ben je stil geweest te midden van kritiek?

Hoe vaak heb je mensen geholpen die op een ander moment niet loyaal aan je waren?

Hoe vaak ben je gestopt met iets voor jezelf te doen en ben je het voor iemand anders gaan doen, met dezelfde vreugde alsof het iets voor jou zou zijn?

Hoe vaak heb je geglimlacht als iemand een glimlach nodig had en je van binnen ergens verdrietig over was?

Hoe vaak heb je vertrouwen gehad, ook al was alles erg ingewikkeld en zonder uitzicht op verbetering?

Hoe vaak heb je bijna niets gehad, en deelde het weinige dat je had?

En hoe vaak heb je veel gehad, maar je hart veranderde niet, het ging door met dezelfde eenvoud?

Ja dierbaren, ik ben er zeker van dat jullie de tel kwijt zijn hoe vaak jullie alles hebben gedaan wat ik hierboven heb genoemd. Hoeveel dingen heb je overwonnen en geleefd! En je bent er nog steeds en je denkt nog steeds dat je niet nuttig bent? Elk van deze bewegingen die ik hierboven noemde en die je hebt beoefend, maakt een groot verschil in de wereld.

Als je ’s ochtends wakker wordt en ademhaalt, helpt jouw licht de wereld. Als je zaken doet, help je de wereld. Als je bidt, help je de wereld en als je gewoon met de natuurlijke stroom van het leven meegaat, help je de wereld.

Jouw bestaan hier is nuttiger dan je je kunt voorstellen. Ik weet dat je soms meer zou willen doen, “efficiënter” zou willen zijn, maar… Wie zegt dat je niet efficiënt bent simpelweg omdat je leeft? Efficiëntie ontstaat wanneer je het leven accepteert zoals het is, je best doet, MET LICHTHEID!

Er is geen spotlight nodig om de aandacht van de menigte te trekken. In de eenvoud van je huis, in de stilte van je privéomgeving, maak jij het verschil. Jezus zei al… “Ga in je eigen omgeving in het geheim bidden, en daar, in het geheim, hoort Jezus jou ook in het geheim”.

Ik weet niet eens waarom ik dit schrijf. Opnieuw zit ik achter mijn computer en “uit het niets” opende ik hem om te schrijven en ik doe het gewoon. En op dit moment, achter mij, door de ogen die ik Jezus voor de waarheid heb gezworen, zie ik glimlachende engelen, ik zie galactische wezens, geascendeerde meesters, voorouders… ik zie deze wezens glimlachen, in een ongelooflijke eenvoud. Het is ons erfgoed, het is wie we zijn, het is onze familie!

Hoezeer je je op sommige momenten ook alleen, verlaten, nutteloos of iets dergelijks kunt voelen, onthoud dat het op Aarde zijn ook de uitdaging met zich meebrengt dat we onszelf moeten accepteren en in onszelf moeten opgaan alsof we ‘alleen’ zijn. we weten dat dat niet zo is. Vaak komen deze gevoelens zodat we meer naar onszelf kunnen kijken en ons eigen gezelschap kunnen waarderen.

Ik weet ook dat de lasten van andere bestaansvormen, de onbewuste en bewuste schuld pijn doen in de ziel. Maar daarin schuilt nog een kans om aan je eigen kant te staan, we zijn tenslotte allemaal hier om te leren en uit te breiden. Geen enkel wezen dat hier is gepasseerd, heeft opgehouden alles te voelen wat wij als mensen op Aarde voelen. Iedereen heeft hetzelfde meegemaakt! Precies degenen die op dit moment hier achter mij staan en hun hand op mijn schouder leggen terwijl ik schrijf. Ze schudden bevestigend hun hoofd.

Jij bent hier belangrijk! Jij die dit leest en luistert, jij bent hier belangrijk, precies zoals jij bent. Je maakt een verschil in je gezin, bij je thuis, onder je vrienden, in je werkomgeving, op AARDE! Jij maakt een verschil! Jouw energieveld maakt een verschil! Je bent als een stukje van een puzzel, van een spel, en zonder jou kan het spel niet bestaan, niet doorgaan, niet plaatsvinden.

Jij bent belangrijk zoals je bent, gewoon zoals je bent. Met je fouten en successen, en wanneer je dit dieper in jezelf begint te accepteren, zullen de fouten op een harmonische manier verminderen. En niet omdat je ‘niet meer het verkeerde doet’, maar simpelweg omdat je liefdevol de energieën hebt geaccepteerd die je ervan weerhielden het beste te zien. En het beste ben jij… Jij bent het die jij bent. Wandel richting zelfacceptatie en ontvang de knuffel van alle wezens hier aanwezig die op dit moment naar je glimlachen. En net zoals je jouw handen op mijn schouders legt, plaats je ze nu ook op jouw schouders terwijl je deze boodschap leest of beluistert.

Je bent op deze wereld gekomen om een verschil te maken, precies waar je nu bent. Lach nu… voor jezelf. Dat is het! Glimlach. Die glimlach is voor jezelf. Voor alles wat je zoveel hebt bereikt, voor alles wat je hebt gedaan, voor alles wat je van jezelf hebt gegeven. Ja… Je hebt veel gedaan en je zult nog meer doen, tot je grens, op jouw harmonieuze manier. En iedereen hier en daar, onze familie, zal ons zoveel mogelijk helpen… En we zullen alles doen wat we kunnen!

Geef het nu niet op. De deur bevindt zich recht voor je. De deur naar de grote oversteek en verruiming van je bewustzijn. Doet het pijn? Wacht nog even. Ben je verdrietig? Nog een klein beetje! Denk je dat het je niet gaat lukken? Ik weet dat je het zal doen! Wij zullen! Het kan niemand anders zijn, wij zijn het!

Sluit je ogen aan het eind… en voel het welkom van de familie. Het welkom van thuis.

Ik ben Neva, missiewerker, vertegenwoordiger in Liefde van de strijdkrachten van Alpha Centauri in Zuid-Amerika, en eer alle wezens die deze boodschap lezen of horen, jullie grootheid en kracht! Jij bent ook de vertegenwoordiger van een kracht op het oppervlak van deze planeet en je bent hierheen gekomen om deze kracht te laten weerklinken, waar je ook gaat, ongeacht de situatie. Jij moet het zijn!

Bedankt voor je bestaan, lieve missiewerker! Bedankt voor je ademhaling, want zelfs je ademhaling dient als een krachtveld om de negatieve stromen te desintegreren die Gaia eeuwenlang hebben verstikt? en jij kwam hier om de aarde te helpen genezen.

Dankbaar, dankbaar, dankbaar dat je hier op dit moment bent!

Dit is voor zover Jezus mij toestaat te zien en door te geven.

Voor de waarheid, niets anders dan de waarheid,

In Liefde en Zegeningen,

Neva (Gabriel RL)

Vertaling: wakkeremensen.org